Volle maan 13 oktober 2019 ♥ Petra Stam ♥ Lichtwerkers Nederland

23:09 uur

Grijze wolken, regen, wind, kou en de dagen worden merkbaar korter… Het herfstweer zorgt ervoor dat we ons letterlijk weer binnen terugtrekken. De periode van de Jachtmaan is ingegaan en laat ons stilstaan bij wat we figuurlijk willen najagen (in handen krijgen) de komende tijd of juist willen wegjagen.

In de natuur wordt de komende tijd duidelijk wat zal overleven en wat niet. Wij kunnen ons bewust worden wat we willen laten overleven en transformeren. Welke opgebouwde ervaringen, kwaliteiten en kennis wil je meenemen en/of verder ontwikkelen? Welke eigenschappen staan je in de weg en belemmeren jouw groei of vooruitgang? Hoe kun je van overleven naar leven gaan? Als je ruimte voor iets maakt, een uitgediende, ongewenste gewoonte of gedachte transformeert, kun je die ruimte opvullen met wat jij wenst of wat beter werkt.

De Maan in Ram helpt je daarbij, want onder deze volle maan wordt het verlangen gewekt om iets nieuws te ondernemen, een nieuw plan op te zetten en direct te handelen naar je gevoel. Op wilskracht kun je veel bereiken en je kunt jezelf inspireren en ook anderen enthousiast maken. De uitdaging is wel om niet alleen de eerste vurige stap te zetten, maar ook de rest van de stappen (die misschien minder hot, maar wel nodig zijn) om naar je doel toe te werken de komende maanden. Deze vuurmaan wekt avontuurdrang, spontane acties, assertiviteit, maar ook strijdlust op, want afstemmen op de ander is lastiger en je bent gevoelig voor afwijzing.

Pluto zet de Maan onder druk en dat geeft spanning en intense gevoelens. Geheimen komen omhoog, zowel in jezelf als in de buitenwereld. Een oude emotie kan ineens opspelen, voelbaar worden en je gedrag beïnvloeden. In een impuls kun je voor alles of niets gaan. Of je kunt ervaren dat je ineens (tijdelijk) geobsedeerd bent door iets of iemand. Probeer de dagen rond deze volle maan geen impulsieve stappen te zetten, maar houd wel rekening met emotionele acties van anderen (bijvoorbeeld opgefokte mensen in het verkeer).

Door de gunstige invloed van Jupiter kun je je gemakkelijk(er) verbinden met je hoger zelf. Neem dus de tijd om te voelen wat werkelijk goed is voor jou, voordat je een keuze maakt of een stap zet. Welke talenten kun je aanboren en welke eigenschappen kun je positiever inzetten? Jupiter kan een doorgang geven in een genezingsproces of je doen ervaren dat en hoe je in je leven een gewenste nieuwe weg kunt inslaan. Denk vooral in lange termijn termen (een cursus of studie) en aan innerlijk werk.

© Petra Stam
www.petrastam.com


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.