De oude ´jij´ sterft. Zodat de nieuwe ´jij´ kan opstaan ♥ Luc van Ewijk ♥ Lichtwerkers Nederland

Het is alsof er twee werelden zijn, de 3D wereld en de 5D wereld. De ene wereld wil de andere wereld niet bereiken. We willen niet aan spiritualiteit. Willen liever geen verandering. Want dat vinden we eng. Maar dat zeggen we eigenlijk nooit. 

Waar het om gaat is jouw binnenwereld. De rest boeit niet. Dat kun je achter je laten. De rest lijkt eerder een stel obstakels op jouw weg. Zie het oude maar afsterven. Het werkt niet meer. Je bent niet meer de oude jij.

Weg uit beperkende omgevingen. Die beklemmen en bedrukken. Een leven waar jij fijn op je plek zit. Dat mag je nu gaan vormgeven. En ondertussen al die shifts. De gekke wereld draait maar door. Verschuilen tot het niet meer kan.

Maar jouw licht breekt door. Je hoeft daar niet op de wachten. Kijk maar rustig toe hoe de rest maar tegen de stroom in probeert te zwemmen. Want jij passeert ze alleen, terwijl je lekker met jouw stroming meevaart. 

Ik wil mijn dromen najagen. En een fantastische vrouw tegen komen. Zo kan ik mijn licht schijnen nog feller laten schijnen.

Een verlicht leven leiden, is geen zwaar leven leiden. Het is een leven vol plezier. Vol rust in jezelf. En waarbij je jouw passie heerlijk met de wereld kunt delen. Het hoe maakt niet uit. Dat komt wel. Wellicht bestaat het uit meerdere delen. Of doe je het met iemand samen. 

Het mooi is het als je voelt dat je eigen kracht is toegenomen. Voor mij voelt het alsof ik één kant wordt opgezogen. Een best wel leuke kant op. Heerlijk voelt het, die push. Volgens de nieuwetijdsenergie mag je je eigen script gaan leven. 

In de herfst sterft alles af wat jou niet meer dient. Hele nare emoties kunnen omhoog komen. Maar dat is om je te bevrijden uit je benarde positie, die niet meer bij je past. Zo zit je niet meer in je pijnlichaam maar in je lichtlichaam. Je wilt die eeuwige stroom. De overvloed zal komen. Merk maar op wat er al veranderd is.

Trakteer jezelf maar op een koffie bij dat Griekse café. Dat is een van de lichtpuntjes hier. In Uden is het zonder licht. Maar gelukkig heb ik mijn eigen licht, waarmee ik ver licht. Als je regelmatig stil zit merk je wat je allemaal al hebt bereikt. En wat er binnenin jou is veranderd. Omdat je het hebt toegelaten.

Spontaan iets anders doen is opeens geen probleem meer. Het gaat makkelijker. Er zijn meer oordelen af. Laat je maar leiden door je hogere zelf. En je zult maar weinig lijden. Je hebt dan geen tegenwind meer. Maar alleen de wind mee. Doe je al aan windsurfen, dan is dit je kans. Je gaat volop naar jouw dromen toe waaien. 

Je leven wordt luchtiger. Al die zwaarte valt van je af. Je kunt schommelen en gaan zwemmen en je speelt als een kind. Na de mindfulness komt nu playfulness in je leven. Je wordt meer open naar het leven toe en je hart is meer bereikbaar. De spannende verrassingen komen wanneer de tijd rijp is. Als jij het kan toestaan. Uit die weerstand.

Wanneer jouw kasteel van geluk af is voel je jezelf in jouw paradijs van overvloed. Zoals de vele vliegtickets omdat reizen jouw stijl is. Het niet weten blijkt heerlijk te zijn. Want op elke hoek kun je verrast worden. Ga maar vol het avontuur in. Want teveel van hetzelfde is maar zo grijs. En jij bent kleurrijk te mengen in al die culturen. Waarvan je mag proeven. En wanneer je daar bent trek je de frequentie lekker omhoog. Als een eeuwige dans. Het gevoel van drugs, zonder dat je het neemt, dat is verlicht zijn. Die eeuwige glimlach als de eeuwige zon in het zuiden. Een zomer die nooit eindigt maar altijd door gaat. 

Goede herinneren die je niet steeds terug moet halen voor de geest. Maar elke dag nieuwe herinneringen maakt. Dat is leven. En dat komt eraan. Heb jezelf maar lief in je proces. De vlinder is bijna uit zijn cocon. Vlieg maar weg uit dat donkere gat. Hup, naar het licht toe.

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl


Op woensdagochtend 2 oktober, 23 oktober en 20 november om 9 uur zijn er drie healings / activaties die jou ondersteunen in jouw transformatieproces. ´Loslaten oude, aarden nieuwe energie´.

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

* indicates required

Starseed Special Transmissie en meditatie

Wieteke Koolhof channelt Arjun van de YahYel op zondag 25 april om 20:00 uur

 

Nieuw! Verlichtingsactivatie

Zondag 9 mei om 20:00 uur door Davy Diekstra

 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise DiekstraLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland