Sta op: Herinner en leef je-zelf ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland

Jouw aardse leven is je gegeven om AL wie jij bent te kunnen realiseren. Dit gebeurt via een zo volledig mogelijk doorleefd bewustzijn. Door jezelf en jouw leven vanuit onvoorwaardelijke liefde te omarmen wordt jouw ware bestemming die jij voor dit leven gekozen hebt vanzelf helder.

Wanneer je jezelf bevrijdt van alle persoonlijke plaatjes, angsten, verwachtingen en invullingen

ga je je herinneren wie je werkelijk bent.

Dit betreft alles, het complete kleurenpalet vanaf je persoonlijke, fysieke verschijningsvorm tot en met je Goddelijke Zelf. Hoe meer je los begint te laten van wie je dacht geweest te zijn en wie je denkt te moeten worden, des te meer de plek die je op Aarde gaat bewonen jou zal ondersteunen bij jouw Zielentaken. Je gaat ankeren en Zijn, vanuit authenticiteit.

In het Zijnsveld wordt pure Liefde gemanifesteerd en verwezenlijkt. Jouw plek op Aarde (en dit kunnen ook meerdere plekken zijn waar je wilt verblijven) zal deze Liefde spiegelen en vermeerderen.

Je zult tot een groeiende magneet worden die steeds hoogfrequentere liefdesvelden en lichtwezens gaat aantrekken. Ware rijkdom brengt schatten van een veel hogere orde, die je lang gezocht en gemist hebt. Het zal allemaal naar je toe gaan komen, zodat het via jou kan gaan bijdragen aan het ontwaken van de mensheid.

NOW IS THE MOMENT! Wacht niet langer om je leven te gaan leven vanuit je eigen waarheid, wijsheid en onvoorwaardelijke liefde. Bevrijd en heel wat je ooit, in onwetendheid en liefdeloosheid, aan pijn hebt opgelopen. Open je hart voor al die prachtige, hogere delen van jezelf, die je na ervaringen in dit of in vorige levens hebt moeten afschermen of afsluiten. Het is eindelijk veilig genoeg om jouw glorievolle Goddelijkheid op Aarde terug te brengen.

Als hooggevoelige mensen hebben we in onze voorwaardelijke en kritische maatschappij een veilige en stressvrije omgeving nodig om onszelf te kunnen zijn, en ons te kunnen openen voor die delen die zich op Aarde maar moeilijk thuis konden voelen. Vandaar dat velen van ons zijn vastgelopen in reguliere banen, en vaak van kinds af aan al het gevoel hebben dat er iets aan ons schort.

Maar dat is zò niet waar! Er is NIETS mis met jou. Integendeel! Herinner je maar, dat jij als hooggevoelige juist hogere, non-duale waarheden, oude zielenkennis en onvoorwaardelijke liefde naar de Aarde komt brengen. Klap je engelenvleugels maar in hun volle grootsheid uit, en stop geen enkel diep zielsverlangen meer weg.

Je wordt nu krachtiger dan ooit ondersteund door het universum, in alle transformaties die jou dichter bij jouw eeuwenoude zielskwaliteiten zullen brengen. Door de stappen die je zet verdiept het vertrouwen zich in die kwaliteiten en zul je die weer gaan leven.

Het is groots om te zien hoe jij al die jaren door onzichtbare handen vanuit de Lichtwereld terug geleid werd naar die goddelijke aspecten van jezelf, die verbonden zijn met de Bron.

Blijf per moment voorrang geven aan wat het hervinden van jouw Goddelijkheid kan ondersteunen. Daarmee dien je ook de mensheid. Je draagt eerst het licht in; wanneer dat eenmaal door jou belichaamd is zul je het ook willen uitdragen. Wanneer je je op hogere delen van jezelf afstemt, komt vanzelf tevoorschijn waar jouw persoonlijkheid het in-dragen of juist het uit-dragen blokkeert.

Laat vrij wat jou belemmert, zonder angst. En wat jouw ego er ook van vindt, denkt of maakt; het zal je iedere dag krachtiger verbinden met de Goddelijke Aanwezigheid in jou. Daarvoor ben jij naar de aarde gekomen 🙏

Mieke Vulink
www.miekevulink.nl

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.