Breng je koerswijzigingen aan ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Ook al is het energetisch nog altijd heftig, toch wordt stilaan duidelijk wat de shifts van afgelopen maanden hebben teweeg gebracht in en rondom jou. Het kan zijn dat je stilaan opnieuw balans begint te voelen, dat je jouw rode draad opnieuw ziet en oppikt, en dat je heel wat bewuster bent rond de belangrijkste aspecten in je leven.

Misschien ga je andere keuzes maken nu, breng je koerswijzigingen aan, of ga je integendeel met nog meer moed en meer helderheid door op de weg die je voordien al had gekozen.

In elk geval tijd om het stof van je af te schudden en te kijken wat je aan wil met de rest van 2019 - hét jaar van innerlijke en uiterlijke verandering en zelf-realisatie. Wil je het nog zo als het tot nu toe was, of mag het anders? En hoe ga je het concreet anders doén?

Hoe breng je concreet meer evenwicht tussen werk en rust, tussen je aardse en spirituele behoeften? En hoe breng je meer balans in je fysieke lichaam? Wat heeft het nodig? Goed om even stil te staan bij dit alles, zodat je jouw koers kan bijsturen wanneer dat nodig is.

Dit is een uitstekend moment om orde op zaken te stellen, to do-lijstjes te maken, je kasten leeg te maken en te selecteren wat je wil bijhouden, en spullen die niet meer bij je horen naar de kringwinkel te brengen. Innerlijke transformatie wordt best gevolgd door uiterlijke transformatie, opdat de energie niet zou stremmen. Zit je in een situatie (of woon je op een plek) die je innerlijk al bent ontgroeid, dan kan je je knap gefrustreerd of geblokkeerd voelen, omdat je innerlijke niet meer matcht met je uiterlijke omgeving. Concrete stappen zetten, dingen aanpakken die je voordien hebt uitgesteld of verdrongen, brengt de energie opnieuw in beweging, en beweging is wat je nu nodig hebt, om al die energie te assimileren en vorm te geven. En hierdoor voel je je een stuk beter.

Fran Tielemans
www.maitreya.be

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.