Verlichten van het collectieve proces ♥ Lea van der Eem ♥ Lichtwerkers Nederland

Veel lichtdragers verrichten, bewust of onbewust, ontzettend veel energetisch werk voor het collectief. Ze verwerken en transformeren de zware, verdichte energieën en banen een nieuwe weg door de oude energieën heen, naar het nieuwe, naar meer licht en bewustzijn.

Zo maken zij een nieuwe energetisch pad, dat later door anderen gevolgd kan worden.

Tijdens dit proces voel je de te transformeren energie in je lichaam, met de bijbehorende gevoelens van pijn, verdriet, angst, enz. Dit kan zwaar en intens zijn.

Dit proces is extra zwaar en moeilijk, als je:

 Je niet bewust bent dat je oude energie aan het transformeren bent.

 Je niet bewust bent van je taak een ankerpunt voor de nieuwe energie te zijn.

 Wat je voelt persoonlijk maakt en er vanuit je hoofd (of 3D) naar kijkt met alle bijbehorende analyses, verhalen, oplossingen en willen veranderen.

 Al je normale dagelijkse dingen op de oude manier door wil laten gaan en geen tijd vrijmaakt voor je ‘lichtwerk’. 

Door eerdere trauma’s en omstandigheden in dit en vorige levens gewend bent om jouw energie en licht terug te trekken en je klein te houden.

Het transformatieproces dat wij doorlopen, draait om het verruimen van bewustzijn, licht schijnen op wat eerder donker was en op aarde brengen van lichtere energieën.

Dat geldt ook voor dit proces, dat voor velen al lange tijd als zwaar en moeizaam aanvoelt, zelf. Dit mag makkelijker en lichter worden.

Wat maakt dit proces lichter?

 Je openstellen om vanuit een steeds ruimer bewustzijn naar het hele proces te kijken met groeiend begrip van de hogere doelen. 

 

 Meer bewust zijn van het collectieve proces. Dit op zich geeft al meer ruimte ( i.p.v. jouw ontwikkeling vooral persoonlijk te nemen. Dit vernauwd en beperkt, maakt klein). 

 Herinneren wie je bent: een wezen van licht en bewustzijn.

 Herinneren van je taak: bijdragen aan het laten groeien van licht en bewustzijn op aarde en ankerpunt voor deze nieuwe energieën. 

 Jij kan alleen dat ankerpunt zijn, als je je niet meer terugtrekt bij het ontmoeten van de oude energie, maar juist in je lichaam aanwezig en goed geaard bent. Anders blijft de nieuwe energie zweven en kan niet in de aardse realiteit vormgegeven worden.

 Je leven zo inrichten dat jij ruimte, tijd en energie hebt voor deze taak, je lichtwerk. Dat maakt het verwerken van alle energie en een ankerpunt zijn, vele malen makkelijker. Daarbij geef je op deze manier prioriteit aan en leg je focus op je lichtwerk en de hogere energieën, wat op zich al een hele energieverschuiving teweeg brengt.

Je weet dit allemaal misschien al wel, maar bij veel mensen is dit nog een weten in het hoofd. Dit mag meer verinnerlijkt en geïntegreerd worden in je voelen en je lichaam, op steeds diepere lagen.

JIJ bent nodig in dit collectieve proces. Jouw aanwezigheid en licht is gevraagd.

Wij kunnen dit alleen in verbinding, samen.

Iedere ziel, ieder mens, is belangrijk en voegt iets toe.

Jouw bijdrage is waardevol.

De verschuiving en groei in bewustzijn wordt gedragen door de kracht van de verbinding van velen en kan alleen plaatsvinden doordat steeds meer mensen wakker worden. Andersom geldt precies hetzelfde: steeds meer mensen kunnen wakker worden, door die grote groei in bewustzijn. Het proces versterkt zichzelf van binnenuit.

Door een ankerpunt voor de nieuwe energie te zijn en ons in energie te verbinden, hebben we een enorme draagkracht en vormen, verspreid over de hele aarde, een omvangrijk veld van de nieuwe energie.

Lea van der Eem
www.leavandereem.nl

Wil jij ervaren hoe je dieper in jezelf en je lichaam kan gaan, je meer bewust zijn van je taak als lichtdrager en je hierbij verbinden met een grote groep gelijkgestemden?


3, 4 en 5 september: Gratis online healingtraject:

LEVEN VANUIT AANWEZIG ZIJN IN JEZELF

Er doen al meer dan 1000 mensen mee!

Door Lea van der Eem

 

12 sept t/m 10 okt: Online healing traject

VERDIEP DE VERBINDING MET JE ESSENTIE

Door Lea van der Eem

Robert Bridgeman´s Online training

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

Jeshua channeling

Arjun channeling

Channeling


 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise Diekstra


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland