Volle Maan Gebed 13 oktober ♥ Avalon ♥ Lichtwerkers Nederland

We hebben de Volle Maan op 13 oktober in het sterrenbeeld Ram staan.

Dat betekent: ACTIE komt eraan!

Want Ram met als element vuur is vol van doorzettingsvermogen en ondernemingslust. Dat vuur van Ram kan echt wel flink lang doorgaan voordat het pas raakt uitgeblust.

Een krachtige eigenschap van Ram want met discipline, uithoudingsvermogen en doorzetten, bereik je jouw doelen: door jezelf niet te laten beletten, door wat er dan ook op jouw pad moge komen.

JIJ GAAT ERVOOR! Roep het maar keihard: ''ik ga voor het waarmaken van mijn dromen!!!!!''.

Dat betekent lieve lichtwerker,  dat jij dingen moet laten en er vol je schouders eronder moet zetten om ervoor te gaan: word sterker! Vervul jezelf van eigen kracht, de tijd is klaar dat jij hebt gewacht. Totdat jouw buitenwereld jou mee gaat zitten en met jou mee gaat werken.

Nee, lieve lichtwerker. Jouw eigen kracht moet jij van BINNENUIT versterken! Dat betekent dat jij nu écht, écht, écht, jezelf ferm moet gaan toespreken. Jouw gevoelens niet meer onder stoelen en banken doet steken. Luistert naar motivatie video's, of bijbel preken.


Doe er alles aan om de Ram in jou, met het brandende vuur, VOOR jou te laten werken en niet tegen jou. Zeg tegen jezelf iedere dag in de spiegel: ''had ik vandaag al gezegd dat ik van je hou?''. Luister naar jouw gevoel en spreek jezelf niet langer tegen. Ga naar buiten om te aarden, ook wanneer het stormt, ook door de regen.  Eet gezond en krijg voldoende slaap, ga op tijd naar bed. Zorg ervoor dat je op je gedachten let.

Wat is de ACTIE die jij naar jouzelf zou moeten ondernemen om jezelf een nieuw begin te kunnen geven?

Welke ACTIE verandert jouw leven?

Welke ACTIE brengt jou liefde en positiviteit?

Met welke ACTIE raak jij uit je hoofd en jouw zorgen en zwaarte kwijt?

Herhaal deze acties voor jouzelf, keer op keer op keer. Jij wilt toch dat jouw leven verandert? DAT BETEKENT: GEEN SMOESJES EN UITVLUCHTEN MEER!

GEBED

 

''Grootmoeder Volle Maan,

Help mij om vol van kracht en liefde voor mijzelf en mijn medemens voor mijn dromen te gaan. Ik wil ze niet langer blijven dromen. Ik wil dat mijn dromen uitkomen. Toon mij wat ik daarvoor moet doen om mij met Uw energie te verbinden. Grootmoeder Maan, help mij mijn weg hierin te vinden. Help mij terug bij mijn ware natuur te raken. Door saboterend gedrag te staken.

Door mij van Uw kracht en liefde te voorzien en mij inzichten voor mijn pad te laten ontvangen. Grootmoeder Maan, help mij met het manifesteren van mijn grootste hartsverlangen.

Ik wil een leven vol van liefde, van binnen en van buiten.

Ik wil mijn emoties zien, ik sluit geen enkel gevoel meer buiten.

Ik wil vriendelijk naar mijzelf zijn,

ik wil mezelf en mijn pad helemaal accepteren zoals het is, ook al doet het mij soms pijn.

Ik weet nu, dat is het leven. Het leven dat God mij heeft gegeven. Het leven dat ik hier op aarde mag leiden. Waarin ik leer om mijzelf van de zorgen en onrust in mijn menselijke geest te bevrijden.

Het leven waarin ik zelf kan co-creëren.  Het leven waarin ik zelf kan manifesteren. Het leven vol van prachtige dromen en liefde. JA! Zo wil ik het leven! Ik luister naar mijn gevoel en zal mij volledig aan de Goddelijke Liefde en leiding overgeven.

Liefde is wat ik ben. Ik heb rust. Ik ben ontspannen. Ik accepteer. Ik affirmeer: het is oké dat ik mijn toekomst nog niet ken. Liefde is wat ik ben en altijd zal zijn. Grootmoeder Maan, Spirit! Bevrijd mij van mijn pijn. Ik doorbreek mijn karma.

Spirit: ik ben klaar om als lichtwerker aan het werk te gaan. Ik ben klaar om uit te vliegen!! De illusie van mijn buitenwereld zal mij niet langer meer bedriegen!!! Ik zet mijn schouders eronder, kom in ACTIE en zal ervoor gaan. Hoe dan ook zal ik, moet ik, ga ik, in verbinding met mijzelf blijven staan!!

De Liefde zal via mijn intuïtie en gevoel tot mij spreken en mij vertellen waar ik heenga. Ik geef me over, geloof en vertrouw in mijn pad. Want ik weet dat ik er nooit alleen voor sta''.

Liefs,

Avalon
vindjouwspirit.nl


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

* indicates required

Rijkdom en armoede vanuit spiritueel perspectief


Jeshua gaat in op de armoede in de wereld, hoe daarnaar te kijken vanuit een spiritueel perspectief en in welke richting de oplossingen liggen voor dit schrijnende probleem. Ook wordt ingegaan op de vraag hoe jij je in je eigen individuele situatie verhoudt tot geld, tekort en/of overvloed en de stroom van ontvangen.

Elke eerste zondag van de maand worden de gechannelde boodschappen aangevuld door een inleidende meditatie van Gerrit die aansluit bij de informatie op dat moment.

 

Actuele boodschap voor lichtwerkers februari 2021

 

 Zondag 7 februari 2021 om 20:00 uur

❥ Inleidende meditatie van Gerrit Gielen

❥ Eén channeling van Pamela Kribbe
Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland