Liefde voor je doorgemaakte groei ♥ Lea van der Eem ♥ Lichtwerkers Nederland

De energie is de afgelopen maanden stormachtig geweest! Er is veel aangeraakt en in beweging gebracht. Dat is goed! Want alle oude vastzittende energie en patronen mogen in het licht komen en worden losgeweekt. Maar het was ook hard werken. Zowel in het ‘doen’ in de 3D wereld, als het innerlijke, energetische werk.

❤ Losmaken uit de doe-modus en terugschakelen

De energie nodigt je telkens weer uit om naar binnen te gaan en daar contact te maken met een rustige onderstroom.

Soms kost het even wat tijd om daar te komen, omdat je nog zo in de ‘doe-modus’ bent. Het vraagt om terugschakelen, je afstemmen op diepere lagen in jezelf en je overgeven aan deze kalmere, mildere energie.

In het vele ‘doen’ en bij onstuimige energieën, raakt onze aandacht wat meer aan de oppervlakte en naar buiten gericht. Je mag je aandacht afhalen van de buitenwereld en naar binnen keren om het contact met jezelf te verdiepen.

❤ Dieper verbinden met jezelf

Laat jezelf maar zachter worden in je lichaam en energie. Ontspan maar, rust maar uit. Neem maar je tijd om echt uit te ademen, los te laten, uit te rusten en bij te komen. Het is tijd om te voelen in je lichaam, in je buik, jouw energie en te genieten van wie je bent. 

Je mag ook zachter worden in de manier waarop je naar jezelf kijkt. Zeg maar dat je het goed doet en dat je trots bent op jezelf. Jij mag dit allemaal aan jezelf geven.

Je mag op weer een dieper niveau voelen waar jij de afgelopen tijd toch nog je best hebt gedaan en energie van jezelf hebt weggegeven. Door de tijd te nemen om naar binnen te keren, kan jij de verbinding met jezelf verder verdiepen. Want bij jezelf, in de diepte van jouw energie, is de plek waar jij weer oplaadt, waar jij uitrust en bijkomt en waar je nieuwe energie en inspiratie opdoet.

Geef jezelf maar de ruimte om te luieren, lanterfanten en doelloos (bezig of niet) te zijn. Zonder dat je ergens naartoe hoeft of je met resultaten bezig hoeft te houden.

❤ Zien hoe je bent gegroeid

Ook is het een goed moment om te zien waar je staat, hoe je je hebt ontwikkeld en wie je nu bent. Kijk maar eens terug naar wie je was een jaar geleden. Waar stond je toen? In welke thema’s was jij je aan het ontwikkelen? Hoe voelde je je?

En ga nog maar verder terug in de tijd. Hoe was jij 10 jaar geleden?

Kan jij zien hoe jij je hebt ontwikkeld? Ben je je bewust dat je in een totaal andere wereld leeft en hoe groot de stappen zijn die jij hebt gezet?

Soms kan je zo opgaan in wat er nu allemaal speelt, dat je vergeet hoe ontzettend veel je bent gegroeid.

❤ Liefde voor alles wat er in jou is

Tijdens het verdiepen in jezelf mag je, bij alles wat je tegenkomt, oefenen met in liefde bij jezelf te zijn. Bij al het fijns en alle groei die je in jezelf ontdekt, maar ook bij de niet fijne gevoelens zoals angst, pijn, verdriet of onmacht.

Alles in jou vraagt om jouw aanwezigheid, jouw liefde en jouw licht.

Shine on!

Wil jij ook:

De verbinding met wie jij in wezen bent verdiepen?

 Meer aanwezig zijn met jouw energie?

 Meer vertrouwen in jezelf en het leven?

 Steviger en stabieler staan (ook te midden van alle intense energieshifts en -downloads)

 Meer innerlijke rust?

 Gaan bloeien en stralen (om vervolgens jouw talenten te kunnen delen met de wereld)?

Op 3, 4 en 5 september is het GRATIS online healingtraject:

Leven vanuit aanwezig zijn in jezelf

 

Lea van der Eem
www.leavandereem.nl

Ook is Lea's audio opname 'Jij bent groter dan wat je voelt' nu te bestellen met korting. Door je bewust te worden en je lichaam te gebruiken waarvoor het bedoeld is, een aardingskanaal voor de nieuwetijdsenergie zijn, zal je minder hechten aan alles wat je voelt. Daardoor wordt het makkelijker om met gevoelens om te gaan, komt er ruimte en kan energie makkelijker stromen.

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

Starseed Special Transmissie en meditatie

Wieteke Koolhof channelt Arjun van de YahYel op zondag 25 april om 20:00 uur

 

Nieuw! Verlichtingsactivatie

Zondag 9 mei om 20:00 uur door Davy Diekstra

 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise DiekstraLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland