Vraag het universum eens om een teken ♥ Michiel van der Pols ♥ Lichtwerkers Nederland

In moeilijke en onzekere tijden mag je het universum echt om een teken vragen. Zie het als een steuntje in de rug of een bevestiging dat je op het juiste pad zit. Zelf heb ik zo’n teken mogen ontvangen. Toen ik bijna 4 jaar geleden in een situatie zat waarbij ik een keuze moest maken die mijn leven, maar ook die van anderen, voorgoed zou veranderen, heb ik om een teken gevraagd. Ik voelde dat mijn hart een bepaalde richting op wilde, maar mijn hoofd/ratio/ego zei me vooral te blijven waar ik zat. Ik vroeg het universum me een teken te geven dat het inderdaad goed was mijn hart te volgen, ondanks wat er in mijn hoofd zich allemaal afspeelde.

Maar ja…. wat voor teken dan?! Als een luide stem in mijn hoofd hoorde ik “een enkele rode ballon”. Dat zou het teken moeten zijn dat het inderdaad goed is om de keuze te maken die mijn hart me zei te nemen. De valkuil zou zijn dat ik overal waar ik ging uit zou uitkijken naar die ene rode ballon. Maar gelukkig kon ik dat snel loslaten en dacht ik er niet veel meer aan. Ik vertrouwde erop dat ik het teken zou krijgen op het juiste moment en als dat de bedoeling was.

Pas maanden later toen mijn persoonlijke crisis op het dieptepunt was en de keuze om mijn hart te volgen feitelijk voor me genomen was, kreeg ik mijn teken. Op het zwartste, verdrietigste en meest onzekere moment lag daar ineens die rode ballon. Schijnbaar uit het niets stuiterde hij zachtjes over de grond op een plek waar geen enkele andere ballon te vinden was. Meteen herinnerde ik me het teken wat ik gevraagd had te krijgen. Mijn hart stroomde over, mijn ogen schoten vol. Dat ik precies op dát moment dit teken mocht ontvangen was een groots geschenk. Het gaf me een stuk troost en kracht om door te gaan op het pad dat ik nu schoorvoetend had betreden.

Wees dus niet bevreesd om een teken te vragen als je dat echt kan gebruiken. Vraag het niet zomaar. Doe het heel bewust, stel de vraag vanuit je hart en met positieve intenties. Als je je teken krijgt, zal dat op een heel bewust en op het juiste moment zijn.

Michiel van der Pols
www.doorbraakcoaching.com

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

Reactie schrijven

Commentaren: 0