Tinder en healing ♥ Rianne Manten ♥ Lichtwerkers Nederland

Sommige energetische imprints zitten diep. Karmisch, DNA, systemisch. And so on. 

Ik ben zelf al een poos (energetisch) aan het afpellen op het partnerrelatie-thema. Een jaar geleden ben ik na mijn scheiding op tinder gegaan om hierop te helen. 

Op tinder om te helen? Zekers. 

Want alle contacten en dates hebben mij triggers gegeven die me inzichten gaven over mijn systeem. Mijn overtuigingen en mijn trauma’s. Op alle lagen. 

Ik heb me volledig opengezet voor alle ervaringen om tot diep in mijn systeem te kunnen helen. Altijd open over geweest. 

Had vooraf een protocol gedaan en een tinder-intentie weggezet. En man o man, wat heeft het me veel gebracht het afgelopen jaar. Elke trigger heb ik aangegrepen om diep energetisch te helen, transformeren en te releasen op mijn vrouwelijkheid en seksualiteit. 

Angst voor afwijzing, bindingsangst, manipulatie, mezelf weggeven, afhankelijkheid, symbiose, narcisme, bedrog, jaloezie, porno, open relatie, vreemdgaan, misbruik, versmelten and so on. 

De non en de hoer en al mijn gefragmenteerde delen zijn allemaal voorbij gekomen. Stap voor stap aan het integreren. Elke dag heler en meer authentiek. 

Soms niet geheel vrijwillig maar alsnog met dankbaarheid mijn lessen aangenomen. 

Hoe dankbaar ben ik dat ik zelf als Transformatief Coach en Energiewerker mijn eigen donkerte kan transformeren. As within, as without. 

En ook regelmatig met hulp. Want ik heb/had de nodige donkere energie in mijn systeem waar ik blinde vlekken op had.

Elke dag diep dankbaar voor mijn dierbare vriendinnen (godinnen eigenlijk) en mentoren. zij hebben mij op cruciale momenten gespiegeld. 

Ik heb zeer intens nare ervaringen gehad en extatisch goddelijke. Beide even waardevol. 

Ik ben alle contacten van het afgelopen jaar dankbaar voor alle lessen en ervaringen en richtingaanwijzers.. 

‘Doe nu eens rustig aan’ hoor ik regelmatig. Ik heb de neiging om vol gas te gaan in mijn leven. Laatste weken heb ik duidelijke signalen en spiegels gekregen dat ik nu koers mag gaan wijzigen. 

Ik ben nu precies een jaar verder en mijn lieve vriend en mentor Robert Bridgeman zei op mijn 44ste verjaardag laatst: ‘lieverd, hou je partner-plek nu maar eens vrij voor een man die echt energetisch bij je past en hou die plek niet constant bezet met mannen die geen match voor je zijn. Zeker op het vlak van bewustzijn en spiritualiteit. 

Tijd voor een nieuwe fase! 

Ik manifesteer een diepe romantische connectie op zielsniveau en ook een energetische match hier in deze aardse time/space reality. Op alle lagen. In een vorm die bij me past.

Herken jij deze ontdekkingstocht en verlangen maar heling? Mocht jij support nodig hebben met het transformeren van -relatie en sexualiteit- imprints, dan faciliteer ik je graag. Neem dan contact op, dan leg ik je uit hoe ik werk als professional op het vlak van energetische healing. 

Mijn eigen innerlijke heling gaat door en het leven ontvouwt zich verder en verder. Dank universum voor deze fantastische reis... 

“Be careful what you tolerate. You are teaching others how to treat you.”

Ik help jou (vanuit mijn praktijk) graag met het opschonen van blokkerende energie in jouw systeem zodat ook jij vanuit zelfliefde, eigenwaarde en ownership leeft! 

Rianne Manten

Healing | Facilitating Energy

ENERGY IS MY FOCUS. SPIRIT IS MY GUIDE.

Groepshealing: Helen van oude wonden in de vrouwenlijn: heel je krachtig vrouw-zijn


Ook al lijken mannen en vrouwen hier in Nederland op dit moment in de tijd op gelijke voet te staan, toch is het nog niet eens zo heel lang geleden dat vrouwen geen stemrecht hadden, niet dezelfde opleidingen als mannen konden doen, thuis hoorden te zijn bij de kinderen en ondergeschikt waren aan de man.

Dit is maar een klein stukje uit een lange geschiedenis van onderdrukking en ontkrachting van de vrouw en het vrouwelijke. (Dit is geen oordeel over de man of het mannelijke, die heeft zijn eigen verleden en wonden.)

 

Ook al ben je dit niet bewust, deze geschiedenis ligt opgeslagen in jouw lichaam, energiesysteem en DNA en is van invloed op jouw huidige dagelijkse leven. Veel van de thema's waarin jij nu 'problemen' ervaart, vinden haar oorsprong in vele vorige levens en vrouwenlijnen.

 

In deze tijd van grote groei in bewustzijn, opheldering en verhogen van trillingsfrequentie, kunnen we Godzijdank, steeds dieper afdalen in de wortel, de kern, van deze thema's van groei en ontwikkeling.

Op steeds diepere lagen komt er bewustzijn, wordt er licht gebracht in het donker, vindt heling plaats, wordt er in de 3D ruimte gecreëerd voor de energie van hogere dimensies en eigenen wij onze kracht weer toe.

 

Tijdens de healing / energietransmissie worden oude wonden in je vrouw-zijn op diepe lagen geheeld. Je haalt die delen van jou als vrouw op, die in dit en vorige levens zijn onderdrukt en die je achter hebt moeten laten om te kunnen overleven.

Donderdag 24 oktober van 20.00 uur tot 21.00 uur door Lea van der Eem.

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

* indicates required

Reactie schrijven

Commentaren: 0