Dé periode om aanpassingen door te voeren♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

En zo beginnen we volgende week al aan de 11de maand van dit intense jaar. De 19 van 2019 zal hebben gemaakt dat je in de loop van dit jaar heel duidelijk hebt gezien dat jouw koers oké is voor je, dat je rustig mag meestromen, of zeer concrete stappen mag nemen om zelf goed geaard te werken aan het neerzetten van de volgende fase in je leven. En dat kan je een goed en tevreden gevoel geven. Maar het kan evenzeer zo zijn dat je in de loop van het afgelopen jaar steeds duidelijker voelt dat je vast - of nog vaster- komt te zitten.

Dat alles stremt, dat dingen worden tegengehouden, en dat het niet lijkt te kloppen wat je dacht aan te voelen als jouw koers, of dat al je initiatieven op een sisser uitlopen. In dat laatste geval kan je nog gebruik maken van de sterke veranderingsstroming van dit jaar, om te checken in je diepste Zelf wat er aan de hand is- door heel veel schoonmaak van je aura en centraal kanaal, door heel veel stilte, of zelfs door het raadplegen van mensen die je verder kunnen helpen met je blinde vlekken - . Misschien ontdek je dat je duidelijke signalen van je Hoger Zelf hebt aan de kant geschoven, of dat je je eigen koers verloor door de koers te lopen die anderen voor je uit hebben gezet. Dit is dé periode om aanpassingen door te voeren. En weet - je hebt élk moment van je leven de kans om iets anders te kiezen, om andere beslissingen te nemen. En je weet ook dat de beste beslissingen genomen worden vanuit voldoende innerlijke en uiterlijke rust en ware aflijning, nooit vanuit stress en angst.

Fran Tielemans
www.maitreya.be


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.