Energienieuws ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Je kan voelen dat er een fase in je leven aan het aflopen is.

Misschien neem je afscheid van mensen die lang in je leven zijn geweest, of merk je dat veel plekken, situaties, mensen of groepen stilaan naar de achtergrond verschuiven.

Dit kan je soms emotioneel maken, en veel herinneringen naar boven brengen aan gebeurtenissen, ervaringen, zowel mooie als moeilijke.

Je kan dankbaarheid voelen om wat is geweest, om wat je hebt geleerd, en om wat er nog komen mag en zal. Er is nu zoveel in beweging, dat je angsten voelt opkomen en je je afvraagt: 'Ja, maar wil ik dat nu eigenlijk wel?' En natuurlijk wil je dat, je hebt er immers decennia-lang naartoe gewerkt; al die voorbije jaren zijn de voedingsbodem geweest, vormen de fundering van jouw en onze Nieuwe Tijd, die we allen samen nu aan het neerzetten zijn, en de komende paar jaar zijn cruciaal. Vandaar dat het goed is om, zoals in deze week, even terug te kijken, om te her-inneren, om een synthese te maken, en je inzichten te laten verdiepen. Een tijd ook om jezelf te koesteren en te feliciteren voor al jouw werk van de voorbije jaren, in en rondom jou. Het is een lange weg geweest, maar weet: jouw tijd begint Nu...

Fran Tielemans
www.maitreya.be

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

* indicates required

Incarnatiepijn in Lichtwerkers


❥ Zondag 4 oktober
  Pamela channelt Jeshua

 

Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom


❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem

 


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland