Wie ben ik nu werkelijk? ♥ Martha Krul ♥ Lichtwerkers Nederland

Deze vraag komt heel veel naar boven.

Wie ben ik nu werkelijk? Kan JIJ daar werkelijk antwoord op geven?

Weet jij diep van binnen eigenlijk wel wie je bent?

Je kwam op aarde met je eigen levensopdracht. Die opdracht kozen de sterken onder ons vol overtuiging.

Die levensopdracht is lang niet altijd gemakkelijk. Daarom kwam je ook met die sterke kracht naar de aarde.

Van het leven krijgt niemand een program.

 

Je wist van te voren niet waar je aan begon. Dat is allemaal heel aards en 3D gedacht. Nu stroomt die mooie energie van de 5e Dimensie en hoger binnen. Het overspoelt ons letterlijk. Soms dreigen wij zelfs koppie onder te gaan.

Die mooie energie stelt alles in een ander daglicht……. Ja en daar zit een knelpunt. Dat blijkt een schakelpunt te zijn. Wij worden overspoeld door die prachtige energie en wij blijven onszelf vanuit die gedachten van de 3e dimensie bekijken. Die twee stroken niet met elkaar. Door je weerstand niet op te geven en over te gaan naar de acceptatie kom je in een “gevecht”met jezelf terecht.

Wanneer JIJ jezelf gaat zien vanuit die 5e lichte dimensie, dan zie je dat mooie mens die je bent. Dan WEET je dat je bijzonder bent. Dan Weet je dat je het licht naar de aarde kwam brengen. Dan weet je dat het universum je in alles zal en wil ondersteunen. Dan weet je dat het geluk op je pad ligt, etc.

Door in de 3D – denkmodus te blijven, bezie je het vanuit een statisch geheel. Vanuit de zwaarte en 5D is transparantie.

Is luchtig. Is vrolijk. Is blijheid en vrijheid.

Zijn er in die 5e dimensie dan geen “moeilijke” momenten? Ja natuurlijk wel. Je gaat er alleen heel anders mee om. Je ontvangt je inzichten. Je voelt je leiding. Je wordt gedragen. Daardoor kom je heel anders door die momenten heen.

Laat het statische los van die 3e dimensie. Vlieg als een raket naar een hoge trilling. Voel dat je je anders gaat voelen. Voel dat het licht in je hart warmer wordt. Voel dat je hart wil dansen en zingen. Dat ligt er ook allemaal voor jou. Laat je weerstand los en vlieg……..

En ervaar wie jij werkelijk bent.

Namasté

Martha Krul
spiritualroseofsilence.blogspot.com

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

* indicates required


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland