Geef je over aan de nieuwe energie. Zo kan het oude afsterven ♥ Luc van Ewijk ♥ Lichtwerkers Nederland

Merk jij ook dat de updates die we ontvangen steeds sterker worden? Vooral in de nacht ging het goed los. Onrustig slapen, super onrustig wakker worden. S'nachts wakker worden of minder slaap nodig hebben. Het hoort er allemaal bij.

Nu spoelen de blokkades van ons af. Geef je maar over en laat de nieuwe energie toe. Die jou aanspoort de beste versie van jezelf te worden. Je ware zelf. 

De toekomst is al goed. Je voelt het. Omdat je steeds meer in het nu bent. En toe laat. Stapje voor stapje maak je jezelf los van het oude. 

Eerst vond je andere mensen maar lastig en vaak negatief. Ze wilden gewoon niet naar je luisteren. Deze mensen hielden zich vast aan het oude beeld over jou. Een beeld die alleen maar bestaat in hun realiteit. Een beeld wat niet waar is en wat niks zegt over jou. Ook daar maak je je los van. Steeds meer ben je gericht op jezelf en jouw binnenwereld en dat wat goed voelt.

De oude garde lijkt maar niet wakker te willen worden. En staat haaks tegenover de jongere, oude zielen. Dit hoort bij hun ontwikkelingsweg en dat besef je steeds meer. Je bent inmiddels moe en leeggelopen van al het strijden en verdedigen. Daar is nu geen energie er meer voor. En dat is nou juist de bedoeling. Nu stop je die energie steeds meer in jezelf. In de innerlijke jij. Niet meer zo gericht op buiten je waar je emmertjes water met je mee blijft zeulen.

Het is jouw leven en dat van jou alleen. Je voelt je super als jij je richt op jezelf. Hoe jij je voelt van binnen. En daar gaat het om. En daarmee ga jij een andere richting uit die bij jou past. 

Het vasthouden aan iets wat niet voedend is voor jou voelt niet goed. De volledige uitkomst hoef je ook niet te weten en daar mag je meer ontspanning in vinden. In het niet weten. We maken de reis vanuit de hoofdenergie naar de hartenergie. Meer met je lichaam verbonden zijn. Meer in je gevoel aanwezig zijn. Veel meer. En dat is ook eng. Want daar kom je ook dingen tegen die je had weggedrukt. Maar je weet dat het goed is als je het nu aankijkt. Omdat je voelt dat het goed voor je is. En dan lost het zich op. En voel je je rijker en meer heel als daarvoor.

Het is een feit dat vele mensen zich nog op de Titanic bevinden. Die nog niet doorhebben dat het schip aan het zinken is. Liever luisteren naar het flauwe bandje wat staat te spelen. Wat ze bezig houd en afleidt van wat er werkelijk speelt. De energie die wij voelen en die ons voortduwt, duwt deze mensen ook voort. Diep van binnen voelen ze de onrust toenemen. Want zoals het altijd heeft gewerkt, zo werkt het absoluut niet meer. Dit is de nieuwe tijd. Het licht overspoelt en neemt het duister snel over. 

Als een groot wonder, zo zullen je dagen aanvoelen. In het niks verwachten en het je laten verrassen. De liefde die je voelt in jezelf neemt steeds meer toe. De dansparen in onszelf komen dichter tot elkaar. We worden als één geheel, als man en als vrouw in onszelf en gespiegeld in de buitenwereld. 

Het oude wat in je leeft zal rustig in je doodgaan. Munten beginnen te vallen. Het ego wat wilt vasthouden aan het oude zal sterven. En daar komt zoveel voor in de plaats. En het is echt wel een lekker feestje. Als je jezelf toestaat te genieten van je processen. En van het leven zelf. Als je ziet dat dit alles jouw ontwikkeling dient.

Teveel mensen en te veel prikkels is opgeslagen als een programmering in het hoofd. Het is de kunst verbonden te zijn met je zelf en zo het leven te betreden. Zoals het licht dat je uitstraalt. Werkelijk de liefde leven. En je kunt op zijn tijd nog steeds lekker losgaan. De nieuwe energie is alsof je altijd drugs hebt. Want liefde is als een drugs. We willen het ervaren, zoals onze oude programmering een potje wil opvullen met schijnliefde. Kijk maar eens wat je al hebt bereikt dit jaar. Het is allemaal niet niks. Wat gaan we lekker snel. Zeker in deze laatste maanden van dit jaar. Meer achterover leunen en vertrouwen. Dan kan het zich ontvouwen, jij die jezelf uit de weg gaat.

Niks is te gek omdat alles mogelijk is. Volgende jaar vier ik het gewoon in Mexico. Want we gaan uitvliegen. We mogen de wereld gaan verkennen. En maken tegelijkertijd de wereld mooier als we in balans zijn en ons goed voelen. Het is tijd voor de nieuwe aarde. Laat het oude maar instorten. Kijk het aan en doorleef dat wat je tegenhoudt. Kijk beter ook geen nieuws meer. Ga lief met jezelf om. En omring jezelf met zoveel mogelijk positiviteit. Meer vreugde en plezier en het laat de nieuwe energie maar indalen. Zet je intentie en voel het gebeuren zo vaak als je kan.

En geef tijd aan jezelf. En verzorg jezelf ook goed. Wees ook heel aardig voor jezelf. Als je beste vriend. Haal die laatste blokkades maar weg. Die als een gezwel werken. En je weg houden bij je ware zelf en wat jij wilt manifesteren in deze wereld. Wanneer jij uitvliegt zal jij je werkelijk vrij gaan voelen. Geen eindeloze regeltjes meer. Maar gewoon jij en ik. WIJ. 😉

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief


Jeshua channeling

Arjun channeling

Channeling


 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise Diekstra


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland