Geactiveerde portalen werken als angstdetectoren ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland

Velen van ons zitten qua bewustzijnsgroei in versnellingen die we nog niet eerder ervaren hebben. Lichtdragers worden wereldwijd aangeraakt, opgeroepen, wakker geschud en tot keuzes 'gedwongen' die alleen op licht en liefde gebaseerd zijn.

Dit proces van ontwaken wordt heel nauwlettend door talloze hoog-geëvolueerde zielen vanuit hogere dimensies gevolgd.

Het heeft grote gevolgen of wij in vertrouwen onze innerlijke leiding vanuit het hart volgen, of dat we ons laten afleiden door angstaanjagende illusies die door het gros van de mensheid nog als 'waar' ervaren worden. Het is nodig dat wij, als Lichtdragers, onze eigen diepste angsten onder ogen komen. Er komt meer druk op de ketel om alle restanten van oude angstervaringen, die nog in ons emotionele veld zitten, op te ruimen.

VRIJMAKEN EN OPRUIMEN

 

Voordat het laatste opruimwerk kan aanvangen zal eerst vrijgemaakt worden wat het diepste verkleefd zit. Het is voor een mens amper te doen om dit op eigen krachten te laten gebeuren; daarom wordt dit door het universum ondersteund.

Het bewust maken, en vrij maken van angst gebeurt onder andere door activatie van portalen en vortexen die zich op de meest cruciale plekken in het wereldraster bevinden. Het zijn een soort knooppunten in energetische netwerken, die er voor zorgen dat de aanwezige disharmonie voelbaar en herkenbaar wordt. Vervolgens kan daar Lichtwerk gedaan worden, waardoor de aanwezige verstoringen teruggebracht kunnen worden naar balans en harmonie. Dit werkt wereldwijd door, in het groot, maar dit raakt ook iedere persoonlijke verstoring aan die wij zelf nog met ons meedragen.

ENERGETISCHE WARBOEL

 

Tijdens het afgelopen weekend zijn er een aantal portalen geopend die sinds Atlantis verzegeld waren. Hun golven van energie versterken alles wat er in ons aanwezig is. Zo lang we nog erfenissen uit de dualiteit in onszelf dragen zorgen deze golven voor enorme polaire, tegengestelde krachten.Je kunt jezelf dus heen en weer geslingerd voelen tussen oud en nieuw, negatief en positief, donker en licht, angst en liefde.

Als uit het niets kunnen hele oude pijnen en gevoelens van eenzaamheid en wanhoop tevoorschijn komen. Vaak zijn die geworteld in oude levens waarin je machteloos naar vernietiging hebt toegekeken, naar verwoesting van wat zo liefdevol gecreëerd was.

Energetisch kan het als een warboel aanvoelen; hyper en lamgeslagen wisselen elkaar snel af. Overdag moe zijn en toch 's nachts klaarwakker liggen, het kan je in verwarring brengen over wat er nou precies gaande is. Veel mensen hebben griepachtige klachten, voelen zichzelf de ene dag heel rustig en krachtig, en de andere dag juist weer heel kwetsbaar en labiel. Er kunnen ontstekingen de kop opsteken; het innerlijke vuur zal reinigend werken.

BEWUST WORDEN VAN COLLECTIEVE ERFENIS

 

Doordat Lichtdragers er vanuit hun ziel voor gekozen hebben om bij te dragen aan het collectieve ontwakingsproces, kunnen zij onbewust (naast hun eigen angsten) ook collectieve angsten dragen. Deze kunnen extreme vormen aannemen. Als je dit herkent, dan is het belangrijk om te beseffen dat dit óók een deel van jouw zelfgekozen pakket voor dit leven is, en dat je ALLES in jou draagt om dit vanuit een groeiend bewustzijn tot een goede afloop te brengen. Je hebt dit juist gekozen omdat je er bewustzijn op wilt krijgen hoe deze collectieve stromen werken, zodat je zelf uiteindelijk volledig 'onverstoorbaar' in verbinding kunt blijven met de Goddelijke Aanwezigheid in jezelf.

Besef dat de negativiteit van nature niet bij jou hoort. Besef dat de angst een opstapeling is van vele levens waarin je ervaringen hebt willen opdoen met scheppingskrachten die 'verkeerd' zijn ingezet. Daarbij zijn deze krachten aangewend vanuit persoonlijke belangen, gericht op het tot slaaf maken van de mensen door de mens zo ver mogelijk weg te leiden van de verbinding met de geest.

VERZEGELDE PORTALEN

 

Ooit is er, vanuit de Councils of Light, besloten om deze portalen, die net weer geopend zijn, destijds af te sluiten/ op non-actief te zetten. De mensheid was toen nog bezig met de afdaling naar lagere dimensies. De krachten die er door deze portalen tot onze beschikking komen zijn zó groot, dat ze van heel directe invloed zijn op wat we willen scheppen.

Ten tijde van Atlantis begon de mens zijn gevoelslichaam af te sluiten om te kunnen overleven. Over de ruggen van miljoenen mensen werkten een aantal leiders zich zó ver op dat ze velen tot slaaf konden maken. Ze zetten angst in om te ontkrachten en te manipuleren; daarbij profiteerden ze van duistere krachtenvelden. Zonder dat we ons er bewust van waren leverden we ons uit aan die duistere machten en krachten, of raakten we zelf bezeten door macht. Velen raakten steeds meer het besef kwijt van dat wij Licht en Liefde zijn. We voelden ons slachtoffers en daders, dwalende tussen angst en übermachten. Wat we vooral nog voelden waren vernietigende krachten.

VOORGOED IN JE LICHT BLIJVEN

 

Okay, dit verhaal is voor de meeste lezers van dit soort artikelen gelukkig voorgoed verleden tijd. Alleen zitten we nog met de laatste herinneringen die ons systeem nog niet uit zijn. Nu deze portalen weer geactiveerd zijn krijgen veel mensen te maken met zware, diepe processen rondom angst en vernietiging. Dit kan extreme vormen aannemen in je dromen, dit kan de meest vreemde fysieke kwalen oproepen. En, als je er in gelooft wat er in jou vrijkomt kun je weer tijdelijk bevangen raken door oude verstoringen, die zelfs teruggaan naar buitenaardse ervaringen. Ineens kun je weer heel negatief gaan denken en rampenscenario's in je hoofd gaan vormen.

Laat je niet wegleiden van het Licht, waarmee je zo'n krachtige verbinding aan het opbouwen bent! Houd jouw kanaal met hogere dimensies open, blijf Engelen aanroepen om een kring van Licht om jou en jouw geliefden heen te zetten. Er valt in wezen niets meer te vrezen, want de kracht van het Licht is op Aarde inmiddels sterker dan de kracht van het duister. Anders hadden de Councils of Light niet besloten om deze portalen te openen.

VASTBERADEN LIEFDE BELICHAMEN

 

Besef maar dat je nu echt voor de final shift staat, voor de allerbelangrijkste draai waar jij al honderden levens lang naar toe gewerkt hebt. Je wordt uitgedaagd en op scherp gezet, zodat je alles helder krijgt wat jou mogelijk nog van God in Jezelf weg kan leiden. De Lichtwereld prikkelt je waar mogelijk, om jouw vertrouwen in jouw goddelijke vermogens zo krachtig te maken als een rots in de branding. Hoe vastberadener je wordt om niet meer in angst-illusies mee te gaan, des te meer Liefde zul je gaan belichamen en uitdragen.

Of je nou zichtbaar of onzichtbaar jouw Lichtwerk doet, of midden in de spotlights staat als goddelijke woordvoerder; alles wat bewust en liefdevol gedaan wordt is even waardevol, en zal bijdragen aan het zuiveren van de collectieve velden.

Dankjewel dat jij er bent, en dat jij je inzet om vertrouwen en veiligheid terug te brengen op Aarde. Dankzij jou kunnen steeds meer mensen het goddelijke in zichzelf gaan waarnemen. Laten we onze lichtkrachten verbinden, zodat we de laatste golven van angst in zachtheid en liefde uit ons kunnen laten stromen, en deze door vreugde vervangen.

Mieke Vulink
www.miekevulink.nl

Online groepshealing

 

Losmaken uit karmische (familie)velden, collectieve pijnvelden en zielscontracten op donderdag 26 september van 20:00 uur tot 21:00 uur door Lea van der Eem.

De afgelopen maanden zijn bij veel mensen diepe lagen oude energie, in de vorm van pijn, angst, verdriet, boosheid en onzekerheid, naar boven gekomen. Dit dient het grote opruimproces dat wij doormaken.

September 2019 is een maand waarin diepgewortelde energieën die jij met je mee hebt gedragen uit lange familielijnen, karmische velden en collectieve pijnvelden een heel stuk verder opgeschoond kunnen worden.

Om dit proces te ondersteunen is er op do 26 sep om 20 u de healing / energietransmissie  "Losmaken uit collectieve pijnvelden, karmische (familie)velden en zielscontracten."

 

Deze healing wordt verzorgd door Lea van der Eem.

Je kan deelnemen vanuit je eigen fijne plek, lekker thuis.

De bijdrage is € 24,50.

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

* indicates required

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.