Zie de oogst van jouw groei ♥ Luc van Ewijk ♥ Lichtwerkers Nederland

Je omgeeft jezelf in een ander licht. Je voelt je over het algemeen actiever dan in de zomer. Het meer tot leven voelen. De liefde heeft je omsingelt. En je hebt jezelf daaraan overgeven. 

Natuurlijk is het best wennen aan dat je niet meer hoeft te ploeteren en te strijden. Je maakt je niet meer zo druk om wat er in de buitenwereld gebeurt. Want de veranderingen gebeuren in jouw binnen wereld. Daar waar het allemaal mogelijk is.

De magie van de nieuwe tijd is overal om je heen. Wees je er maar bewust van en sta even stil om het te voelen. Overal zijn de mooie herfst kleuren te vinden in de natuur, want 5D is overal.

De dag is vrij vandaag. En toevallig schijnt hier de zon want dat heb ik zo gemaakt. Het is het mooiste weer om foto’s te maken. 

We kunnen niet wachten om ons droomleven te leiden. Wachten is er ook niet meer bij, want NU kan je beginnen. En je hoeft het niet eens meer zelf te bedenken. Het wordt je ingefluisterd als inspiratie die overal vandaan komt. Wat ben je goed bezig. En je weet dat je ook mag spelen. Je ziet niet voor niks overal eekhoorntjes. Wees die ondeugende man of vrouw maar. Die nieuwsgierig nieuwe paden betreedt. Open en vrij zodat de liefde naar je toe komt. 

Soms lijkt het alsof er niks gebeurt. Maar van binnen gaan we steeds sneller. En we hebben ook lekker wat rust verdient na al dat harde werken van dit jaar en alles waar we onszelf doorheen hebben gebeukt. Dit is jouw spirituele oogst. Neem het maar waar bij jou.

Zelf ben ik nu echt een natuurmens geworden. Ik kan niet meer uren achter mijn laptop zitten. Ik wil naar buiten toe, lekker naar het bos. Ik wil naar de magie toe. Ik klim dan in bomen en ja, ik dans ook weleens op straat. De liefde neemt met de dag toe. Omdat ik mezelf kan toestaan te ontvangen.

Al die lelijke wonden en schaduwplekken zijn grotendeels weg. Het wordt er allemaal uitgetrild. Daarom is het zo nu en dan zo onstuimig.

De nieuwe aarde heeft ook de tijd nodig. Tijd om het toe te laten. En het rolt zich uit voor jouw ogen. 

Het niks doen, ontvankelijkheid, is het nieuwe 'bezig zijn'. Laat het los en je zult ontvangen. Sta eens stil en de nieuwe winden geven je weer inspiratie. En je eigen kracht wordt versterkt. Want meer licht is jezelf meer zien. En zo snel als het gaat: wat je vorig week nog niet kon, kun je wellicht vandaag wel.

En zo gaat dat door. 

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Incarnatiepijn in Lichtwerkers


❥ Zondag 4 oktober
  Pamela channelt Jeshua

 

Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom


❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem

 


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland