We leven in een liefdeloze wereld om onze liefde AAN te zetten ♥ Luc van Ewijk ♥ Lichtwerkers Nederland

De liefde in onszelf aanzetten. Een thema van 2020.

Daarom zijn we naar ook naar moeder aarde gekomen.

De nieuwe energie is niet meer om vanuit haat en angst te leven. Niet steeds weer in diezelfde cirkels rondjes blijven draaien. Elke keer weer hetzelfde liedje spelen omdat het schijnveiligheid bied. Je kent het vast wel. Je bent zo moe. Omdat je het zo vaak meegemaakt hebt. Maar nu is het tijd voor iets anders. En dat trekt aan je. 

Wat?  Nou, dat is het werken aan jezelf. Ja, je bent goed genoeg, precies zoals je bent. Maar zoals het vroeger ging kan het nu niet meer gaan. En dat voel je steeds meer op de voorgrond. Bij alles wat je doet. Je wilt verandering, uitbreiding, jezelf lekker voelen, gewoon gelukkig zijn.  Laat dus al die oude stukken los. Zie je waar jij jezelf tegenhoud? Dat vliegtuig vol puin wat jij was, zoekende naar jouw weg, dat kennen we denk allemaal. Verdwaalt zijn frustreert. Maar diegene ben je nu niet meer. Je bent zelf degene niet meer die gisteren een keuze maakte. Zo snel ben je aan het veranderen. Je hebt al zoveel in jezelf geheeld. Zoveel aangekeken, losgelaten. Zoveel zorg gedragen voor jouzelf. Het werken aan jezelf met het bewust zijn van die eigen liefdes bubbel die je bent, te midden van alles wat er om je heen gebeurt.

Zoals bijvoorbeeld met tweelingzielen, waarvan er één wegloopt, of nu weer de ander. Wanneer appt hij of zij me nou. Wanneer stuurt hij of zij me eens een berichtje. En eigenlijk doet dat er allemaal niet toe. Ja de gevoelens zijn heftig. Maar waar ben jij met jouw innerlijke tweelingziel, jouw zelf liefde, als liefde van je leven? Vraag maar weer om het los te laten. Als je het opmerkt, dan kan je het veranderen. Beter gezegd dan kun je het laten zijn voor wat het is. Daarmee verandert alles. En de tijd, die doet er niet toe. Omdat we alle tijd hebben, als mensen in het NU. De beperking is een illusie. En zo blijft het spel van de matrix voortduren. Zolang dat nog kan. 

En daar hebben ook wij voor gezorgd. Elke dag stijgt de trilling. De lagere trilling lijkt wel gekookt te zijn. Alles staat in deze dagen zo onder druk. Het licht breekt door. Ook in verdriet. Of geboortepijn. Gemis van thuis. De stilte voor de storm, dat is wat er nu gebeurt op aarde, en daar ben jij in jouw liefdesbubbel. Waarmee je invloed hebt op die matrix.

Wellicht ben je nu best wel uitgespeeld. Nou, dan mag je lekker je eigen spel spelen. Dat is je eigen creatie gaan leven, zoals jij het wilt. Speel het nieuwe spel maar eens met liefde en compassie en dat blijkt veel leuker te zijn dan gedacht. Want jouw liefde staat steeds meer aan. En vult jou op. Zoals niets dat kan. Ook geen tweelingziel.

En dat heeft zijn INVLOED op je omgeving. Je trekt aan wat je wilt als je je goed voelt, en in jouw vortex bubbel bent, van liefde. Dat je die dankbaarheid voelt tot aan je oren. Het stroomt en stroomt. Dat gevoel is niet uit te leggen. En dat niet alleen, het leven wordt een feest en openbaart zich aan je voeten. Het paradijs komt terug. Waren we gevallen en nu stijgen we weer op. We leren ook hoe om te gaan met onze gevoelens. En we leren hoe we alles kunnen manifesteren wat we maar willen. Anderen doen het ons al voor. En wat ook mooi is: dat het is vanuit het hart is en met veel liefde en niet vanuit de oude destructieve energie van angst en macht.

Bind je riemen dus maar lekker vast. En zet die glimlach maar lekker op. Wellicht een hoedje erbij. Vertrouw alsjeblieft op je eigen kunnen, want jij die dit leest bent tot zoveel meer instaat, als dat je altijd had gedacht. Leuk dat de oude programmeringen ons opvallen, logisch want het Licht staat erop.  Zie het maar als weer een extra bonus die we claimen. Dat maakt het makkelijker de veranderingen tot in ons DNA toe te staan. Zet jouw intentie maar heel duidelijk op al de veranderingen van deze nieuwe tijd. Dat is met jouw vrije wil luid JA zeggen en ermee instemmen.

Natuurlijk, al heb je best hier en daar wat flinke turbulentie voor je zal opstijgen, het is het zo ontzettend waard. Je voelt ook dat het goed is. Ook al werk je nog thema's uit. Je voelt dat het je dient. En je er doorheen moet. En de chaos die je ziet heersen. Dat is slechts wat ze ons willen laten geloven. Zodat we onze kracht niet claimen. En zo kunnen blijven in het patroon van nietig zijn, alleen zijn, geen invloed kunnen hebben, terwijl wij het Universum ZIJN. En één ZIJN met elkaar en dus zoveel power hebben, waar we nu langzaamaan achter komen. Samen. Als één.

De oude wereld draaiend met de oude systemen die je ziet vastdraaien, het is allemaal afleiding alsof het elke dag wel carnaval is. Net zolang tot de dam barst. En dat gaat spoedig gebeuren. Je voelt een enorm onrustig collectief. Ja, er is wat gaande. Omdat dat gaat gebeuren. De vraag is niet meer of het gaat gebeuren. Maar wanneer. 

Luc van Ewijk

www.mindstroom.nl


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Rijkdom en armoede vanuit spiritueel perspectief

 Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland