Uitgebreide Energetische update Engelenpoort 11 - 11 en Volle Maan 12 - 11 ♥ Kimberley Kooijman ♥ Lichtwerkers Nederland

Dit is 1 van de mooiste maanfasen van dit jaar, deze volle maan is diep transformerend en doet alles op zijn grondvesten schudden. Niets zal meer zijn wat het was.

Hieronder leg ik je uit wat er gaande is.

Symptomen: Moeheid, slecht slapen, behoefte aan meer slaap, hoofdpijn, pijn in de nek, rug/heupen/knieën/handen (gewrichten), grieperigheid, opvliegers, warmte- en koudeaanvallen, slecht zicht/wazig zien/dubbel zien, vraatzucht/suikerzucht,

behoefte aan meer voeding, ongeduldig, frustratie, boosheid, agressie, snel ergens klaar mee zijn, sneller opgeven dan normaal, wraakzuchtige gevoelens, sentimenteel/labiel, hang naar het oude vertrouwde (ex?), je onbegrepen voelen, behoefte aan intimiteit, je niet gehoord/gezien voelen, teveel etc.

Zeer hoge energie / Massive Downloads / inzichten

 

De energie is hoog en dat maakt onrustig. Je kan heel veel dingen tegelijkertijd willen doen en dat kan resulteren in dat je niks van de grond krijgt. Schrijf jouw inzichten op. Probeer jezelf toch te pushen, je krijgt namelijk meer voor elkaar dan je denkt!

Sommigen van ons zullen zich in hogere sferen voelen verkeren. Het gevoel dat alles op zijn plek valt en een enorm gevoel van bliss. Processen en transformatie versnellen op dit moment en een grote stroom met mensen wordt meegenomen in deze stroom van bewustwording. Wat zal zorgen voor een massa ontwaking.

11 - 11 Engelenpoort - Magic

 

Je kunt nu al voelen dat de engelenpoort iets groots gaat zijn. Net zoals 8-8 Lionsgate is dit een belangrijk energetisch moment. De 11-11 trilling is meesterlijk hoog en er zal wereldwijd veel gemediteerd gaan worden ook rond de volle maan. Het is een keerpunt. Het kondigt het begin aan van wat het nieuwe 2020-jaar ons te bieden heeft. Dit is een voorproefje.

Dit jaar hebben we meerdere energetische poorten gehad die ervoor gezorgd hebben dat transformerende processen sneller gingen.

Het heeft soms voor Toren-momenten gezorgd maar op dit moment gaan we meer richting de Magiër. We mogen gaan manifesteren wat we geplant hebben.

8-8 heeft het proces in werking gezet en deze tijd is de afronding van die periode. Het komende jaar mag er dan ook meer genoten gaan worden!

Manifestaties voeren zich in rap tempo op en dit kan zorgen voor overvloed, op welke manier dan ook, geld, liefde, weelde, cadeautjes, complimentjes maar ook gewoon ontzettend genieten van alles wat je allemaal hebt bereikt.

Triggers en Tests

 

Je zult momenteel zeker als lichtwerker of HSP veel tegenstand en triggers mogen/kunnen opmerken de afgelopen dagen. Er gebeurde iets waarbij je niet mocht "zijn" waarbij iemand wel even dacht te bepalen dat jij je zo niet mocht voelen of gedragen of dat je iets maar even niet ging doen. Een keuze voor jou denken te maken.

Dat de plannen die jij voor jezelf gemaakt hebt voor JOUW eigen toekomst niet de juiste zijn, een egoïstische keuze. Je denkt alleen maar aan jezelf, volgens diegene.

Dit is een mooie projectie van die persoon.

Probeer je niet tegen te laten houden in je plannen. Dit zijn juist weer van die signalen die je laten merken dat je juist goed bezig bent.

Grenzen aangeven

 

Jouw grenzen worden behoorlijk getest. Heb jij de lessen al geleerd? Het wordt echt tijd om voor jezelf op te komen en bepaalde mensen uit jouw leven te schrappen. JIJ bent degene die meesterschap heeft over jouw leven en niemand anders.

Er blijven tests op jouw pad komen tot je het leert. Hoe vaak moet jij jouw hoofd stoten?

 

Zelfliefde, opruimen en opschonen

 

Zelfliefde is nog steeds het topic. Het kan dat je de afgelopen week stappen hebt gemaakt met opruimen, het kan ook dat dit in jouw hoofd is, dat er rust is gekomen en een stuk heling heeft plaatsgevonden.

Maar velen van ons zijn nu lekker bezig met opruimen. Opschonen. Ook social media en sociale contacten herzien en doorlopen. Wat is oude energie? Wat kan weg? Wie mag weg. Wat dient jou niet meer? Wat is er al ver over de houdbaarheidsdatum? Of wie?

 

Narcistische Energie

 

Je kunt je energetisch aangevallen voelen door personen.

De narcistische energie kruipt momenteel waar het niet gaan kan. Er wordt samengespannen om frontjes tegen mensen sterker te maken. Narcisten verenigen zich. Alleen het zal backfiren (maar dat weten zij zelf nog niet).

Rebelse Energie

 

De energie is wat rebels. Je kan het gevoel hebben dat je tegen bepaalde dingen aan wilt schoppen.

Regels/wetten/structuren. Dat is niet zo gek, veel van ons zijn immers 'indigo children, ADHDers/ADDers, Autisten.' Deze mensen denken buiten de kadertjes, denken probleem oplossend.

Er komen steeds meer wetten en regels. Boetes worden steeds hoger. Er is steeds meer controle en steeds minder privacy en dat werkt gewoon totaal niet (meer).

Onbewust is er in deze energie veel gaande. Bestaande structuren zullen moeten worden herzien en zullen in de toekomst ook echt komen te vervallen/worden vervangen. 2020 zal een bewogen jaar gaan worden waarin men massaal zal ontwaken!

 

Het effect op kinderen en huisdieren

 

Kinderen zijn in deze energie ook erg opstandig. Schrik niet van je eigen kind. Je kind kan bepaalde harde/nare uitspraken doen. Over een paar dagen is de energie weer beter.

Als je kijkt naar hoe heftig de energie al op ons is, laat staan hoe dat voor een kind moet zijn?

We hebben zelf nu ook minder geduld en dat merken kids en huisdieren als eerste. Ook huisdieren kunnen vervelend gedrag vertonen of ineens niet luisteren of heel onrustig zijn/

 

Reality Checks - zaken afsluiten / aanpakken

 

Je krijgt constant realitychecks gepresenteerd met betrekking tot zaken die niet meer voor je werken. Dit zal terug blijven komen tot je een daadwerkelijke keuze gemaakt hebt.

Zaken zullen moeten worden aangepakt en bepaalde dingen moeten worden afgesloten om verder te komen of eindelijk rust te krijgen in jouw leven.

Je kan nu even de energie niet hebben om een bepaalde kwestie aan te pakken. Dat kan ik volledig begrijpen maar zet het wel op je to-do-list voor de komende weken.

De energie zal weer wat luchtiger worden over een aantal dagen.

Op dit moment voelt het het heftig aan. Waar je van af wilt zou je met veel kracht van je af willen gooien/schudden/schoppen/slaan maar je moet het met beleid zien af te sluiten en ook op de lange termijn na moeten denken. Hoe zou je dit aan kunnen pakken? Je kan ook eventueel om raad vragen bij iemand.

 

Kapotte / weigerende apparaten / spullen stuk

 

Apparaten leggen in deze energie massaal het loodje. Mercurius loopt nog steeds retrograde in Schorpioen. Of dat techniek niet werkt zoals het zou moeten (storingen).

Het kan ook zijn omdat we zelf in deze energie minder geduld hebben en met minder beleid met onze spullen omgaan.

Er zullen ook mensen zijn die in deze energie onvoorzichtig zijn en spullen kapot gooien of laten vallen. En daar kan je behoorlijk van balen of boos om worden. Super klote, dat was nou precies waar je niet op zat te wachten.

No filter / no sugarcoating

 

Vooral onder lichtwerkers en bewuste/spirituele mensen zal je merken dat er momenteel even niet tot nauwelijks een filter is.

Je zal jouw mening geven zonder om de hete brei heen te draaien. En dit is ook wat je zou kunnen verwachten.

Het is eerlijk, puur, oprecht. Misschien niet helemaal wat je wilde horen want met een mooi verpakkinkje erom is het wel leuker natuurlijk, maar je kan er wel meer mee. Als je maar niet ontkent. Je kan een hoop wijzer worden.

 

Clashen

 

Hierdoor zullen dus ook mega clashes ontstaan tussen mensen die zich normaal eigenlijk niet uitspreken vs de mensen die zich àltijd al denken uit te mogen spreken. Ruzies op de werkvloer met collega's zijn geen uitzondering. De kans dat je nu degene hoort die normaal nooit wat laat horen is groot.

Discussies om het minste of geringste. Iemand wil constant zijn/haar gelijk halen. En de andere partij pikt dat niet meer en gaat er gewoon niet meer in mee.

Zo verliest de toxic persoon dus grip. In eerste instantie zal de heftigheid toenemen maar later zal diegene toch zijn/haar verlies moeten nemen.

 

Laagheid / achterbaksheid / roddels

 

Achter de schermen zijn mensen weer heerlijk aan het konkelen. Vooral over mensen die goed bezig zijn. Lekker aan de weg aan het timmeren zijn en hun eigen business aan het minden zijn zijn mikpunt van dit soort snitches.

Onthou goed wie wat vertelt, vaak als mensen over anderen met jou praten doen ze dit ook weer tegen anderen over jou. Als mensen proberen jou publiekelijk te schofferen/te kijk te zetten, reageer er beter niet op. Zet ze op de block.

Mensen lijken nu wel heel erg op zoek te zijn naar negatieve aandacht.

Lagere incarnaties / lager frequenten

 

Er wordt onder lichtwerkers of spirituele mensen altijd beweerd dat iedereen een lichtwerker zou (kunnen) zijn. Iedereen heeft het goede in zich. Mijns inziens is/werkt dit niet zo. Mijns inziens hebben we te maken met verschillende incarnaties. De laagste incarnaties, meestal de narcisten/psychopaten/zwaar verslaafden/ destructieve/ de ontkenners/ de wegwuivers / de askholes. Dit zijn de mensen die in de laagste frequenties blijven dobberen. Hun leven voeden met laagheid/gemeenheid/roddel/elkaar bedriegen en beliegen.

Het is voor HSP's altijd super moeilijk om deze mensen niet te willen helpen. We voelen ons altijd schuldig. We willen het beter voor ze. We herkennen misschien onze vader of moeder in ze.

De meeste mensen parasiteren op jouw goedheid, jouw energie of beide.

Zodra mensen slecht over je praten weet je eigenlijk genoeg. Of bij de vraag of deze mensen zouden doen voor jou wat jij voor hen doet.

Er zijn mensen die nooit zullen veranderen. Over dit onderwerp zal ik in de toekomst een boek uitbrengen. Volg me gerust om op de hoogte te blijven.

Dit is onder velen van ons te merken dat het nog moeilijk is om ons onder bepaalde mensen te begeven. Dat het steeds moeilijker wordt bepaald werk nog te kunnen doen/uitvoeren. Bepaalde dingen resoneren niet meer.

Er komt een steeds grotere scheiding in hoog en laag frequent. Maar wees gerust, we zoeken elkaar ook steeds meer op. We weten elkaar te vinden. Je hoeft elkaar maar aan te kijken en je weet het al. Heb vertrouwen in dit proces.

 

Tweelingzielen / twinflames / soulmates

 

We hebben al weken te maken met veel water/Schorpioen energie en daardoor emotioneel heel diep mogen gaan.

Het is zwaar geweest maar ook transformerend.

Het runnen/chasen is weer volop gaande. De lagerfrequente zielshelft slaat bij het minste of geringste op de vlucht.

 

Deze energie opent de harten en dat is doodeng.

Hij/zij vliegt tegen de muren op maar zal toch steeds weer uitkomen bij jou. Want als je ergens niet omheen kunt is het wel de liefde. Deze intense lieffde die niet te ontkennen valt. En ook de veiligheid die jij te bieden hebt.

Alleen ligt daarbij de vanzelfsprekendheid op de loer en daarmee het ego wat daar weer van alles van moet vinden.

De lager frequente zielshelft zal zich bewuster worden of al bewuster zijn en gezondere stappen willen maken. Wellicht concrete stappen willen maken voor de toekomst. Als je verder wilt met diegene. Wijs diegene dan niet af, hoe koppig je je nu ook voelt. Belangrijk is om elkaar te motiveren of steunen.

Spreek uit wat je wilt, wat je verwacht. Durf fragiel te zijn en authentiek te delen.

De komende weken kun je nog meer eerlijkheid/gevoeligheid en fragiliteit verwachten. Er moeten nog wat onzekerheden weggewerkt worden tussen jullie.

Het is de kunst om jouw opgebouwde muurtje te laten zakken. Omlaag met jouw schild. Uit de vechtmodus.

Stoppen met jezelf sterker voor te doen dan je bent.

Je hebt misschien kans dat dit jouw twin/soulmate juist afschrikt.

En dat harde, het put je alleen maar uit. Hoeveel pijn je ook gehad hebt of gedaan bent, als je iets wilt bereiken zal je toch echt iets moeten doen wat je niet eerder gedaan hebt.

Als je al een lange tijd niets gehoord hebt van jouw soulmate of het telkens weer van jou af moet hangen. Probeer even niets te laten horen en het initiatief bij de ander vandaan te laten komen. Stop met het zoeken naar bevestiging. Het zoeken van bevestiging kan ook een soort van muurtje of schildje zijn. Probeer het meer te laten flowen. What's meant to be always will be.

Gevoelens voor een ander kunnen de komende tijd toe gaan nemen. Ook bij een prille verliefdheid of relatie. Schrik niet van de intensiteit of van de plotselinge gevoelens of zelfs realistische dromen die je ineens kan hebben.

Tussen de Tweelingzielen die beide hoger in bewustwording/heling zitten kan er magie in de lucht hangen. Ze kunnen zich in deze energie (de komende tijd ook) willen verenigen. Er is geen ontkennen/ontkomen meer aan. Het ego-werk is zo goed als gedaan en het vluchten mag stoppen.

Hun/jullie hoge liefdestrilling is belangrijk voor het verhogen van de frequentie van het collectief. Dit is precies wat jullie missie hier op aarde is! Love!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Alles doorzien / Röntgen-ogen / karma doorwerken 

 

Je ziet patronen, je ziet houdingen, je ziet de schijnvertoningen, de rollen. Je ziet eigenlijk alles. Je doorziet alles. Je kan in deze tijd super snel door bepaald karma heen werken en helen.

Je ziet de stoornissen, de ziektes, je ziet wat er mis is en wat er mis gaat en je kan je niet meer stil houden. Je kan het niet meer in stand houden. Het kaf wordt van het koren gescheiden.

Dit is een keerpunt.

Verwerken

 

Bepaalde acties van anderen zullen even in jouw systeem verwerkt moeten worden. Vooral de dingen die allemaal tegen je gezegd zijn.

Bepaalde gevoelens zullen verwerkt moeten worden.

Die verdomde realistische droom die je weer eens hebt gehad. Wat was dat nou? Het kan je behoorlijk van de wijs brengen.

Misschien ben je zèlf wel zwaar over de schreef gegaan deze dagen. Ben je compleet uit je plaat gegaan tegen jouw partner, jouw kids of iemand anders (een familielid).

Besef je dat het niet persé erg is maar probeer wel oprecht je excuus te maken als je echt buiten het boekje bent gegaan.

En soms moeten mensen de waarheid gewoon horen. De waarheid is niet altijd mooi. Soms moet je grenzen trekken.

Sommige mensen luisteren nou eenmaal niet als je iets op een normale toon verteld, maar pas als je compleet over de zeik bent of schreeuwt.

Dan maar zo.

Schaam je niet.

Het mooie aan deze energie dan weer is dat je wel weer bij je gevoeligere zelf komt. Ook al voelt het allemaal een beetje hard en afstandelijk, je komt weer wat meer bij jouw emoties, bij wat je allemaal voelt. Je gaat weer wat meer nadenken over zaken en krijgt weer meer inzicht(en).

