Nieuwe Super Maan (in Maagd): een knallend Super nieuw begin in jouw bestaan! ♥ Avalon ♥ Lichtwerkers Nederland

Wat een knallende Super Nieuwe Maan! Dat belooft zoveel moois dat komen zal gaan!

Dit is namelijk de Maan van het GROTE nieuwe begin voor jou.

De Maan die de maand september inluidt met het getal 9,

wat het einde van een cyclus betekent: niets of niemand houdt jou nog tegen!

Dit is jouw nieuwe begin, waarin jij jouw waarheid meer durft uit te spreken. Voortaan blijf jij aan jouzelf trouw.

Dat is de kracht die Grootmoeder Super Maan deze keer aan jou geeft: jouw Grootmoeder zorgt ervoor dat alles wat al zolang in jouw hoofd leeft, nu ook eindelijk van jou waarheid in jouw buitenwereld mag worden door naar buiten te komen.Want wanneer jij jouw Ware Zelf niet durft te laten zien of horen, kun jij niet jouw missie leven en daarmee ook niet het leven van jouw dromen!

Energie blokkeert zich dan in jou bij jouw keelchakra, waardoor jouw binnen- én buitenwereld stopt met stromen.

Het sterrenteken Maagd, waar de Super Maan in staat, zegt jou: lieve Ziel, het is nog niet te laat, om naar wie dan ook uit te spreken wat er op jouw hart ligt.

Lieve Ziel, houd jouw hart én jouw mond niet langer dicht. Hak de knoop door en beslis voor eens en altijd: ''ik laat het los mijn gevoelens van schuld, schaamte en spijt, wat er op mijn hart ligt zal ik uiten, ik wil het kwijt.

Wat ik van binnen voel wil ik uitspreken en laten zien, want naast dat ik dat recht heb, is mijn stem ook nog eens hartstikke waardevol bovendien''.

Want lieve Ziel, jij bent hier naar de aarde teruggekomen, om het leven te creëren van jouw dromen.

Dat gaat niet lukken wanneer jij telkens maar anderen probeert te sparen, door hen niet de waarheid te vertellen of jezelf continue te blijven verklaren. Laat jouw licht op de felste stand stralen, zodat jij met die energetische frequentie alles uit het leven kunt gaan halen.

Stop met naar jouzelf zo te oordelen, de maand september is de tijd van voltooiing. Lieve lichtwerker het is tijd om jouw licht met de wereld te delen! De nuchterheid van Maagd zal de nodige stabiliteit en praktische aanpak brengen, zodat jij jouw plannen niet langer alleen maar in jouw hoofd hoeft te verlengen.

Maar nu ook werkelijk zal gaan manifesteren, door de juiste actie(s) in te zetten. De tijd is voorbij dat jij jou nog langer door jouw hartzeer laat beletten! Het is tijd om een leven op te schalen!! Tijd om ALLES wat JIJ wilt uit het leven te gaan halen!!

Let er wel op: raak tijdens deze knallende actie tijd, niet de verbinding met jouw gevoelens en emoties kwijt. Wanneer je namelijk handelt vanuit je hoofd en niet vanuit je hart, krijg je achteraf vaak twijfels of spijt. Houd jouw hart dus open,

zodat jij niet meer in de val van jouw ego-beschermpatroon zult lopen.

Blijf loyaal aan jouzelf, wat heb jíj nodig en doe jouzelf daarin zien en horen, luister naar jouw eigen stem, zing jouw eigen lied lieve Ziel, jij bent niet voor niets uitverkoren.

Moeder Aarde heeft het zo nodig dat jij jouw licht voor anderen doet schijnen. Alleen dan kan de pijn en last van Moeder Aarde verminderen en zelfs verdwijnen. Wanneer er zoveel mogelijk zielen zullen ontwaken en de verbinding met hun hart en de liefde weer zullen maken.

Maak daarom een commitment naar jouw eigen pad. Geef jouzelf dat leven zoals jij het nog nooit hebt gehad! Vol van liefde, vrolijkheid, vreugde en plezier en vergeet niet te aarden lieve Ziel, want daarom ben jij hier. 

GEBED:

''Lieve Grootmoeder Super Maan, Ik verzoek U mij met Uw kracht bij te staan. Om voor mijzelf dit Super nieuwe begin te manifesteren. Help mij om te leren ontvangen, mijn hart open te houden, zodat de liefde mij kan transformeren.

Ik voel het. Het is tijd dat ik word wedergeboren. Ik ben klaar om mijn missie uit te voeren. Ik ben uitverkoren. Ik wil mijn angsten overstijgen, zodat ik alles waarvan ik droom op mijn pad kan krijgen.

Grootmoeder Super Maan,

Ik verzoek U mij met Uw kracht bij te staan. Ik wil Uw Liefde ontvangen om mijn hart te helen. Zodat ik vanuit mijn open hart mijn liefde met de wereld kan delen. Voor eens en voor altijd neem ik het besluit en spreek ik hardop uit:

ER KOMT GEEN ENKELE KEER MEER IN MIJN LEVEN DAT IK MIJN HART SLUIT!

IK OPEN MIJN HART EN ARMEN OM GODDELIJKE LIEFDE TE ONTVANGEN.

GROOTMOEDER SUPER MAAN: MANIFESTEER MIJN GROOTSTE HARTSVERLANGEN!

IK LAAT DE CONTROLE LOS OVER MIJN LEVEN!

HIERBIJ NEEM IK DE BESLISSING MIJ AAN DE GODDELIJKE LEIDING OVER TE GEVEN!''.

Lieve Ziel, de tijd voor jou is nu écht gekomen om als lichtwerker met jouw missie aan de slag te gaan. Dat betekent dat het belangrijk is dat jij niet langer bij jouw gevoelens van onzekerheid stil blijft staan. En daar de aandacht op doet richten, de focus op alles wat jij NIET kan is nu van de baan!

Jij kijkt enkel nog naar alles wat jij WEL hebt, naar jouw eigen kracht. Zorg ervoor dat jij dagelijks naar jouzelf in de spiegel lacht en aan jouzelf bevestigt: ik doe het goed zoals ik het doe en ik ben goed zoals ik ben. Het is oké dat ik onzeker word van de toekomst die ik nog niet ken. Het is oké dat ik word geraakt in mijn wonden. Dat ze nog pijn doen en ik mogelijk niet door iedereen aardig word gevonden.

Telkens weer haal ik de Liefde uit mezelf en bied ik mijzelf mijn eigen veiligheid. Het is klaar. Mijn verleden raak ik kwijt. Ik heb geen schuld, geen schaamte meer en geen spijt.

Ik stap uit mijn comfortzone en ben er klaar voor om te gaan knallen! Laat ze maar rollen die ballen!! ;-) Ik laat mijzelf nooit, maar dan ook nooit, nooit meer vallen.

Trek de wijde wereld maar in en laat de controle los over jouw leven, je mag jouw leven aan de Goddelijke leiding uit handen geven, voel van binnen wat jij wilt manifesteren, door jouw hart te volgen zul jij in Liefde transformeren. Welke Liefde zich vanzelf weer, op het juiste moment en in welke vorm dan ook, naar jou terug zal keren.

Liefs,

Avalon
www.vindjouwspirit.nl

 

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

* indicates required

Jeshua channeling

Arjun channeling

Channeling


 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise Diekstra


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland