Nieuwe maan 30 augustus 2019 ♥ Petra Stam ♥ Lichtwerkers Nederland

12:38 uur

Hoosbuien met hagel en tropische hitte, we worden geconfronteerd met uitersten buiten onszelf en wellicht ook in onszelf. De afname van zonlicht maakt duidelijk dat we ons in de overgangsfase begeven van licht naar donker, weldra ook van buiten naar binnen. Deze tijd kan levendige dromen of een onstabiel gevoel geven. Als je tijd maakt om inzicht te krijgen in je gevoelens, kun je meer duidelijkheid krijgen over jouw eigen waarheid. Ontdek wat jou in vervoering brengt, wat vreugde geeft en waarin je goed bent (geworden).

De nieuwe Maan van het Hemelvuur valt tussen twee oogstfeesten in. Bekijk jouw bereikte oogst en ook of die overeenkomt met je gewenste oogst. Waardoor heb je iets wel of niet bereikt? Wat kun of wil je bijstellen om in de komende maanden jouw doel te bereiken?

De Maan in Maagd helpt je om nuchter te kijken en praktische stappen te ondernemen. Tegelijk kun je ervaren dat je kieskeurig bent, probeert nuttig bezig te zijn of controledrang hebt. Probeer zekerheid in jezelf te ervaren. Wees niet te kritisch op jezelf, maak tijd om te voelen wat jij nodig hebt en waarnaar jouw hart uitgaat. Zuiverheid is mooi, maar het kan de lat steeds te hoog leggen en dan put je jezelf uit.

Mars staat bij de Maan en de Zon. Daardoor kun je duidelijk voelen welke passie of welk verlangen er in je speelt. Het is een goed moment om iets nieuws te starten, een nieuwe strategie in te zetten of iets nieuwe energie in te blazen. Als je niet meteen richting aan je gevoel kunt geven, kun je in rusteloosheid vervallen. Waak voor impulsiviteit, want als je meteen reageert op een gevoel (vooral als het gaat om irritatie over kleinigheden) kun je sneller iets kapot maken dan je het kunt opbouwen. Gelukkig staat Venus dichtbij, wat helpt om creatief te handelen, diplomatiek te zijn of met charme dingen gedaan te krijgen.

Ook Uranus brengt positieve veranderingen. Let goed op, want nieuwe kansen, uitdagingen of mogelijkheden kunnen een opstapje zijn voor een nieuwe start op het gebied waar jij die wenst. Vooral in zaken en relaties kunnen spannende avonturen de boel weer nieuw leven inblazen. Wat doet jouw innerlijk vuur oplaaien? Aan welke ingeving ga je gehoor geven? Laat jezelf eens van een andere kant zien, wees spontaan, toon je kunnen of je talent, dat maakt je sexy!

© Petra Stam
www.petrastam.com

Ontwikkel in deze ONLINE training zo’n diep en omvattend bewustzijn dat je echt LEEFT vanuit verbinding met je ziel!

Je wilt graag leven in jouw flow. Dat je zinvol en gelukkig bent. Er toe doet. Je geniet en de tegenslagen die er zijn kan je goed aan. Je hebt het lef om je eigen pad te volgen, omdat nu je écht weet wat jouw verlangens en passies zijn. En je weet ook hoe je dit gaat bereiken. Door de training ‘Spiritueel Leven met beide benen op de grond’ ontdek jij in 6 maanden tijd wie jij diep van binnen bent. Je leert je ware essentie kennen. En er naar te leven!

Spiritueel leven is een bewust leven waarbij je gebruik maakt van alles wat het universum jou te bieden heeft. Het is een prachtig leven. Jouw unieke leven. Het is een leven met beide benen op de grond.

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloads

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2022 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.