Channeling over de Nieuwe Aarde ♥ Pim Smit ♥ Lichtwerkers Nederland

Soms is het fijn om een duwtje in de rug te krijgen. Niet omdat het moet, maar omdat wind in de rug gewoon ook heel prettig kan zijn. Om nét wat krachtiger in jezelf te staan bijvoorbeeld. Zodat je die stap gaat zetten die je vanuit je hart heel graag wíl zetten. Maar er zijn ook die stemmetjes. 

Stemmetjes die jou wijzen op het comfort van het oude. Lekker meegaan in de gekte van de maatschappij. De mens is een kuddedier. 

En in de kudde bevinden zich ook pioniers. Mensen die voelen dat het anders kan. Mensen die vanuit passie die ontspruit in het hart een verlangen de wereld in zetten. Dat verlangen gaat over de Nieuwe Aarde. 

Gids Lamané is een trouwe metgezel in het stapsgewijs realiseren van de Nieuwe Aarde. Zij woont op een andere versie van de Aarde. Een versie die vanuit ons lineair tijdsperspectief 700 jaar in de toekomst ligt. Op die versie van de Aarde wordt het hartgedragen bewustzijn al volop geleefd. En juist daarom kunnen we veel inspiratie én informatie halen uit de energie van Lamané en haar helpers. 

Onderstaande channeling gaat over de Nieuwe Aarde. En over jou. Want jij begrijpt steeds beter dat de Nieuwe Aarde over jou gaat. Hoe meer jij je met jouw hart verbindt, hoe meer je dat afgespiegeld gaat zien in de wereld om je heen. Zie deze channeling als een liefdevol duwtje in de rug. Om jou te helpen je verlangen nog meer neer te zetten. Om jouw taak als Nieuwe Aarde pionier of lichtwerker nog krachtiger te omarmen.

Dit is wat Lamané graag met ons wilt delen:

 

"De Nieuwe Aarde komt. De Nieuwe Aarde komt heel snel nu. Geloof je het? Voel je het? Voel je de beweging die in gang is gezet en niet te stoppen is? Voel je hoe jouw hart resoneert met de klanken van het hartgedragen bewustzijn? 

Zet de stap mooi mens. Zet de stap. 

Iedere stap die voor jou goed voelt is de juiste. 

Iedere stap die jou verder brengt in het openen van je hart geeft je de energie en de kracht die je nodig hebt in dat moment. 

Geloof je het? Geloof je in de Nieuwe Aarde? 

Daar begint het mee. Dat is het water geven van het geplante zaadje. Het ontkiemen is al begonnen. Het bloeien is al ingezet. 

Maar zoals het zaadje graag een bloem wil worden, zo wil jouw hart geleefd worden in de buitenwereld. 

Hou het niet meer voor jezelf. De tijd is rijp nu. Ga staan en kies voor het hart. Ga staan mooi mens. Je bent verder dan dat je denkt. 

In liefde groet ik jou, 

Lamané."

Dankjewel voor het ontvangen. Zonder ontvanger is er niets te geven. Wil je meer weten over de wereld van Lamané, dan kun je HIER een video bekijken die daar over gaat (in het Engels). In die video leer je over de verschillen tussen onze versie van de Aarde en de versie waar Lamané woont in omgaan met natuur en natuurproblemen. 

Pim Smit
heartspacers.com


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

 Zondag 6 december om 20:00 uur


Channelings van Atlantisch naar christusbewustzijn: Deze keer gaat Jeshua in op het dadertrauma en slachtoffertrauma in lichtwerkers, hoe deze te herkennen en hoe ervan los te komen.

 Zaterdag 12 december ( 12 - 12 ) om 20:00 uur


Door het goud van jouw lessen en ervaringen te zien, voelen en diep in je op te nemen, kunnen de processen van 2020 tot een afronding worden gebracht.Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland