De grote innerlijke ommekeer naar ontvangen ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland

Wat een turbulente tijden zitten we in! En wat vraagt dat om dichtbij te blijven, in jezelf, met Jezelf, met de Bron.

Lieve mensen, ik ben dagelijks in mijn tweede boek aan het schrijven. Dat is een heel proces op zich, dat precies congruent loopt met mijn eigen innerlijke ontwikkelingen. Heel bijzonder hoe dit energetisch doorwerkt en veel oude stukken naar het licht stuwt, zodat alle angst omgezet kan worden naar een liefdevol weten!

Per week voel ik de noodzaak toenemen om me nog meer terug te trekken van alles wat op dit moment niet bijdraagt aan dit proces. Wat me nog dichterbij Mezelf kan brengen komt nu vooral binnendoor. Mede daarom trek me zoveel mogelijk terug uit alle 3D communicatie.

 


Het bijzondere is, en dat zullen jullie ook wel gemerkt hebben, dat de manifestaties nu enorm snel onze innerlijke omkeringen opvolgen. Alles wat overeenkomt met waarvoor jij in dit leven geïncarneerd bent, en wat niet langer op angst gebaseerd is, komt nu in een sneltreinvaart naar je toe! Zo gauw je de juiste vibraties en gedachten van liefde de kosmos inzendt gaat er in de stof ook van alles draaien, en krijg je voor jouw gevoel de wind in de zeilen. Het universum doet niets liever dan ons allemaal op het juiste moment naar de juiste mensen en plekken leiden.

We hebben miljoenen jaren met de aandacht naar buiten geleefd. Als de omslag van de focus van buiten naar binnen, van het mannelijke naar het vrouwelijke, van beneden naar boven zich innerlijk in onszelf aandient, kun je verwachten dat deze heel veel energie en tijd nodig heeft. Althans: zo ervaart onze persoonlijkheid dat nog. Die is doelgericht en wil het liefste morgen al in 'het nieuwe leven' zijn.

Maar de ommekeer naar het nieuwe leven betekent ook: los komen van tijd, ruimte, beperkingen en verwachtingen. Je zult vanzelf, in een tempo dat bij jouw mogelijkheden past, naar een nieuwe balans geleid worden. Daarin ga je met hogere dimensies samenwerken. Alle aardse verleiding, of alles wat vanuit een lagere frequentie bij je wil aanhaken, is daarbij verstorend en vermoeiend.

Uiteraard is het niet de bedoeling dat we vanaf nu tot in de eeuwigheid als kluizenaars gaan leven. Maar het omslagpunt heeft veel diepgaandere en essentiële consequenties dan menigeen beseft. Wat de meesten van ons nu meemaken is niet zo maar even naar een andere identiteit toegroeien. Dit is het gaan van De Weg, waarop alle angst naar Liefde omgezet wil worden! Alleen als we dit met 100 % toewijding doen, op onze eigen, vrij in te vullen manier overeenkomstig met wat we met hart en ziel willen doen, zullen we deze omslag ook kunnen gaan belichamen en leven.

Channelings via anderen zijn dienend voor een tijdje. Het zijn goddelijke geschenken, voor zo lang als je zelf nog geen vertrouwen hebt in je eigen verbinding met 'boven'. Maar op den duur kunnen ze je ook weghouden bij jouw eigen vermogen om met hogere dimensies te communiceren! Er zit vaak een verborgen verleiding in om te blijven 'leunen' op wat anderen inbrengen.

Nogmaals: voor een bepaalde periode is het heel waardevol om spirituele informatie van anderen tot je te nemen.

Gaandeweg zal het vooral jouw onderscheidingsvermogen laten groeien. Onderzoek voor jezelf of je jouw eigen weten niet onder dat van een ander schaart. Besluiten om ergens af te haken wanneer het niet resoneert met wat jij van binnen voelt is aanhaken bij Jezelf; een heel essentiële stap terug naar jouw innerlijke Weten dus.

Tòch met je aandacht dagelijks naar binnen gaan, inclusief al je niet-weten en onzekerheden over 'of je het wel goed voelt', zal je enorm helpen om weer het vertrouwen terug te krijgen in dat er in en bij jou ook Wijzen, Meesters, Heiligen, Engelen en multi-dimensionale Lichtwezens aanwezig zijn. Besef dat alle hogere delen van jou zich ook al tijdens vele vorige incarnaties ontwikkeld en verfijnd hebben!

Alles wat we nodig hebben om het Liefdesbewustzijn in onszelf te verwezenlijken zal ons vanzelf dàt brengen wat we op dat moment nodig hebben; binnendoor, of uit onverwachte hoeken. Verwelkom alles wat er op je weg verschijnt! Hoe intens de veranderingen ook zijn, met bijbehorende fysieke ongemakken, periodes van het niet meer weten, oude angsten die tevoorschijn komen of de 'wachtkamer' die je wanhopig maakt omdat het ego wil dat er nu eindelijk eens wat gaat gebeuren; blijf geloven in dat je aan alle kanten geholpen wordt zodat je dichter bij je ware Goddelijke Zelf zult komen.

We zitten niet in wachtkamers, we zijn op weg naar kraamkamers :-) .

Weet dat het altijd vanuit liefde naar je toe zal komen wanneer jij jouw hart volgt. Hand in hand met de Lichtwereld. Durf radicaal te vertrouwen in de hogere leiding, die je altijd een blij gevoel in je hart zal bezorgen. Blijf beseffen dat jouw licht nodig en onsterfelijk is. En blijf maar voelen dat deze weg van liefde en licht naar Jezelf via jouw vrouwelijke kant gevonden zal worden. Alleen via mededogen en liefde kun je loskomen van alle zelftwijfel, die de eeuwen van patriarchale overheersing en onderdrukking teweeg hebben gebracht.

Dankzij jouw opklimmen naar hogere lagen van bewustzijn zul je je Goddelijke kern gaan ervaren. Deze kern bevat zowel jouw Goddelijk vrouwelijke, als ook jouw Goddelijk mannelijke kant. Wat een zegen om deze heilige krachten weer in jouw eigen leven te kunnen gaan voelen!

Ga door, bewandel jouw weg zoals alleen jij dat kunt, lieve medereiziger op Aarde. Vrijheid, vrede, vreugde en vervulling wachten om door jou geleefd te gaan worden.

Bless You,

Mieke Vulink
www.miekevulink.nl

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.