Het kan zijn dat je weer heel prettig contact krijgt met vrienden van je of bekenden.

Check even hoe het met bepaalde mensen gaat, je zult merken dat je leuke response zult krijgen.

Het is een mooie energie om lange termijn plannen te gaan maken. Misschien om iets totaal nieuws te gaan doen. Je kan waanzinnige inzichten krijgen.

Het kan ook zijn dat je misschien wilt gaan studeren of iets over een bepaald onderwerp wilt gaan uitzoeken/uitpluizen.

Bepaalde tv-programma's of series kunnen je ineens weer enorm boeien of bepaalde boeken.

Zo kom je weer lekker in contact met jezelf. Dingen doen waar je je goed van gaat voelen.

 

Wat je geleerd zult hebben van deze week is dat je niemand meer zal laten bepalen hoe JIJ jouw leven moet gaan leiden.

Je hebt het vrij duidelijk voor jezelf. Laat jezelf er niet vanaf brengen.

Probeer jezelf in de hogere energie te houden. Zodra je voelt dat je getriggert wordt is het tijd voor een korte actie. Hou positieve affirmaties of fijne meditaties bij de hand deze dagen.

Doe dingen waar jij heel blij van wordt. Zorg voor jeZelf.

Ik wens jullie een hele mooie Volle maan.

Mocht je je herkennen in mijn journaal, laat dan even een bericht achter.

Namasté 


Kimberley Kooijman


Healing / Energietransmissie

Activatie zuivere innerlijke mannelijke en vrouwelijke energie

Maandag 11 november (11-11) 20:00 - 21:00 uur door Lea van der Eem

 

Tijdens de overgang naar de nieuwe tijd maken wij laagje voor laagje de oude energie los uit ons systeem en integreren energieën van steeds hogere frequenties in ons lichaam.

In ons systeem liggen ook oude energie en ideeën opgeslagen over wat mannelijk en vrouwelijk is. Deze ideeën zijn gebaseerd op ervaringen in dit en vorige levens, overgenomen uit karmische (familie) velden en collectieve pijnvelden en dragen daarmee de energie van de derde dimensie.

Tijdens onze ontwikkeling in bewustzijn, groeit ook ons begrip van wat mannelijke en vrouwelijke energie in zuivere vorm inhoudt. 

Ieder mens draagt zowel mannelijke als vrouwelijke energie in zich, ongeacht of je een man of vrouw bent.

 

Zuivere / hele mannelijke energie:

Goed geaard, stevig, krachtig & zacht, geeft bedding en duidelijke grenzen, veiligheid, steun, vertrouwen, gezond onderscheidingsvermogen, geeft richting en vorm.

 

Zuivere / hele vrouwelijke energie:

Oneindig bewustzijn, helder weten, intuïtie, diep in zichzelf verankerd, bron van inspiratie, bron van schepping en multidimensionaliteit, verbinding, vloeiend, stromende energie. 

 

Het één kan niet zonder het ander.

Zonder het vrouwelijke worden er ongeïnspireerd en zonder gevoel lege doelen nagestreefd.

Zonder het mannelijke stromen al die mooie geïnspireerde energieën, ideeën en gevoelens alle kanten uit en krijgen geen richting en concrete aardse vorm.

In harmonieuze verbinding is het vrouwelijke de inspiratiebron en geeft diepte en het mannelijke is de veilige, geaarde, stevige bedding waarin richting ontstaat en vormgegeven en gecreëerd kan worden. 

De mannelijke en vrouwelijke energie in pure, zuivere vorm èn hun innerlijke, harmonieuze samenwerking, zijn een belangrijke basis voor het creëren van de nieuwe aarde. 

 

Tijdens deze healing / energietransmissie wordt zowel zuivere innerlijke mannelijke als vrouwelijke energie en een harmonieuze verbinding geactiveerd.


 Maandag 11 november (11-11) 20.00 uur tot 21.00 uur.

 Thuis op je eigen fijne plek.

 Lea van der Eem, Spiritueel Psycholoog, Gids bij ontwaken in de nieuwe tijd

 

⟴ Bijdrage energieuitwisseling: € 19,50

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

 

Rijkdom en armoede vanuit spiritueel perspectief

 Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland