Volle maan 14 september 2019 ♥ Petra Stam ♥ Lichtwerkers Nederland

06:34 uur

Hoewel de herfst volgens de kalender op 23 september start, voelt het buiten al alsof de zomer is afgelopen en we het najaar zijn ingestapt.

In deze tijd deelt de Aarde haar vele schatten met ons. De natuur is hier naartoe gegroeid, de bestemming is bereikt en de vruchten kunnen worden geplukt.

Wees dankbaar voor wat je hebt en wat je krijgt. Kijk welke successen je zelf hebt behaald. Wat heb je gezaaid, waarvoor heb je gewerkt en wat heb je bereikt? Wat valt er te oogsten in jouw leven? De volle Oogstmaan heeft het thema ‘loslaten en onsterfelijkheid’.

Als iets op een hoogtepunt is, zal er ook een ommekeer zijn.

Je slaat je ervaringen, kennis en wijsheden (onsterfelijkheid) op om mee te nemen naar een volgende fase. Vier het leven, leef vanuit respect en ga voor geestelijke groei. Na de volle maan is het tijd om (nieuwe) lange-termijndoelen te formuleren.

De Zon gaat onder om 20:00 uur en de Maan komt een half uur later op. De Maan staat dicht bij de horizon en door de rode ondergaande zon, de blauwe lucht en stofdeeltjes is de Maan oranje en lijkt groter. De volle maan staat in Vissen, waardoor anderen (en hun stemmingen) extra sterk worden aangevoeld. Ook het contact met de Andere Wereld of andere dimensies kan gemakkelijker ontstaan. Dromen zijn levendiger en kunnen aanwijzingen geven over richtingen die je wilt inslaan op je levenspad. Waak er wel voor dat je niet te bevattelijk bent voor alle invloeden van buitenaf, want anders ga je twijfelen of laat je je wellicht te snel ontmoedigen. Zoek ontspanning, gezelschap van lieve mensen en loop in de natuur – zo kun je gemakkelijker afstemmen op wat goed is voor jou. Neptunus staat vlakbij de Maan, waardoor dit alles in grote mate wordt versterkt. De Zon in Maagd schijnt licht op de Maan, wat weer een goede aardse tegenhanger is: het helpt je om dromen te analyseren, concrete mogelijkheden te zien, fantasie en realiteit van elkaar te onderscheiden. Dat is wel belangrijk, want Mars tegenover de Maan kan impulsiviteit opwekken, maken dat je overhaast doet wat je op dat moment voelt, of sneller tot irritatie leiden. Probeer een pas op de plaats te maken als je plóts een actie wilt ondernemen, want de kans dat je ‘door schade en schande wijs wordt’ is groot. Mars staat ook tegenover Neptunus, wat de opgewekte energie weer snel doet doven en je blik op de realiteit vertroebelt. Als er een gewoonte is die je wilt achterlaten, helpt Pluto je controle te krijgen over gevoelens en instinctief gedrag. Probeer duidelijk te krijgen waarnaar je hart uitgaat, gebruik dan je ervaringen en kennis om stap voor stap te werk te gaan, zodat je vanaf een stevig fundament een nieuwe richting kunt inslaan.

© Petra Stam
www.petrastam.com

Om je transformatieproces te begeleiden, maar ook om in verbinding met anderen makkelijker deze goede aarding van de nieuwe energie neer te zetten, zijn er extra groepshealings gepland:  'Loslaten oude, aarden nieuwe energie' door Lea van der Eem.

Op 3 dinsdagavonden 17 september, 29 oktober en 3 december van 20:00 uur tot 20:30 uur.

Meer info / aanmelden: healings dinsdagavonden

En 3 woensdagochtenden 2 oktober, 23 oktober en 20 november van 09:00 uur tot 9:30 uur.

Meer info / aanmelden: healings woensdagochtenden

 

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.