Energienieuws ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

De 54/9-trilling van deze week geeft -naast een overvloed aan beweging en verandering- ook aan dat er nood is aan aarding. Na al die heftige energieën van afgelopen maanden, weken en dagen begin je te zien waar je geland bent.

Je inzichten verdiepen zich, waardoor je duidelijker ziet waar je staat en wat je volgende stappen kunnen zijn. Maar de intense 9 (zoals in 2019...) brengt je ook heel wat bewustwording rond helpen/hulp ontvangen, en je grenzen daarin.

Wanneer je groeit in liefde, respect en waardering voor je Zelf, zal je steeds vaker haarscherp voelen waar je grenzen liggen, wanneer het voor jou helemaal oké is anderen te helpen, en wanneer het écht niet gepast is. Je leert dan 'nee' zeggen op momenten dat je voelt dat je tijd en healing voor jezelf nodig hebt, of wanneer je merkt dat de andere best zichzelf kan helpen, en voldoende middelen, informatie en kwaliteiten ter beschikking heeft om zelf in zijn of haar kracht te komen en zichzelf verder te brengen.

Je leert luisteren naar je lichaam, en dat vertelt je steeds sneller en duidelijker wanneer het tijd is om er te zijn voor je Zelf. Je leert je aura goed te verzorgen, je lichaam voldoende rust, beweging, frisse lucht en goede voeding te geven, waardoor je jezelf in de beste staat brengt om anderen verder te helpen. En je leert ook om tijdig zélf even wat hulp te vragen, wanneer je voelt dat dit nodig is. Liefde voor het Zelf, het is het begin, het einde van en de sleutel naar alles, want alleen via liefde voor jezelf kan je ware liefde voor anderen voelen en leven.

Fran Tielemans
www.maitreya.be

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

* indicates required

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.