Tinder en healing ♥ Rianne Manten ♥ Lichtwerkers Nederland

Sommige energetische imprints zitten diep. Karmisch, DNA, systemisch. And so on. 

Ik ben zelf al een poos (energetisch) aan het afpellen op het partnerrelatie-thema. Een jaar geleden ben ik na mijn scheiding op tinder gegaan om hierop te helen. 

Op tinder om te helen? Zekers. 

Want alle contacten en dates hebben mij triggers gegeven die me inzichten gaven over mijn systeem. Mijn overtuigingen en mijn trauma’s. Op alle lagen. 

Ik heb me volledig opengezet voor alle ervaringen om tot diep in mijn systeem te kunnen helen. Altijd open over geweest. 

Had vooraf een protocol gedaan en een tinder-intentie weggezet. En man o man, wat heeft het me veel gebracht het afgelopen jaar. Elke trigger heb ik aangegrepen om diep energetisch te helen, transformeren en te releasen op mijn vrouwelijkheid en seksualiteit. 

Angst voor afwijzing, bindingsangst, manipulatie, mezelf weggeven, afhankelijkheid, symbiose, narcisme, bedrog, jaloezie, porno, open relatie, vreemdgaan, misbruik, versmelten and so on. 

De non en de hoer en al mijn gefragmenteerde delen zijn allemaal voorbij gekomen. Stap voor stap aan het integreren. Elke dag heler en meer authentiek. 

Soms niet geheel vrijwillig maar alsnog met dankbaarheid mijn lessen aangenomen. 

Hoe dankbaar ben ik dat ik zelf als Transformatief Coach en Energiewerker mijn eigen donkerte kan transformeren. As within, as without. 

En ook regelmatig met hulp. Want ik heb/had de nodige donkere energie in mijn systeem waar ik blinde vlekken op had.

Elke dag diep dankbaar voor mijn dierbare vriendinnen (godinnen eigenlijk) en mentoren. zij hebben mij op cruciale momenten gespiegeld. 

Ik heb zeer intens nare ervaringen gehad en extatisch goddelijke. Beide even waardevol. 

Ik ben alle contacten van het afgelopen jaar dankbaar voor alle lessen en ervaringen en richtingaanwijzers.. 

‘Doe nu eens rustig aan’ hoor ik regelmatig. Ik heb de neiging om vol gas te gaan in mijn leven. Laatste weken heb ik duidelijke signalen en spiegels gekregen dat ik nu koers mag gaan wijzigen. 

Ik ben nu precies een jaar verder en mijn lieve vriend en mentor Robert Bridgeman zei op mijn 44ste verjaardag laatst: ‘lieverd, hou je partner-plek nu maar eens vrij voor een man die echt energetisch bij je past en hou die plek niet constant bezet met mannen die geen match voor je zijn. Zeker op het vlak van bewustzijn en spiritualiteit. 

Tijd voor een nieuwe fase! 

Ik manifesteer een diepe romantische connectie op zielsniveau en ook een energetische match hier in deze aardse time/space reality. Op alle lagen. In een vorm die bij me past.

Herken jij deze ontdekkingstocht en verlangen maar heling? Mocht jij support nodig hebben met het transformeren van -relatie en sexualiteit- imprints, dan faciliteer ik je graag. Neem dan contact op, dan leg ik je uit hoe ik werk als professional op het vlak van energetische healing. 

Mijn eigen innerlijke heling gaat door en het leven ontvouwt zich verder en verder. Dank universum voor deze fantastische reis... 

“Be careful what you tolerate. You are teaching others how to treat you.”

Ik help jou (vanuit mijn praktijk) graag met het opschonen van blokkerende energie in jouw systeem zodat ook jij vanuit zelfliefde, eigenwaarde en ownership leeft! 

Rianne Manten

Healing | Facilitating Energy

ENERGY IS MY FOCUS. SPIRIT IS MY GUIDE.

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.