De nieuwe tijd is ook van jou ♥ Luc van Ewijk ♥ Lichtwerkers Nederland

Wanneer je échte onvoorwaardelijke liefde hebt ervaren, valt de valse liefde in het niet. 

Het voelt alsof je in een donker gat terecht komt, zo kan je omgeving aanvoelen. Niemand die zichzelf wilt zien, laat staan een ander kunnen zien.  Iedereen lijkt maar weg te rennen. En  wil zijn eigen leugentjes blijven spelen. 

Wellicht ben jij wel bij de les. Mag jij nog meer voor jezelf kiezen. Je hoeft alleen de deur achter jezelf dicht te gooien en dan start de weg naar jouw nieuwe leven.

Het is bijna onvermijdelijk om niet met je familie te breken als jij je eigen pad besluit te wandelen. Niet in haat maar als een voorkeur. Omdat het nodig is jezelf los te maken om jezelf beter te leren kennen. Om energie te kiezen die wel goed voelt in plaats van energie die je altijd al heeft leeggetrokken. Als jij niet kan domineren in jouw energie laat jij jezelf ondersneeuwen door negativiteit. Dan is het beter om de familie achterwege te laten. Waarschijnlijk niet voor altijd. Maar misschien wel voor een hele poos. Zo krijg je ook inzichten in familiepatronen en kan je ze uiteindelijk gaan eren voor wie ze zijn, waar ze zijn, op het afstandje waar jij zelf staat.

Sommige mensen willen gewoon nooit luisteren. En ook dat is hun goed recht. Net zoals jij niet naar hun kunt luisteren dat je je vooral normaal moet gedragen en niet uit de boot moet springen. 

Mensen die niet kunnen luisteren zijn ook mensen die niet kunnen zien. Ze zien zichzelf niet, dus ze kunnen jou onmogelijk zien. Waarom willen wij altijd gezien blijven worden door mensen die zelf nog vastzitten in het rad van illusie. Daarom ook jouw belangrijke taak jezelf te zien. Als jij jezelf ziet gaan anderen jou ook herkennen. Eerst de mensen die wel met jouw trilling resoneren, en veel, veel later misschien je familie of niet.

Als jij niet kan zijn die je bent in aanwezigheid van familie. En toch maar mee blijft doen met de rest om toch mee te kunnen komen. Geaccepteerd te kunnen worden ( dus gezien willen worden). Of in de eeuwige verdediging blijft ronddraaien van jouw waarheid, kan je beter afstand nemen en goed ook.

Het is ### als het je familie blijkt te zijn. Maar 9 van de 10 krijgen dit op hun bord. Om los te breken. Zichzelf te leren kennen zonder deze vaak niet gezond beïnvloedende factor.

Maar de brand erin. Ben jezelf en pak het vliegtuig en laat ze maar in de kou. Want jij kiest voor jezelf. En jij weet heel goed wie er goed voor jou is. Waar je wel een goed gevoel bij krijgt. 

En als je blijft. Zorg er dan voor dat het je niet bevriest van binnen. Ga eerlijk kijken waar jij staat. Wat jouw positie is. En bepaal. Durf te bepalen. En je leven richting te geven zoals jij dat wilt.

Want dat voelt goed aan. Dat voelt heel fijn aan zelfs. Je hoort niet aan jezelf te twijfelen. En als je twijfelt aan jezelf. Weinig eigenwaarde hebt, of wat het ook is dat jouw trilling laag houd: ga op onderzoek uit, waar komt het vandaan? Herkenbaar uit oorsprong van de familie?

Jij wilt geen ego’s meer dienen. Het gaat nauwelijks meer, zonder een ongelooflijke prijs te moeten betalen. Ten koste van jezelf. Het nare gevoel dat het je geeft. Jouw ziel die zegt dit is niet de fijnste plaats voor mij.

Laat alles maar openbreken. Het is niet alleen de regering. Er zitten veel rotte appels in de samenleving. Mensen die weigeren aan zichzelf te werken. En een groot ego opzetten om zich achter te beschermen.  Maar we hoeven ze niet meer te lijf te gaan. Die tijd is voorbij. Het licht is aan, je neemt ze zo makkelijk waar. Ook zijn ze, waar ze zijn en proberen we daar steeds minder een oordeel over te vellen. Omdat het ook zielen zijn in hun eigen ontwikkeling. Voel je dat? Dubbel hé, met al het leed in de wereld.

Je voelt dat de nieuwe tijd de nieuwe energie is die alles zichtbaar maakt. Het is nu tijd voor jezelf. Maak je dromen waar en vlieg uit. Niemand die jou kan tegenhouden, alleen jij kan jezelf tegen (laten) houden omwille van de ander. En daar heb je het weer.

Weet dat jij je eigen verhaal veel beter schrijft dan dat je denkt. Je kunt meer dan je zult dromen. Jij bent liefde waard. En liefde komt alleen als je voor jezelf kiest. Laat die molensteen vallen die jij familie noemt. 

 

Je hoeft ook geen spelletjes meer met ze te spelen. Ze spelen steeds verstoppertje. Wij spelen mens erger je niet. Ik zelf laat het lekker doodbloeden hoe minder aandacht hoe beter. Hoe meer tijd ik kan besteden aan mijn eigen gevoelens die daardoor de ruimte krijgen en mijn dromen achterna gaan en mijn dromen zullen veel eerder uitkomen omdat al mijn aandacht erachter zit. De energielek is weg. Geen versnippering meer. 

Je voelt je nu al een stuk vrijer. Familieproblemen liggen bij henzelf en dat hoef jij niet meer met je mee te dragen. Wij sterke zielen dragen altijd al van alles. Het is nu tijd ons eerst te voeden. En soms is het verbreken van familiekarma het verbreken met alle contact met jouw familie als eerste stap.

En dan kan het feest pas beginnen. Jouw feest. Want jij bent voorloper in de nieuwe tijd. 

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Jeshua channeling

Arjun channeling

Channeling


 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise Diekstra


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland