Energienieuws ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Je moet al stevig in je schoenen staan om je niet te laten omver blazen door de heftige energie afgelopen dagen. Vandaag is er veel verlichting gekomen, maar het eerste deel van de week leek het alsof we collectief in een modderbad gedompeld werden. Je lichaam kon heftig reageren op die aanhoudende energiestroom, en je kon heel wat emotionele ontgifting (kwaadheid, verdriet) of mentale ontgifting (je plots zorgen maken rond iets wat je anders als een kleinigheid beschouwt, gepieker, versluiering) voelen opborrelen. Je slaap kon verstoord zijn en aanhoudende hitte afgewisseld met intense kou en een onrustig hart hebben gevoeld. Er zit maar één ding op in zo'n periodes: steeds opnieuw je aura opschonen, zodat je alle opdwarrelende afval-energie verwijdert, veel water drinken en baden, zorgen voor wat beweging en frisse lucht, en vooral proberen te relativeren.

Er komt heel veel weerstand naar boven nu bij mensen. Het ego wil immers niet vooruit, wil de comfortzone behouden, en voelt zich aangevallen door veel nieuwe prikkels en veel Licht. En dat zie je bij jezelf - waar nieuwe stappen nemen en drempels overgaan veel meer moeite kost dan in 2018, - maar ook in de maatschappij, waar grote neiging te zien is om steeds maar weer dezelfde rondjes te draaien, en een weigering om drempels over te gaan voor het Hoogste Goed. Maar zij die luisteren naar de eeuwige stem in hart en ziel, en de moed hebben om zich op te tillen boven de modder uit (wat veel moeite kost soms), leren nu dat ze het wél kunnen, en dat de weg van en in Licht altijd uiteindelijk resulteert in positieve groei en positieve manifestaties. Altijd.

Fran Tielemans
www.maitreya.be

Wie ben jij nou echt? Weet jij dat?

Er hebben zich veel lagen om jouw kern heen gevormd tijdens je leven op aarde. Mentale lagen, energie / patronen / gedachten / gevoelens die je hebt overgenomen van je omgeving, beschermingslagen, verhardingen, 3D-energielagen, enz.

Daarbij kan je als gevoelig mens vaak zoveel voelen van je omgeving dat het regelmatig lastig te onderscheiden is, wat echt bij jou hoort en wat niet.

De kern van het bijzondere transformatieproces in deze tijd is het leren herkennen wat wel en niet hoort bij wie jij in wezen bent en het laagje voor laagje afleggen van alle onechte delen.

Zodat jij je op een steeds dieper niveau kan verbinden met wie jij in essentie bent.

Zo bewandel je de weg van leven vanuit je hoofd en van buiten naar binnen (reageren en consumeren) naar leven vanuit je hart en buik en van binnen naar buiten (creëren en vernieuwen).

Door allemaal ons steentje (stukje essentie-energie) bij te dragen, creëren we samen stapje voor stapje de hemel op aarde.

Donderdag 10 oktober ( 10 - 10 ) van 20:00 tot 21:00 uur is de healing 'Verdiep de verbinding met je essentie'

Tijdens deze healing / energietransmissie worden oude energielagen geopend.

Je wordt dieper in je lichaam en dichter bij je ware Zelf gebracht en meer (van jouw) essentie-energie wordt in je lichaam geaard.

Door Lea van der Eem

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

* indicates required