Onvoorwaardelijke zelfliefde, grenzeloze verlangens en liefdevolle begrenzing ♥ Rianne Manten ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Vrij zijn in de Liefde

Ben ik bereid te staan voor de soms moeilijke weg van mijn eigenwaarde en mijn waarheid? Of kies ik de weg waarop ik aan het eind niet meer weet wie ik was en waar ik voor stond?

Die laatste optie heb ik vaak onbewust gekozen vanuit mijn innerlijke wonden die getriggert werden.

Zo kon ik vasthouden aan een relatie of dynamiek met een man wanneer er sprake is van onvervulde verlangens van ‘wat zou kunnen’... ‘of had kunnen zijn’.

Ik had een man ontmoet die een grote energetische behoefte vervulde. Hij bracht me een energie die een diepe mate van ‘grounding force’ vertegenwoordigde.

Vertrouwen, commitment en focus en daarmee een stevige bedding in de verbinding.

Een setting waarin ik de mannelijke energie vanuit aanwezigheid en intimiteit diep ervaarde. Het gaf me het gevoel dat ik de hele wereld aankon!

Mijn creatiekracht werd gestimuleerd, mijn levenslust, ondernemendheid, zachtheid, seksualiteit en een natuurlijke flow om mijn grenzen te verleggen en mijn eigen grootsheid te gaan ontdekken.

Ik voelde me ‘een vrouw van de wereld’!

Maar gooi daar de nodige karmische verbintenis en afspraken bovenop en je hebt real life drama...

BOEM.

Weg was onverwacht de verbinding met die man. Hij trok zich terug. En weg mijn gevoel van ‘vrouw van de wereld’.

Compleet getriggert. System error.

Behoeftig naar die mannelijke energie van ‘grounding force’ bleef bij mij achter en maanden was ik aan het stuggelen om deze dynamiek te tackelen.

Ik accepteerde vervolgens alle shit van hem die ontstond in het contact omdat er een pleister van mijn stinkende wond was gerukt. En liefst liet ik hem er een nieuwe pleister opplakken.

Een wond die een heel erg diep verlangen had blootgelegd in mij. En los van het verlangen zelf, werd ik geconfronteerd met het feit dat ik überhaupt diepe onvervulde verlangens heb...

En groot zielsverlangens is het helen van van mijn eigenwaarde. Onvoorwaardelijke acceptatie van mijzelf. En compassie voelen voor mijzelf.

Mijn eigen trillingsfrequentie koesteren en hoog houden. Vanuit liefde en eigenwaarde voor mezelf. Ongeacht wat mijn omgeving doet, wil of van me verlangt.

Nou daar was zeker winst te behalen...

Die wond gaf me telkens de drang me ‘te moeten bewijzen’ of ‘mij te willen bewijzen’ naar hem. En in dat proces gaf ik telkens mijn kracht en eigenwaarde weg.

Mijn karmische specialiteit.

Want als een man niet mijn fysieke aanwezigheid en verbinding verlangt en tevens ook geen intimiteit met mij verlangt... dan mag ik dat accepteren en respecteren zonder zelfkritiek.

Zonder bewijsdrang dat hij de grootste fout van zijn leven maakt 🙃

Zonder bewijsdrang dat ik het waard ben om van te houden en ik een ongekend bijzondere vrouw ben waarmee hij zijn leven absoluut zou moeten willen delen.

En oooh wat kan dat pijnlijk zijn. Niet om die ene man. Maar om de wond die er dan is blootgelegd.

Ik kon er niet langer meer omheen. Ik had de pijnpoort te nemen en mijn ownership te herpakken. In samenwerking met Spirit heb ik deze imprint getransformeerd van lage trilling naar hoge trilling.

Ik zie in dat als ik mijn authentieke ego- en zielsverlangens echt goed helder heb, accepteer, serieus neem en koester... ik sowieso op authentieke wijze de hele wereld aankan!

Ik ben er klaar voor. Het leven is te mooi om grenzeloos te wachten of vechten voor situaties of mensen die tegen ‘de energie’ ingaan.

Ik kies voor een relatie waarin we de zon van beide kanten voelen...

Een vrouw van de wereld ben ik toch wel. In mijn wereld althans 😉 dat kan toch ook niet anders!?...

Ik ben dankbaar en gelukkig nu in mij volledig vrij voel in de liefde. Vrij ben van verstrikte programmeringen die verslavend werken op behoeftigheid en mij blind maken voor de realiteit. De diepte van mijn eigen kracht ervaar en mijn innerlijke grootsheid kan toelaten.

Dank. En zo is het.

 

“Be careful what you tolerate. You are teaching others how to treat you.”

Rianne Manten

 

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.