Energienieuws: Je evolutie van 1 januari tot nu bekijken♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Dit is een goed moment om even balans op te maken van 2019 voor jou, tot nu toe. Je evolutie van 1 januari tot nu te bekijken, de grote en kleine drempels die je bent overgegaan, of de drempels te zien die nog voor je liggen.

Ben je tevreden met je jaar tot nu toe? Vind je dat je er alles hebt uitgehaald wat je kon, of heb je het gevoel dat je kansen niet hebt genomen?

Het mooie is dat alles is zoals het is, en dat je op elk moment van je leven tevreden kan zijn met je koers, of je koers kan veranderen. Jij bent aan zet, jij zit aan het stuur van jouw (levens-)wagen, en jij bepaalt welke richting het uitgaat, welke hindernissen je kan of wil nemen, en welke hindernissen je met een grote bocht wil vermijden.

En ook al word je soms getriggerd om jouw weg te verantwoorden naar anderen toe (omdat je je schuldig voelt omdat je niet hun weg kiest, of omdat je hoopt dat anderen jou zullen begrijpen) - jij bent zélf de enige die verantwoordelijkheid draagt over je eigen leven.

Het is goed om de komende week heel eerlijk met jezelf te zijn, en de moed te verzamelen om jouw koers te verstevigen, of te veranderen, wanneer je diep in je hart weet dat dit nodig is voor je.

Om heel goed te centeren, want je koers kan je pas écht goed voelen en kennen wanneer je heel stil kan zijn, helemaal tot rust komt en dan je eigen hart leest. En om nadien doorheen je angsten en onwil en weerstand naar verandering te gaan, wanneer je diep in jou wéét dat dat nodig is nu. En voel je dat het je al aardig lukt om op jouw koers te blijven, geniet dan de komende week van dit besef, koester je Zelf, en deel jouw harmonie volop met anderen. De wereld heeft het nodig.

Fran Tielemans
www.maitreya.be

Groepshealing

 

Het helen van oude wonden in de vrouwenlijn: heel je krachtig vrouw-zijn. Donderdag 24 oktober van 20:00 uur tot 21:00 uur. Door Lea van der Eem.

Ook al lijken mannen en vrouwen hier in Nederland op dit moment in de tijd op gelijke voet te staan, toch is het nog niet eens zo heel lang geleden dat vrouwen geen stemrecht hadden, niet dezelfde opleidingen als mannen konden doen, thuis hoorden te zijn bij de kinderen en ondergeschikt waren aan de man.

Dit is maar een klein stukje uit een lange geschiedenis van onderdrukking en ontkrachting van de vrouw en het vrouwelijke. (Dit is geen oordeel over de man of het mannelijke, die heeft zijn eigen verleden en wonden.)

 

Ook al ben je dit niet bewust, deze geschiedenis ligt opgeslagen in jouw lichaam, energiesysteem en DNA en is van invloed op jouw huidige dagelijkse leven. Veel van de thema's waarin jij nu 'problemen' ervaart, vinden haar oorsprong in vele vorige levens en vrouwenlijnen.

 

In deze tijd van grote groei in bewustzijn, opheldering en verhogen van trillingsfrequentie, kunnen we Godzijdank, steeds dieper afdalen in de wortel, de kern, van deze thema's van groei en ontwikkeling.

Op steeds diepere lagen komt er bewustzijn, wordt er licht gebracht in het donker, vindt heling plaats, wordt er in de 3D ruimte gecreëerd voor de energie van hogere dimensies en eigenen wij onze kracht weer toe.

 

Tijdens de healing / energietransmissie worden oude wonden in je vrouw-zijn op diepe lagen geheeld. Je haalt die delen van jou als vrouw op, die in dit en vorige levens zijn onderdrukt en die je achter hebt moeten laten om te kunnen overleven.

Alle aspecten van je vrouw zijn mogen er weer zijn en zo word jij meer compleet, meer heel.


 Donderdag 24 oktober van 20.00 uur tot 21.00 uur

⟴ Thuis op je eigen fijne plek.

⟴ Lea van der Eem, Spiritueel Psycholoog, Gids bij ontwaken in de nieuwe tijd.

 

⟴ Bijdrage energieuitwisseling: € 19,50

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

* indicates required

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.