Nog 7 weken, en dit heftige jaar is voorbij ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Dit is een week die tekenend is voor deze Mercurius retro (nog tot 20/11). Wat helemaal onderaan ligt, komt naar boven. om te herbekijken, te her-evalueren, en om misschien los te laten.

Dit is een tijd om heel eerlijk te zijn met jezelf, en te zien wat er is, niet wat je dacht dat er was.

Je Hoogste Zelf duwt alles naar boven dat meer be-licht mag worden, om zo tot een hogere harmonie te komen.

Nog 7 weken, en dit heftige jaar is voorbij, en veel kans dat je net daardoor de afgelopen maanden een grotere intensiteit hebt ervaren, misschien een druk, om te veranderen, te vernieuwen, los te laten wat je beter niet mee draagt naar 2020.

Een goeie tijd om een inventaris op te maken van je leven tot nu toe. om te kijken wat waardevol is voor je, wat je mee wil nemen naar je toekomst, en wat je definitief wil los laten.

Dit is de 46ste week van het jaar, wat beweging, verandering en bewustwording belooft. De Volle Maan kan je bewuster maken van waar je staat, van emoties die nog om meer loslaten (en bevrijding) vragen, van onrust die wil gebalanceerd worden, van overtuigingen waarmee je jezelf tot nu toe had vastgezet. Maar de Volle Maan kan je ook bewuster maken van de concrete stappen die net voor je liggen, klaar om gezet te worden. Stappen van afronding, verwerking, afwerking, maar ook van het bouwen aan je nieuwe fundering. De Mercurius -passage voor de Zon nodigt je uit om contact te maken met je hoogste straling, je hoogste Licht. En te voelen wie je eigenlijk wil neerzetten in dit leven, wie je diep in jou écht bent, en wat je diep in jou écht wil. Vanuit je hart, vanuit je ziel. En dat dan om te zetten in kleine en grote stappen. Je toekomst begint Nu.

Fran Tielemans
www.maitreya.be


 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.