Na intensief downloaden, nu installeren ♥ Martha Krul ♥ Lichtwerkers Nederland

Wij hebben in de afgelopen maanden wat downloads ontvangen. Ons systeem ging er soms letterlijk van op tilt.

Almaar absorberen, almaar nieuwe informatie binnen halen.

Onze computer kon nauwelijks werken, omdat hij constant aan het vernieuwen was.

Dat is een mooie vergelijking met hoe wij de maanden doorgekomen zijn in deze transformatie.

Al maar veranderingen in ons fysieke lichaam.

Al maar verandering in ons psychisch waarnemen. Anders voelen. Anders eten. Anders slapen.

Niets bleef hetzelfde.

Nu is er een periode van ontladen en opladen aangebroken. Je downloads willen nu geïnstalleerd worden. Dan kan je computertje weer optimaal aan het werk. Dat is ook nodig. Even de tijd krijgen om aan het nieuwe, versnelde programma te wennen. Dat gaat heel snel.

Jij bent zo veranderd, dat je precies voelt wat er veranderd is en wat de reden daarvan is. Je bent binnenkort heel blij met dit nieuwe programma. Het is een volledige update. Jij hebt veel geleerd. Je bent zo wegwijs in dit programma. Dan ben je klaar voor de volgende downloads.

Je hebt nu het nieuwe programma tot je beschikking. Je leert sneller. Je voelt intenser. Je ziet scherper.

Er valt meer licht over je

 

Er is zoveel verbeterd. Neem de tijd om goed te voelen. Wat voel je dat er veranderd is. Voel dat de “zwaarte” van je af is gevallen. Die behoort tot het verleden. Daar zit het woord “lijden” in. Verleden is voorbij.

NU is het de tijd van het licht. Van blijheid, vrijheid, dansen en zingen. Dit is de periode van een verlicht hart. Dat licht gaat je helpen om alles nog scherper te zien. Jij bent de nieuwe dimensie binnen gegaan. Neem de tijd om aan dit nieuwe computerprogramma te wennen. Het is als leren fietsen, je voelt het snel aan. Vrijheid, blijheid. Je voelt het. De vogels zingen niet voor niets nog steeds in deze herfstperiode. Zij voelen, wat jij ook voelt.

Laat dat gevoel letterlijk te boventoon zingen. Je energietrilling zal verhogen en dat is wat het gemakkelijker voor je maakt. Corresponderen met de hoge lichttrilling die op aarde is.

Jij bent een kind van het licht. Verbind je met dat licht op aarde en in het universum. Je voelt de heelheid binnenkomen. Stap letterlijk over de drempel. Je bent er. Je voelt het aan alles…….

Namasté

Martha Krul
spiritualroseofsilence.blogspot.com


Healing / Energietransmissie

Activatie zuivere innerlijke mannelijke en vrouwelijke energie

Maandag 11 november (11-11) 20:00 - 21:00 uur door Lea van der Eem

Tijdens de overgang naar de nieuwe tijd maken wij laagje voor laagje de oude energie los uit ons systeem en integreren energieën van steeds hogere frequenties in ons lichaam.

In ons systeem liggen ook oude energie en ideeën opgeslagen over wat mannelijk en vrouwelijk is. Deze ideeën zijn gebaseerd op ervaringen in dit en vorige levens, overgenomen uit karmische (familie) velden en collectieve pijnvelden en dragen daarmee de energie van de derde dimensie.

Tijdens onze ontwikkeling in bewustzijn, groeit ook ons begrip van wat mannelijke en vrouwelijke energie in zuivere vorm inhoudt. 

Ieder mens draagt zowel mannelijke als vrouwelijke energie in zich, ongeacht of je een man of vrouw bent.

 

Zuivere / hele mannelijke energie:

Goed geaard, stevig, krachtig & zacht, geeft bedding en duidelijke grenzen, veiligheid, steun, vertrouwen, gezond onderscheidingsvermogen, geeft richting en vorm.

 

Zuivere / hele vrouwelijke energie:

Oneindig bewustzijn, helder weten, intuïtie, diep in zichzelf verankerd, bron van inspiratie, bron van schepping en multidimensionaliteit, verbinding, vloeiend, stromende energie. 

 

Het één kan niet zonder het ander.

Zonder het vrouwelijke worden er ongeïnspireerd en zonder gevoel lege doelen nagestreefd.

Zonder het mannelijke stromen al die mooie geïnspireerde energieën, ideeën en gevoelens alle kanten uit en krijgen geen richting en concrete aardse vorm.

In harmonieuze verbinding is het vrouwelijke de inspiratiebron en geeft diepte en het mannelijke is de veilige, geaarde, stevige bedding waarin richting ontstaat en vormgegeven en gecreëerd kan worden. 

De mannelijke en vrouwelijke energie in pure, zuivere vorm èn hun innerlijke, harmonieuze samenwerking, zijn een belangrijke basis voor het creëren van de nieuwe aarde. 

 

Tijdens deze healing / energietransmissie wordt zowel zuivere innerlijke mannelijke als vrouwelijke energie en een harmonieuze verbinding geactiveerd.


 Maandag 11 november (11-11) 20.00 uur tot 21.00 uur.

 Thuis op je eigen fijne plek.

 Lea van der Eem, Spiritueel Psycholoog, Gids bij ontwaken in de nieuwe tijd

 

⟴ Bijdrage energieuitwisseling: € 19,50

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

 

 Zondag 6 december om 20:00 uur


Channelings van Atlantisch naar christusbewustzijn: Deze keer gaat Jeshua in op het dadertrauma en slachtoffertrauma in lichtwerkers, hoe deze te herkennen en hoe ervan los te komen.

 Zaterdag 12 december ( 12 - 12 ) om 20:00 uur


Door het goud van jouw lessen en ervaringen te zien, voelen en diep in je op te nemen, kunnen de processen van 2020 tot een afronding worden gebracht.Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland