Je familiekarma laten stoppen bij jou ♥ Lea van der Eem ♥ Lichtwerkers Nederland

We maken nog steeds intense innerlijke processen door. We doorleven oude energie, patronen en gevoelens, schonen op en laten los. Ons bewustzijn groeit en groeit. Steeds meer ruimte is er voor het nieuwe; voor licht, liefde, vertrouwen, mogelijkheden en verbinding. De helingsreis van onze ziel gaat verder en dieper. Door de grote bewustzijnsgroei schijnt er ook steeds meer licht op de diepgewortelde thema’s van familiekarma.

Wat is karma?

 

Dit is mijn vereenvoudigde visie op karma:

Als ziel heb je de mogelijkheid om gedurende je aardse incarnaties bepaalde lessen te leren. Voor elke incarnatie wordt een lessenpakket samengesteld. Tijdens je vorige levens heb je al veel lessen doorlopen, ervaringen opgedaan en vorderingen gemaakt. Karma zijn de lessen die je al eerder voorgeschoteld hebt gekregen, maar nog niet hebt afgerond. Daarom komen deze lessen in dit leven terug, in de vorm van allerlei oefensituaties. Zo heb je de mogelijkheid om je verder te verdiepen in dit thema.

Wat is familiekarma?

 

De specifieke lessen of thema’s die jij deelt met je ouders en voorouders, zijn je familiekarma. Deze lessen zijn diep in de energie van een familie verankerd.

Op het moment dat jouw ziel bekijkt welke lessen je aan zal gaan tijdens je volgende incarnatie, dan kies je een familie uit waarin jij jouw lessen goed zal kunnen oefenen. Dat is in een familie die dezelfde thema’s heeft als jij. Elke familie heeft zo zijn eigen thema’s die ‘aan’ staan. En elke generatie heeft de mogelijkheid om verder te groeien in het bewustzijn van die thema’s.

Opgroeien in jouw familiethema's

 

De energie waarin jij bent opgegroeid, heeft zich onbewust, genesteld in jouw energiesysteem. Als lichtwerker en gevoelig mens ben jij die energie met je mee gaan dragen. Je bent in die energie meegegaan en waarschijnlijk heb je deze lange tijd als waarheid gezien.

Je losmaken uit je familiekarma, de energie van jouw familie, is zacht gezegd een flinke uitdaging!

Je familiekarma laten stoppen bij jou 

 

Het is belangrijk om te weten dat jij niet het karma voor je hele familie hoeft te helen. Ieder mens draagt de verantwoordelijkheid en zorg voor alleen zijn eigen helingsproces. Jij hoeft niemand anders te helen dan jezelf en alleen als jij dat wil. Je hebt hierin een vrije keuze.

Het enige wat jij kan doen bij het helen van familiekarma is het bij jou te laten stoppen. ’Tot hier en niet verder’. Je hoeft niet langer de onbewuste energieën van jouw familie met je mee te dragen. Jij mag stoppen met het willen helen van je familie en proberen hun bewustzijn te laten groeien. Dat is niet jouw taak.

Helen van je familiekarma heeft alles te maken met het vergroten van jouw bewustzijn. Jij mag de oude, zware, onbewuste energieën die je zo lang hebt meegezeuld van je schouders laten glijden en daarmee loslaten. Zodat jij steeds meer in je eigen energie en licht kan zijn.

Lea van der Eem
www.leavandereem.nl

Groepshealing donderdag 26 september


De afgelopen maanden zijn bij veel mensen diepe lagen oude energie, in de vorm van pijn, angst, verdriet, boosheid en onzekerheid, naar boven gekomen. Dit dient het grote opruimproces dat wij doormaken.

September 2019 is een maand waarin diepgewortelde energieën die jij met je mee hebt gedragen uit lange familielijnen, karmische velden en collectieve pijnvelden een heel stuk verder opgeschoond kunnen worden.

Om dit proces te ondersteunen is er op do 26 sep om 20 u de healing / energietransmissie  "Losmaken uit collectieve pijnvelden, karmische (familie)velden en zielscontracten."

 

Deze healing wordt verzorgd door Lea van der Eem.

Je kan deelnemen vanuit je eigen fijne plek, lekker thuis.

De bijdrage is € 24,50.

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

* indicates required

Pamela Kribbe channelt Jeshua

Online zondag 5 april om 20:00 uur  in het teken van het corona virus: wat het wereldwijd teweegbrengt, wat de spirituele betekenis ervan is en wat daarin de rol is van lichtwerkers. 

Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy & Denise Diekstra 

 

Weversland 65

2211 TX

Noordwijkerhout 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 

Tijdelijk niet beschikbaar voor nieuwe consults


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland