Nog 7 weken, en dit heftige jaar is voorbij ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Dit is een week die tekenend is voor deze Mercurius retro (nog tot 20/11). Wat helemaal onderaan ligt, komt naar boven. om te herbekijken, te her-evalueren, en om misschien los te laten.

Dit is een tijd om heel eerlijk te zijn met jezelf, en te zien wat er is, niet wat je dacht dat er was.

Je Hoogste Zelf duwt alles naar boven dat meer be-licht mag worden, om zo tot een hogere harmonie te komen.

Nog 7 weken, en dit heftige jaar is voorbij, en veel kans dat je net daardoor de afgelopen maanden een grotere intensiteit hebt ervaren, misschien een druk, om te veranderen, te vernieuwen, los te laten wat je beter niet mee draagt naar 2020.

Een goeie tijd om een inventaris op te maken van je leven tot nu toe. om te kijken wat waardevol is voor je, wat je mee wil nemen naar je toekomst, en wat je definitief wil los laten.

Dit is de 46ste week van het jaar, wat beweging, verandering en bewustwording belooft. De Volle Maan kan je bewuster maken van waar je staat, van emoties die nog om meer loslaten (en bevrijding) vragen, van onrust die wil gebalanceerd worden, van overtuigingen waarmee je jezelf tot nu toe had vastgezet. Maar de Volle Maan kan je ook bewuster maken van de concrete stappen die net voor je liggen, klaar om gezet te worden. Stappen van afronding, verwerking, afwerking, maar ook van het bouwen aan je nieuwe fundering. De Mercurius -passage voor de Zon nodigt je uit om contact te maken met je hoogste straling, je hoogste Licht. En te voelen wie je eigenlijk wil neerzetten in dit leven, wie je diep in jou écht bent, en wat je diep in jou écht wil. Vanuit je hart, vanuit je ziel. En dat dan om te zetten in kleine en grote stappen. Je toekomst begint Nu.

Fran Tielemans
www.maitreya.be


Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.