Ieder mens is in essentie al verlicht ♥ Robert Bridgeman ♥ Lichtwerkers Nederland

Ieder mens is in essentie al verlicht. Dat kan ook niet anders, want alles is in werkelijkheid één. Als je van de maan naar de aarde kijkt zie je een geheel, afgescheidenheid is een illusie.

We leven in een groot energieveld – één bewustzijn.

De meeste mensen ervaren ondanks hun essentie toch die verlichting niet. We zitten vast in onze conditionering (hoe we zijn gevormd) en identificeren ons met ons lichaam, onze persoonlijkheid, overtuigingen, gedachten en emoties.

Daar is niets mis mee zolang we blijven beseffen dat we er in essentie al zijn.

Verlicht

 

Er is geen pad naar verlichting, dat pad zit in ons hoofd. We hoeven feitelijk niets te doen behalve loslaten om 'er' te komen. Focus je aandacht op je ademhaling en je bent al in het nu, in de eenheid.

Toch is dit niet genoeg. Als je aandacht aan je ademhaling ontsnapt, ben je weer terug in de illusie van afgescheidenheid. En daar lijkt het net alsof je een pad te bewandelen hebt naar wat je eigenlijk al bent. Dit pad gaat over loslaten, overgave, accepteren en vertrouwen.

Het loslaten van je conditionering zorgt ervoor dat je lekker kunt genieten van je leven zonder angst en zonder al teveel gehechtheid. Hoe dichter je bij je essentie komt, hoe meer liefde, passie en synchroniciteit je ervaart in je leven. Het voltrekt zich spontaan en magisch. Je gaat steeds lichter leven.

Dit betekent overigens niet dat het leven altijd makkelijk en leuk moet zijn: soms is het gewoon even zoeken en ploeteren. In die situaties leren we het meest. Geef je over aan de manier waarop je leven zich ontvouwt. Natuurlijk is het goed om naar oplossingen te zoeken, om doelen te stellen en je werkelijkheid bewust te manifesteren, maar laat de uitkomst los.

Acceptatie is een sleutelwoord. Ook daarbij gaat het weer om loslaten. Laat je oordelen en meningen over hoe het leven zou moeten zijn los en neem het zoals het komt.

 

Vertrouwen is een belangrijke sleutel. Vertrouw op jezelf, vertrouw op het universum. Zolang jij je hart en je passie volgt, komt uiteindelijk alles op z’n pootjes terecht.

Uiteindelijk gaat het leven volgens mij om 5 dingen:

❤ Geven;

❤ Leren;

❤ Liefhebben;

❤ Genieten;

❤ Verbinden.

De rest is bijzaak.

 

Licht leven en geniet!

Robert Bridgeman
www.bridgeman.nl


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief


 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.