Het geloven in jezelf maakt dat je het goud kan ontvangen ♥ Luc van Ewijk ♥ Lichtwerkers Nederland

Alles wat buiten jou is, is ook binnenin jou. Je kunt eigenlijk alles doen wat je voor mogelijkheid houdt. Je hoeft alleen maar te doen wat jij leuk vind. En aanschouw het geluk dat zich zo voor je uitrolt. De oplossing is vaak veel simpeler dan men denkt. Want we denken over het algemeen toch zo moeilijk. 

Dat het leven vooral zwaar hoort te zijn is niet echt meer van deze tijd. Transformaties gebeuren automatisch door jezelf te verlichten van je ballast. Alleen al de intentie maakt dat er beweging komt. Door afscheid te nemen van je beperkingen.

Schijn het licht maar op je talenten. En je zult jezelf weer kunnen zien zoals jij echt in wezen bent.

Elk moment is een uitgelezen moment dat de magie gaat beginnen. Als je het voor jezelf kan laten werken. Als je meer mee kunt gaan met de stroom en die weerstand op kunt lossen. Door meer in het nu te zijn. Daar hebben we heel het jaar naartoe gewerkt. Je kunt precies doen wat je wilt. Ook nog op een leuke manier. Alles is mogelijk. Geloof daarin. Geloof in jezelf.

Je bent niet kansloos. Of nutteloos. Je bent steenrijk in je talenten en die mag je gaan herkennen en eren. Laat ze maar voor je werken. Laat ze eruit komen. Bam recht naar jouw overvloed toe. Jouw goed voelen die omhoog schiet. Omdat je doet wat je leuk vind. En je er nog overvloed mee creëert ook. Wie dacht dat het te moeilijk was. Laat jezelf zien. Laat geboren worden wat er door jou heen wilt stromen. Het komt verrassend goed op zijn pootjes terecht. 

Recht op jouw doelen af. Naar jouw droomleven toe. Oktober is mijn nieuwe begin. Elk moment kan je kiezen als jouw nieuwe begin. Bam, ik ga lekker foto’s maken. En prijzen winnen ermee. Nomad worden is toch best makkelijk.

Je hoeft alleen maar in jezelf te geloven. Want dan pas kan de magie voor jou gaan werken. Vergeet de aardse drama om je heen.  Het is slechts een spel om ons in 3D te houden. Net zoals de 5G, je kunt je er tegen beschermen. Deze collectieve transformatie is niet meer te stoppen. Het is tijd om uit te vliegen. Om je talenten over de wereld uit te strooien. 

Het vuurwerk kan beginnen. Dit is slechts het begin. Liefde komt op je pad in alle vormen. Jezelf kunnen zijn is nog nooit zo aantrekkelijk geweest. Vooral het staan in je eigen kracht als de Viking God die je bent. De vrouwen smullen ervan. Wees maar vrij, laat maar proeven en laat je gaan. 

En al die vlinders die je om je heen ziet. Maakt het dat je ook wilt gaan vliegen. En die stap heb je al gezet. Door volop te geloven in jouw dromen. En ze nu uit kunnen rollen. Jij bent de baas. Jij geeft de orders. Jij bent de avonturier van jouw leven. Want het leven is een avontuur. 

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl

Groepshealing

 

Donderdag 10 oktober (10 - 10) om 20 uur is de healing / energietransmissie: Verdiep de verbinding met je essentie. Tijdens deze healing worden oude energielagen geopend en getransformeerd. Je wordt dieper in je lichaam en dichter bij je ware Zelf, jouw essentie-energie, gebracht. Gegeven door Lea van der Eem.

De afgelopen weken is de laag waar oordelen liggen opgeslagen diepgaand aangeraakt. Oordelen die mensen die je nabij waren, bijvoorbeeld een partner of ouder, over jou hebben gedacht of uitgesproken en die jij in je energie met je mee bent gaan dragen.

Oordelen komen voort uit onbegrip en niet kunnen zien wie jij werkelijk bent en zijn naar buiten geprojecteerde, dus niet in eigen beheer genomen, innerlijke pijn. » Jij denkt misschien dat het de oordelen zijn die jou pijn deden en dat het dus jouw pijn is. » Maar in feite heb jij als gevoelig mens de pijn en het gevoel van afgescheiden zijn, van de ander aangevoeld, op een diepere laag dan waartoe de ander in staat was. » Je hebt deze energie overgenomen in jouw systeem en bent dit energetisch gaan dragen. » Je bent hierdoor bij jezelf vandaan gegaan, hebt de verbinding met jouw kern laten vertroebelen en daarom is het jouw pijn geworden. Vanwege de afscheiding van je ware zelf.

Het is tijd om die oude lagen los te laten en de verbinding met jeZelf te herstellen.

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

Rijkdom en armoede vanuit spiritueel perspectief


Jeshua gaat in op de armoede in de wereld, hoe daarnaar te kijken vanuit een spiritueel perspectief en in welke richting de oplossingen liggen voor dit schrijnende probleem. Ook wordt ingegaan op de vraag hoe jij je in je eigen individuele situatie verhoudt tot geld, tekort en/of overvloed en de stroom van ontvangen.

Elke eerste zondag van de maand worden de gechannelde boodschappen aangevuld door een inleidende meditatie van Gerrit die aansluit bij de informatie op dat moment.

 

Actuele boodschap voor lichtwerkers februari 2021

 

 Zondag 7 februari 2021 om 20:00 uur

❥ Inleidende meditatie van Gerrit Gielen

❥ Eén channeling van Pamela Kribbe
Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland