Nieuwe Maan in Schorpioen 28 oktober: met beide benen op de grond ♥ Avalon ♥ Lichtwerkers Nederland

Ondanks dat Schorpioen een waterelement en daarmee een emotioneel sterrenteken is, is het deze Nieuwe Maan echt klaar met gevoelens van gemis.

Deze Nieuwe Maan, brengt ons de energie om met beide benen op de grond te staan.

 

Grootmoeder Maan brengt ons deze cyclus aarding, de energie van het element aarde, om ons te helpen met het versterken van onze eigenwaarde.

 

Wanneer wij met beide benen op de grond komen te staan, kijken wij op een hele andere manier tegen de wereld aan.

Wanneer we ons vooral met onze aandacht in onze emoties of in ons hoofd bevinden, laten we ons soms te gemakkelijk omver waaien door sterke winden.

 

We raken van slag wanneer een ander ons iets zegt, en angstig wanneer ons gevoel ons vertelt dat het tijd is dat onze grens wordt verlegd. Dat we uit onze veilige comfortzone dienen te komen. Lieve Ziel, zegt Spirit, dat is toch echt nodig voor het waarmaken van jouw dromen.

 

Niet alleen maar dromen, maar ook daadwerkelijk stappen ondernemen om jezelf dat nieuwe leven te geven. Jouw dromen waar te maken hier op aarde is toch jouw streven?

 

Het is daarom tijd om jouw oude patronen te doorbreken, en te stoppen met jouw aandacht nog langer in negativiteit, zorgen en alles wat er omgaat in je hoofd te steken.

Het is tijd om te aarden, om te landen in jouw voertuig, in jouw lichaam. Het is tijd om uit jouw comfortzone te komen, de wereld in, weg vanachter jouw veilige raam.

 

Jou niet langer meer onder de dekens te verstoppen, waar jij jouw woede en emoties doet opkroppen. Het is tijd om jezelf uit te spreken, en om liefde in jouzelf te steken.

 

In het waarmaken van jouw mooiste leven. Jij bent de enige die jouzelf een nieuw begin kan geven.

 

Een nieuw begin van samenzijn.  Van het mogen loslaten van jouw pijn. Van verbinding met anderen, waaronder jouw tweelingziel, en een open hart. Want de mensheid wacht op jouw licht, met smart. 

 

Schorpioenen zijn doorzetters en houden vol. Al slaan bij hen de emoties binnenin hun lijf met regelmaat op hol. De kunst is om je niet in jouw emoties te verliezen. Om telkens weer opnieuw voor het loslaten ervan te kiezen.

 

Om jouw emoties te zien en te horen. Zodat ze verlicht raken, je ze los kunt laten en ze niet langer jouw energieveld zullen verstoren. Want wanneer je dat niet doet, raak je geblokkeerd en verlies je aan eigen kracht, doorzettingsvermogen, discipline en aan moed.

 

De liefde kan dan niet meer bij jou stromen. Waardoor ze stagneren, jouw mooie dromen.

 

Schorpioen kunnen soms onverwachts steken. Bijvoorbeeld wanneer ze genoeg hebben van andermans preken. Ze bereiden zich dan zelfs voor om de ander te wreken. Pas dus op voor deze donkere kanten van dit sterrenteken.

 

En laat jouw emoties niet de overhand nemen, maar laat ze vrij stromen. Dan zul je zien, dat de rust in jouw geest en lijf weer bij jou terug zal komen.

 

Geef je over aan de liefde lieve (tweeling)ziel, luister naar jouw innerlijke leiding en houd jouw hart open. Door goed naar jezelf te luisteren zul je niet in 7 sloten tegelijk lopen. Door goed naar jezelf te luisteren blijf je de moed en de kracht vinden, om ze te weerstaan, de krachtige winden.

 

Om de sprong te wagen jouw nieuwe leven in. Zeg het maar tegen jezelf: IK BEN KLAAR VOOR MIJN NIEUWE BEGIN!  Sommigen van jullie gaan misschien verhuizen, of veranderen van werk, of misschien is jouw relatie net over, wat er ook gebeurt bij jou: houd je sterk! Weet dat alles voor jou gebeurt met een hogere reden. Spirit wil dat jij het achter je laat, jouw verleden. Je hebt echt meer dan genoeg geleden.

 

Gebed

 

Grootmoeder Maan,

 

Ik ben er zo ontzettend aan toe, aan overgave aan de liefde, maar ik weet niet altijd hoe. Ik maak me soms zo'n zorgen, over hoe mijn dag zal gaan, en de volgende morgen.

Ik vind het soms nog moeilijk om met mijn aandacht aanwezig in het hier en nu te zijn. En blijf er soms nog in hangen, in mijn verdriet en pijn.

Ik denk dan terug aan mijn verleden, en hoeveel ik eigenlijk heb geleden. Ik voel me dan alles behalve vervuld van liefde en tevreden.

 

Grootmoeder Maan,

help me om onophoudelijk in verbinding met mezelf te staan.

Om mijn leven veranderen te gaan.

Door mijzelf te zien en te erkennen. Door leuke dingen met mezelf te doen en mezelf te verwennen. Door liefde aan mezelf te geven, zodat ik het kan veranderen, mijn leven.

 

Ik ben zo klaar met het in mijn hoofd leven, ik wil landen hier op aarde. Help mij met het zien en versterken van mijn eigenwaarde. Help mij om voor mezelf en de liefde te kiezen. Grootmoeder Maan, ik ben zo bang soms om de liefde (weer) te verliezen.

 

Help mij om deze angsten te elimineren, zodat mijn leven nu eindelijk voor mij kan transformeren. Zodat ik nu eindelijk in mijn kracht kan blijven staan, en mijn leven ten positieve voor mij veranderen zal gaan.

 

Ik ben er klaar voor om mezelf dit nieuwe (spannende!) begin te geven.

IK BEN KLAAR VOOR EEN GEHEEL NIEUW LEVEN!

Een leven vol van Liefde is mijn enige streven!

En dat is precies hoe ik mijn wereld vanaf NU ga beleven.

 

Liefs,

Avalon
vindjouwspirit.nl


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

De herfst Equinox Lichtactivatie ❥ Zondag 20 september  Lea van der Eem


Incarnatiepijn in lichtwerkers
 
❥ Zondag 4 oktober  Pamela channelt Jeshua


Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom
 
❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland