Klaar zijn met de wereld: omdat je een nieuwe mag maken ♥ Luc van Ewijk ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Je hebt geen zin meer in de 3D wereld. De orkaan van het loslaten waait door ons heen. 

Je wilt het zo graag anders. Je wilt zo graag je dromen leven. 

In deze doorbraak september word je, je eigen koning. En zet je jezelf op nummer één. 

Geen zin meer in al die drama van mensen die toch niet luisteren. Nee, het is tijd voor jouw koninkrijk. 

Tijd om de zon toe te laten in je eigen leven. Zelf ben ik net terug van vakantie, maar het dat voelt al veel langer terug. Merk jij ook hoe snel de tijd gaat? En net zoals met geld, heb je altijd tijd genoeg. Het is puur hoe je er naar kijkt. 

Tijd om je vleugels uit te slaan. Om jouw missie te leven. Weet je nog niet goed hoe je dat doet? En hoe je er geld mee zou kunnen verdienen? Die jou bevrijd uit de 3D baan? Dan komt dat vanzelf onderweg. Leef je dromen maar, neem een stap. Voel je nu goed. En tegelijk kun jij je dromen zien uitrollen.

In een veel vrijere energie ga jij als een tierelier. Want je vindt Nederland maar donker en bedrukkend. Al die regeltjes zijn niet zo voor jou. Je bent meer die vrije hippie en dat is oké.

Hoe meer mensen op zichzelf kunnen staan. En staan in de eigen kracht. Hoe minder kracht de matrix heeft. Dus doe dat maar. Neem de sprong maar. 

Vaak gaat het in stapjes. En vaak is het niet in één keer raak. Maar soms ook wel. Zoals liefde die je in één keer bij de oren kan pakken om je daarna weer op je plek te zetten. 

De nieuwe tijd rolt uit met zijn rode loper. En zo ook jij. Het vuur neemt weer toe. Het lijkt wel zoals we hebben gemerkt in de lente. Zo sterk is de energie. Heel het jaar in de 'wachtmodus' terwijl er zoveel veranderd tegelijkertijd. En nu mag je weer vooruit. 

Het is  totaal anders dan dat het eerst was. Maar eigenlijk past dat bij je. Al ben je soms bang voor verandering. Lichter leven is wat je echt wilt. En niet vanuit je 'moeten'. Of omdat je bang bent voor de toekomst. 

Als je in liefde helemaal klaar bent met je omgeving. Wil je zo snel mogelijk uitvliegen. Zo snel mogelijk kan vaak niet. Je gaat eerst door al die lagen heen. Maar snel, dat kan wel. Het universum regelt dat wel met jou. Jij zit tenslotte op de eerste rij met stoelen. En rijdt veel te hard naar jouw bestemming toe. Omdat je zo van het gaspedaal houdt en zware voeten hebt. Maar jij bepaalt hoe hard je gaat.

Je passie’s zijn weer tot leven gekomen. Nu jij je meer heel voelt. Ben je al minder bezig met dat wat je niet wilt? Maar meer bezig met dat wat je wel wilt. En hoe je dat mogelijk kan maken? Leren gaat super snel. En manifesteren nog sneller. Dus de laatste loodjes voor het volgende zich aandient. En jij je afvraagt waarom jij je nu druk maakte.

Met het vliegtuig naar jouw paradijs. 

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl

Online groepshealing

 

Losmaken uit karmische (familie)velden, collectieve pijnvelden en zielscontracten op donderdag 26 september van 20:00 uur tot 21:00 uur door Lea van der Eem.

De afgelopen maanden zijn bij veel mensen diepe lagen oude energie, in de vorm van pijn, angst, verdriet, boosheid en onzekerheid, naar boven gekomen. Dit dient het grote opruimproces dat wij doormaken.

September 2019 is een maand waarin diepgewortelde energieën die jij met je mee hebt gedragen uit lange familielijnen, karmische velden en collectieve pijnvelden een heel stuk verder opgeschoond kunnen worden.

Om dit proces te ondersteunen is er op do 26 sep om 20 u de healing / energietransmissie  "Losmaken uit collectieve pijnvelden, karmische (familie)velden en zielscontracten."

 

Deze healing wordt verzorgd door Lea van der Eem.

Je kan deelnemen vanuit je eigen fijne plek, lekker thuis.

De bijdrage is € 24,50.

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

* indicates required

Jeshua channeling

Arjun channeling

Channeling


 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise Diekstra


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland