Lichtwerk met grote gevolgen ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Activering zonnevlecht - hart - keel - chakra

 

Veel mensen hebben last van allerlei griepachtige verschijnselen. Afhankelijk van waar je innerlijk mee bezig bent, zet deze 'griep' wel of niet door. Dit griepgevoel kan weken duren, en het ziet er per persoon steeds weer anders uit, omdat de fysieke reacties verbonden zijn met de geest en bewustzijnsontwikkeling van deze persoon.

In hoeverre heb je al innerlijk werk gedaan om je persoonlijkheid te leren kennen, en de persoonlijke wil ondergeschikt te maken aan de hogere?

Sommige mensen zijn er al jaren mee bezig, sterker nog; ze zijn er in vorige levens al 'mee begonnen' om zich los te maken uit de oude matrix van macht en liefdeloosheid. Deze mensen zijn nu de voorlopers wat betreft de overgang naar werkelijk leven in een vijf-dimensionaal bewustzijn.

De reis omhoog

 

We zijn allemaal kinderen van God, kinderen van de Bron; niemand is meer waard dan een ander. We zijn allemaal vanuit hogere dimensies afgedaald om ervaringen op Aarde te kunnen opdoen, die ons konden ondersteunen in onze bewustzijnsontwikkeling. Globaal gezien is de mensheid vanuit lagere bewustzijnsvelden met een enorme versnelling terug-opgeklommen naar de werelden van de Geest; naar hogere frequentievelden, naar veel meer verfijning en naar het (her)scheppen van jezelf en jouw leven vanuit onvoorwaardelijke Liefde .

Het dierlijke overlevings- en voortplantingsinstinct vanuit het basischakra werd opgevolgd door een periode van 'hebben is hebben en krijgen is krijgen' vanuit het tweede chakra. Daarna zijn we gereisd door 'ikke ikke ikke en de rest kan stikke'; de persoonlijke schaduwkanten en vervormingen van ons ego die zich in onze zonnevlecht hadden vastgezet. Dit is even heel globaal neergezet hoor, om een idee te geven van waar we vandaan komen.

Een beter zelf -inzicht

 

Deze 'omhoog gerichte' groei ging gepaard met allerlei fysieke klachten, die ontstonden vanuit verdichting en verkrampingen die heel diep in ons fysieke zijn vast waren gaan zitten. Deze ont-krampingen hebben zich doorgezet, dankzij het vele innerlijke werk dat velen van ons gedaan hebben. Dat heeft weer voor een stijging van het collectieve bewustzijn gezorgd.

Daarmee kregen we een beter zelfinzicht en hebben we het proces van projecties op anderen kunnen keren. We zijn schuld, oordelen, verwachtingen en teleurstellingen terug gaan leggen op ons eigen bordje. We zijn onze eigen erfenissen uit vorige levens gaan erkennen, verwerken en helen. Tijdens deze grote transformaties is er heel veel gebeurd rondom ons hartchakra (en dit zet zich voort, vele delen van de mensheid zullen op het juiste moment deze weg naar ware Liefde betreden).

Zoektocht naar Goddelijke Liefde

 

Bij ons hartchakra is er een samenkomen van hogere en lagere delen van onszelf. Hoe meer liefde we innerlijk dragen, des te oudere en diepere liefdespijnen er vrij kunnen komen. We zaten vol met wantrouwen naar onze medemensen, wantrouwen naar onszelf en wantrouwen naar de Lichtwereld. Honderden levens hebben we met voorwaardelijke liefde te maken gehad, terwijl we de zoektocht naar Goddelijke Liefde die ons hart nog kende niet opgegeven hebben en steeds weer zijn teruggekeerd naar de Aarde. Onze zielen staan altijd open voor volgende louteringsprocessen en inwijdingen die ons dichter naar de Goddelijke Aanwezigheid in onszelf zullen leiden.

Ooit waren we transparante wezens, open boeken die door iedereen gelezen konden worden. Want er viel niets te verbergen, er was niets om je voor te schamen, en bovendien:

We walked our talk. We leefden wat we predikten, we spraken de waarheid van ons hart, en we dienden het Goddelijke plan. En hiermee zijn we aanbeland bij onze huidige processen.

 

Zelfverloochening laat LOS

 

Zelfverloochening, en dus ook het ontkennen van de Goddelijke Aanwezigheid in onszelf, heeft zich niet alleen in onze zonnevlecht, maar ook in onze onderbuiken, en in ons hart- en keelchakra vastgezet. Nu dit zich vrij begint te maken, krijgen veel mensen KNO klachten. Keelpijn kan ineens opkomen, hoestneigingen kunnen aanhouden en de kramp kan vanuit je longen doortrekken tot letterlijk achter je oren. Ook kan je schedel ineens heel open en onbeschermd voelen; een aanpassing van het kruinchakra. De energie die hierdoor in de stroom komt gaat op en neer, van hoge naar lager frequente delen. Dat geeft soms extreme schommelingen tussen koortsgevoelens, dan weer alsof er diepvrieskisten vol kou vrij willen komen uit je botten. Extra warmte en bescherming zijn zeer welkom tijdens deze groeistuipen! 

Velen van ons zijn door traumastukken heen aan het reizen die te maken hebben met de verbinding van het zonnevlecht-, hart-en keelchakra. Zelf-erkenning is ook: Liefde voor jouw hogere en Goddelijke Zelf. Het is een durven vertrouwen op jouw innerlijke weten. Jouw hart voelt wat klopt, maar durf je daar altijd al voor uit te komen? Of blijf je, veiligheidshalve, nog hangen in oude denk-en gedragspatronen, relaties, banen, huizen, waarin er eigenlijk geen ruimte is voor jouw Goddelijkheid?

We hebben allemaal een eigen plan voor dit leven, dat vanuit hogere delen van onszelf aangestuurd wordt. Dit plan wil erkend, uitgesproken,gehoord en geleefd worden. Vaak slikken we nog dingen in, om onszelf of anderen te sparen. Maar in wekelijkheid herhaal je dan een oud patroon waarbij je jezelf of anderen ontkracht. Veel mensen zijn anno 2019 in staat om een eigen innerlijk Meesterschap te ontwikkelen. We kunnen elkaar daar alleen maar bij helpen door waarheid te leven, te spreken en te delen. Jouw Goddelijke Waarheid wil geuit worden, vorm krijgen via jouw creativiteit en manifestatiekracht.

Licht - Transfusies

 

Om ons bij dit proces te ondersteunen ontvangen velen van ons pittige Licht-transfusies, die energetische resets veroorzaken. Momenteel volgt de ene shift de andere op. Dit geeft gevoelens of klachten die we proberen te verklaren aan de hand van oude ziektebeelden. Maar in werkelijkheid worden we geholpen om onze Goddelijkheid te gaan belichamen.

Heet alles maar welkom, blijf vertrouwen dat alles op het goede moment ook duidelijk zal worden. Forceren vanuit je persoonlijke wil zal een innerlijke transformatie geven waarbij je nog dieper in de overgave zult belanden aan jouw hogere Zelf-delen en aan de Lichtwereld.

Echt: als je bereid bent om te ontwaken zul je stap voor stap naar een steeds hoger bewustzijn en naar een wedergeboorte 'in de stof' geleid worden. Laat de Goddelijke Aanwezigheid in jou maar schuiven ;-)

Mieke Vulink
miekevulink.nl

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief


 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.