De energie van november ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

November brengt een laatste grote schoonmaak, als voorbereiding op de grote sprong van 2020. En je kan pas diep schoonmaken, wanneer je écht eerlijk met je Zelf durft te zijn. Heb je dingen onder de mat geveegd, genegeerd of ontkend, dan krijg je die deze maand duidelijk te zien of te voelen. Ofwel in jezelf, wanneer je écht aandachtig bent, en gewend bent je eigen gedachten, gevoelens en functioneren te observeren. Ofwel via onaangename spiegelingen in mensen rondom jou.

Wanneer je dan de moed vindt om innerlijk toe te geven dat bepaalde schaduwstukken er nog wel degelijk zijn, dan pas kan je ze ook gaan schoonmaken – waardoor je jezelf bevrijding schenkt, en 2020 kan ingaan met open venster en vrij van belemmerende lasten.

 

Goed gecenterd blijven is een geschenk dat je jezelf deze maand zeker kan geven, want het zal je helpen om niet mee te gaan in spiralen van afwerkingsenergie van anderen, die hun onvrede en onafgewerkte stukken op jou willen projecteren. Probeer er met mededogen naar te kijken, want mensen doen dat alleen maar wanneer ze niet beseffen dat ze je energetisch afval toesturen, én hun eigen karmische last vergroten. Maar respecteer jezelf, en verspil niet te veel energie aan het proberen uit te leggen wat je bedoelt aan mensen die je niet kunnen of willen begrijpen. Er komt heus wel een moment van inzicht voor hen, maar daar ben jij niét verantwoordelijk voor.

 

Wees eerlijk met jezelf over je gevoelens. Ze zijn er, en wanneer je ze onder de mat veegt of ontkent, blijven ze onbewust verder broeden, verlies je veel energie met het onderdrukken ervan, en belemmeren ze je vooruitgang. Er is niks mis met gevoelens. Ook mensen die hoog bewust of al een heel eind in verlichting hebben gelopen zijn soms boos, bang, blij, angstig, en hebben verlangens – maar bij hen is dat als een plots opflakkerend vuur, dat snel weer opbrandt en verdwijnt. Ben je enorm boos om iets of op iemand, ga dan zoeken wat die boosheid veroorzaakt, waar de wortels daarvan zitten, en gebruik dan technieken of energieën om ze los te laten, en weet dat dat niet met de andere te maken heeft maar met iets jezelf dat meer Licht en oplossing nodig heeft.

 

De markante en zichtbare passage van Mercurius (in zijn retro) over de Zonneschijf (wat slechts 13 keer in 100 jaar gebeur)top 11 november – op zich al een krachtige energetische dag – kan je heel duidelijk laten voelen waar jij niét je Zelf bent, waar je niét je Zelf durft te tonen en te uiten, en hoe je daar verandering in kan brengen. Je kan inzichten en veel inspiratie krijgen over hoe je Zelf in de wereld te zetten en tot uitdrukking te brengen, zowel in je persoonlijke relaties als op andere aspecten van je leven.

 

De sterke Volle Maan de dag nadien kan je een stevige zet geven om één en ander concreet te gaan maken, en doelbewust te werken aan je blokkades. Je kan nu de energie vinden om dingen anders te organiseren en aan te pakken. Je komt met beide voeten op de grond, en van daaruit kan je een gezonde fundering bouwen. - hoewel het tempo van uitwerking van je stappen en plannen pas in 2020 goed op gang zal komen. Het juiste moment afwachten, niet ingrijpen in Kosmische Timing en leren geduld te hebben door je te concentreren op de goeie dingen in het NU is een grote les in 2019.

 

Tegen de tijd van de Nieuwe Maan op 26 november kan je alles zo wat innerlijk op een rijtje hebben gekregen, en kan je als resultaat van al die schoonmaak een stroom van steun, overvloed en goede dingen beginnen te voelen. De 5-trilling van deze maand brengt sowieso healing, vaak via vernieuwing en verandering, en je kan veel healing realiseren deze maand door te praten over en in relaties.

 

Je kan je in deze retroperiode ook best eens afvragen hoe het staat met je lichaam. Dit is een intens jaar geweest, en je lichaam heeft dan ook extra aandacht, koestering en hier en daar wat aanpassingen of extra vitamines en mineralen of frisse lucht nodig. Een goeie tijd dus om het contact met je lichaam wat te versterken, en wat extra zorg te besteden aan voedings- en beweegpatronen. Je lichaam is ook een laag van wie jij als Ziel bent, het verdient dan ook al jouw liefde en healende aandacht.

 

Keep the Faith

 

Fran Tielemans
www.maitreya.be


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloads

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2022 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.