Volle Maan (in vissen): kijk jouw emoties in de ogen aan! ♥ Avalon ♥ Lichtwerkers Nederland

De Volle Maan op 14 september hebben we in het sterrenbeeld Vissen staan.

Vissen zegt tegen jou: kijk jouw emoties in de ogen aan!

Vissen is een waterelement en laat daarom vaak de emoties voor het verstand gaan.

Dat is helemaal oké, doe er deze Volle Maan jouw voordeel mee!

Vooral wanneer jij zelf juist geen waterelement bent (waterelementen: schorpioen, kreeft & vissen),  en als vuurelement (boogschutter, ram & leeuw), de neiging hebt om op jouw vuur, jouw impulsen en actie gerichtheid af te gaan, of als aarde-element (steenbok, stier & maagd) soms te ''geaard'' in het leven te staan.

Of misschien ben je wel een denker (waterman, tweeling & weegschaal) en werk je veel met je hoofd, waardoor je jouw emoties gemakkelijk vergeet of wegstopt en verdoofd.

Vissen is ook het sterrenbeeld dat houdt van familie-aangelegenheden en veel waarde hecht aan de familie, geregeld kost Vissen dit zelfs onnodig veel energie. Door er namelijk altijd voor de familie te willen zijn en af te gaan op de behoefte en de mening van anderen, die Vissen nog al te vaak doen raken, komt het geregeld voor dat de mening van anderen Vissen van slag doet maken. En daarmee nogal emotioneel uit balans, pak daarom deze Volle Maan jouw kans, om jouw éigen emoties te zien en horen, maar laat ze vooral niet jouw gevoel over jouzelf verstoren.

Want er kan soms van alles omhoog komen, wanneer dat gebeurt is het belangrijk dat alles, net zoals een visje, gewoon met de rivier mee kan stromen.  Als vissen namelijk tegen de stroom in zouden zwemmen, houden vissen het echt niet lang vol en binnen de kortste keren al buiten adem. Wanneer jouw emoties jou meeslepen, trap dan tijdig op de rem. Zodat jij je niet in het hoogtij zal verliezen, Lieve Ziel, jj hebt zélf die kracht én macht, om voor het positieve te kiezen.

We begeven ons met deze Volle Maan in de laatste loslaat cyclus voordat ons nieuwe begin met de herfst zal intreden. Zorg er dus voor dat jij alle zeilen bijzet om het ACHTER je te laten, je verleden. En ervoor te kiezen om niet langer achterom te kijken, want jouw pad ligt VOOR jou, door voor jou te kijken kun jij jouw leven verrijken. Laat alles wat je voor jezelf hebt gewenst en gecreëerd, vanaf oktober maar bij jou neerstrijken.

Het is daarom nu de tijd om de balans op te maken. Wat wil jij niet meenemen de herfst en winter in? Wat wil jij kwijtraken?

Zorg ervoor dat jouw zender op ontvangen staat, zodat je wat je hebt gecreëerd voor jouzelf, ontvangen gaat.

Wanneer je telkens maar in beweging blijft en jouw koers blijft wijzigen, doordat je (in je hoofd) geen keuze kunt maken, zullen jouw manifestaties niet bij je aan kunnen komen, omdat je telkens van de juiste zender af doet raken.

DUS:

1. maak een keuze op basis van je gevoel, door stilte te creëren zodat je kunt luisteren;

2. volg de aanwijzingen die jouw hart en jouw gidsen jou via jouw intuïtie doen influisteren;

3. neem gas terug om voldoende jouw geest te laten rusten zodat jij kunt ontvangen;

4. manifesteer jouw grootste hartsverlangen!

GEBED

''Lieve Grootmoeder Maan, Geef mij de rust in mijn geest om stil te staan, zodat ik kan horen welke kant ik op mag gaan, om voor mijzelf en moeder aarde, mijn missie te manifesteren, door de aanwijzingen van Spirit en mijn gidsen te volgen, kan ik stap voor stap mijn leven keren.

Krachtdier Wolf en Grootmoeder Maan, toon mij alle lichtpuntjes in mijn leven, zodat ik die kan volgen en daar mijn aandacht aan kan geven. Ik wil loslaten waarmee ik mijn pad doe saboteren. Grootmoeder Maan, help mij mijn mooiste leven te manifesteren.

Ik ben klaar om de drempel over te gaan en mijn nieuwe begin in te stappen, dat doe ik met de nodige humor, luchtigheid, grollen en grappen. Want juist wanneer ik lol doe trappen, wakker ik het vuur in mij aan. Het vuur dat mijn eigen kracht een boost zal geven, om nu écht alle veranderingen die ik voor mezelf heb gewenst, door te gaan voeren in mijn leven.

Want manifesteren is co-creëren. Dat betekent dat ik wél van mijn lessen moet leren. En zelf moet beslissen om het in het vervolg anders te doen en aan te pakken. In plaats van maar te staan wachten, daar met mijn handen in mijn zakken.

In overgave gaan en blind vertrouwen op de Goddelijke leiding, zal zorgen voor mijn bevrijding. Om mijn leiding te kunnen horen, zal ik moeite moeten doen door mezelf goed te blijven aarden, zodat ik mij met de liefde in mijzelf kan verbinden. Zodat ik de hoogste lichtfrequentie van de liefde kan uitstralen en alles wat mij toebehoort mij zal kunnen vinden.

Grootmoeder Maan, ik ben klaar om vol van overgave en vertrouwen in de Goddelijke liefde in het leven te staan. ik laat alle controle los over wanneer, wat en hoe het zich zal manifesteren. Ik roep alleen nog maar: LAAT MIJN DROOMLEVEN ZICH MANIFESTEREN GAAN!''

Lieve Ziel, je mag even geheel stoppen met van alles voor jezelf te bedenken. De herfstperiode is om te ontvangen, door enkel en alleen de aandacht aan jouw rust en ontspanning te schenken. Zodat jouw hart zich opent voor al het moois wat jij allang voor jouzelf met jouw gevoel en jouw geest hebt doen creëren. Leun eens wat vaker achterover, zodat jouw dromen zich eindelijk kunnen gaan manifesteren.

Het is in die momenten dat jij inzichten ontvangt.

Het is in die momenten dat jij voelt waarnaar jouw hart verlangt.

Het is in die momenten dat jouw pad voor jou zal openbreken.

Enkel en alleen wanneer jij voldoende aandacht in jouzelf doet steken.

Liefde groeit niet uit zichzelf lieve Ziel. Liefde moet je kweken.

Laat jouw hart maar tot jou spreken.

Liefs,

Avalon
vindjouwspirit.nl


Om je transformatieproces te begeleiden, maar ook om in verbinding met anderen makkelijker deze goede aarding van de nieuwe energie neer te zetten, zijn er extra groepshealings gepland:  'Loslaten oude, aarden nieuwe energie' door Lea van der Eem.

Op 3 dinsdagavonden 17 september, 29 oktober en 3 december van 20:00 uur tot 20:30 uur. Meer info / aanmelden: healings dinsdagavonden

En 3 woensdagochtenden 2 oktober, 23 oktober en 20 november van 09:00 uur tot 9:30 uur. Meer info / aanmelden: healings woensdagochtenden

 

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

Jeshua channeling

Arjun channeling

Channeling


 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise Diekstra


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland