Volle Maan in Stier: tijd voor samenzijn en passie en plezier! ♥ Avalon ♥ Lichtwerkers Nederland

Met de Volle Maan in Stier, is het tijd voor samenzijn en passie en plezier!

Krachtdier Stier is een aarde-teken, die tegen jou zegt: ''het is oké, je mag genieten hier op aarde en tijd en aandacht in jouw passies en hartenwensen steken''.

Sommigen staan deze Volle Maan cyclus voor de uitdaging hun karma te doorbreken.

Weet, lieve ziel, je bent terug naar de aarde gekomen, om het leven te manifesteren van jouw dromen. Laat de Liefde maar stromen! Het is tijd om uit je hoofd te komen!

November is de maand van het getal ''elf''.

Het getal van de verbinding, communicatie en samenwerking met jouw Hogere Zelf.

Het getal (1+1=2) van partnerschap en samenwerking tussen de man en vrouw in jou.

De maand waarin jij van de daken schreeuwt: ''Spirit, ik vertrouw!''.

De afgelopen maanden heb jij van Grootmoeder Maan en Spirit inzichten verkregen om jouw eigen kracht mee te versterken. Spirit leerde jou stap voor stap om steeds meer met jouw licht te gaan werken.

Het is nu de tijd dat de man en vrouw in jou weer samen gaan werken, door te mogen genieten en in vreugde samen te mogen zijn. Stier houdt namelijk wel van een feestje en een lekker glaasje wijn.

Stieren houden van gezelligheid, daarmee raken ze namelijk hun zorgen kwijt. Een leuk feestje om jezelf eens lekker te laten genieten, is echt niet erg op z'n tijd.

Lichtwerkers kunnen soms zo streng voor zichzelf zijn, waardoor wij onszelf vasthouden in serieusheid en in pijn. Pijn van het niet goed genoeg doen en genoeg zijn en jezelf minderwaardig voelen. ''Ho es ff'', zegt krachtdier Stier. ''Dat is niet wat wij met onvoorwaardelijke liefde bedoelen''. Het is oké lieve lichtwerker, maak plezier, gedraag je eens wat meer als Stier. Vergeet niet, je leeft nu hier.

Het innerlijk huwelijk wat jij in de maand november voltrekken zal gaan, trekt in jouw buitenwereld de mooiste vormen van onvoorwaardelijke liefde en overvloed op jouw pad aan. Sommige zielen komen zelfs weer oog in oog met hun tweelingziel te staan!

Het is voor deze zielen de tijd om hun relatie naar een hoger niveau te laten gaan, zodat zij hun gezamenlijke missie kunnen gaan manifesteren. Grootmoeder Maan, help deze zielen om te transformeren. Sta jezelf maar toe om gelukkig te zijn. Laat het maar achter jouw pijn.

Deze Volle Maan is daar uitermate geschikt voor. En geeft jou die laatste zet: ''stop je met jouw ongezonde patronen of ga je door?''.

Stieren zijn krachtdieren waarop je echt kunt bouwen. Lieve lichtwerker, tijd om jezelf te vertrouwen. Het is tijd dat jouw wensen en dromen waarheid in jouw buitenwereld raken. Daarvoor zul je toch echt zelf stappen moeten maken. Horens vooruit, gas geven en met de stabiliteit en het doorzettingsvermogen van Stier, een balans vinden voor jouzelf tussen hard werken aan jouw missie én genieten, passie en plezier!

Wees zoals Stier, trouw aan jouw eigen plan, aan jouw eigen innerlijke leiding. Het is niet de ander, maar jijzelf die zorgt voor jouw bevrijding en pijnbestrijding.

Vertrouw op jezelf en wees net zoals Stier, vriendelijk naar jezelf en zachtaardig, lieve lichtwerker, je bent de liefde écht waardig! Het is jouw tijd nu om te ontvangen. ''Manifesteer het maar Spirit, mijn grootste hartsverlangen!''. Horens vooruit en waag de sprong maar, je bent klaar, echt waar.

GEBED

 

''Grootmoeder Maan,

Ik voeg mijn handen samen en bid tot U om mij te versterken. Geef mij de zet die ik nodig heb om de man en vrouw in mij weer samen te laten werken.

Ik wil het zo graag achter mij laten, mijn oude patronen en dat eeuwige gevoel van pijn.

Ik wil gewoon gelukkig zijn.

Bevrijd mij van mijn zorgen, laat mij verlicht wakker worden morgen. Ik wil met frisse moed opnieuw beginnen. Ik stop met in mijn hoofd allerlei excuses te verzinnen.

Ik ga ervoor, bij de liefde is waar ik thuishoor! Horens vooruit en ik zet door!

Ik ga ervoor, ik ga de spring het diepe, onbekende, in wagen.

Ik stap uit mijn comfortzone en ga mezelf (weer) uitdagen!

Ik zet stappen en stop met klagen.

Tijd om samen te werken en (meer) hulp aan mijn gidsen en de man in mij te gaan vragen!

Lieve .....VUL IN - overleden dierbaren / krachtdieren / engelen -....., help mij op weg naar mijn nieuwe leven. Ik wil mezelf graag liefde geven. Help mij met te ontspannen. Zodat ik liefde kan ontvangen. Help mij om plezier te maken, zodat mijn hart weer open kan raken. Voor alles en iedereen, om mij heen!

Ik beloof U/jullie dat ik jullie advies op zal volgen en het werk zal verrichten.

Lieve dierbaren, help mij te verlichten!''.

Lieve lichtwerker, het is nu klaar met dat uitstelgedrag. De dagen zijn voorbij dat je jouw licht niet zag. Je weet hoe het werkt, je weet hoe je jouw eigen kracht versterkt.

Tijd om aan de slag te gaan! Tijd om weer in verbinding met jezelf te staan!

Vind jouw Spirit!

Liefs,

Avalon
vindjouwspirit.nl


Healing / Energietransmissie

Activatie zuivere innerlijke mannelijke en vrouwelijke energie

Maandag 11 november (11-11) 20:00 - 21:00 uur door Lea van der Eem

Tijdens de overgang naar de nieuwe tijd maken wij laagje voor laagje de oude energie los uit ons systeem en integreren energieën van steeds hogere frequenties in ons lichaam.

In ons systeem liggen ook oude energie en ideeën opgeslagen over wat mannelijk en vrouwelijk is. Deze ideeën zijn gebaseerd op ervaringen in dit en vorige levens, overgenomen uit karmische (familie) velden en collectieve pijnvelden en dragen daarmee de energie van de derde dimensie.

Tijdens onze ontwikkeling in bewustzijn, groeit ook ons begrip van wat mannelijke en vrouwelijke energie in zuivere vorm inhoudt. 

Ieder mens draagt zowel mannelijke als vrouwelijke energie in zich, ongeacht of je een man of vrouw bent.

 

Zuivere / hele mannelijke energie:

Goed geaard, stevig, krachtig & zacht, geeft bedding en duidelijke grenzen, veiligheid, steun, vertrouwen, gezond onderscheidingsvermogen, geeft richting en vorm.

 

Zuivere / hele vrouwelijke energie:

Oneindig bewustzijn, helder weten, intuïtie, diep in zichzelf verankerd, bron van inspiratie, bron van schepping en multidimensionaliteit, verbinding, vloeiend, stromende energie. 

 

Het één kan niet zonder het ander.

Zonder het vrouwelijke worden er ongeïnspireerd en zonder gevoel lege doelen nagestreefd.

Zonder het mannelijke stromen al die mooie geïnspireerde energieën, ideeën en gevoelens alle kanten uit en krijgen geen richting en concrete aardse vorm.

In harmonieuze verbinding is het vrouwelijke de inspiratiebron en geeft diepte en het mannelijke is de veilige, geaarde, stevige bedding waarin richting ontstaat en vormgegeven en gecreëerd kan worden. 

De mannelijke en vrouwelijke energie in pure, zuivere vorm èn hun innerlijke, harmonieuze samenwerking, zijn een belangrijke basis voor het creëren van de nieuwe aarde. 

 

Tijdens deze healing / energietransmissie wordt zowel zuivere innerlijke mannelijke als vrouwelijke energie en een harmonieuze verbinding geactiveerd.


 Maandag 11 november (11-11) 20.00 uur tot 21.00 uur.

 Thuis op je eigen fijne plek.

 Lea van der Eem, Spiritueel Psycholoog, Gids bij ontwaken in de nieuwe tijd

 

⟴ Bijdrage energieuitwisseling: € 19,50

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

 

Starseed Special Transmissie en meditatie

Wieteke Koolhof channelt Arjun van de YahYel op zondag 25 april om 20:00 uur

 

Nieuw! Verlichtingsactivatie

Zondag 9 mei om 20:00 uur door Davy Diekstra

 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise DiekstraLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland