Energienieuws: transformeren diepe oude lagen ♥ Lea van der Eem ♥ Lichtwerkers Nederland

Het is een pittige tijd voor degenen onder ons die de taak hebben om oude energie op diepe lagen te doorvoelen en los te laten.

Diepe en pijnlijke stukken zijn aangeraakt de afgelopen twee maanden. Het kan voelen alsof je van top tot teen door elkaar bent geschud en binnenstebuiten bent gekeerd. Onverwacht verdriet kwam naar buiten. Het is een groot en omvangrijk proces. 

Het blijft belangrijk om elke keer opnieuw ‘uit te tunen’ en je te herinneren dat dit niet alleen een persoonlijk proces is. Je bent zo gewend om dat wat jij voelt persoonlijk te nemen. Maar daarmee maak je jezelf kleiner dan je bent.

Want nog steeds heerst het idee dat je niet goed bezig bent, als je geconfronteerd wordt met gevoelens als onzekerheid, verdriet, pijn en angst. Dat is een oud patroon, dat we samen mogen herkennen en loslaten.

Daarvoor in de plaats mogen we een nieuwe waarheid omarmen: jij hebt juist de moedige taak op je genomen om deze gevoelens niet uit de weg te gaan, maar om je te laten raken, het aan te gaan, los te maken en te transformeren.

Dit doe je niet alleen voor nu, in dit leven, maar over de tijdlijnen heen ook voor andere levens.

Je doet dit niet alleen voor jezelf, maar bent verbonden met karmische (familie) velden en collectieve pijnvelden. Je staat niet los van alles, maar bent verbonden met het grotere geheel, door tijd en ruimte heen.

Door het voelen van de angst en de pijn word je weer even de oude velden ingetrokken. Schrik hier niet van en veroordeel jezelf er niet om. Het is onderdeel van het proces en dient een doel wat je op dit moment nog niet kent.

Je mag het door jou heen laten stromen, zonder dat jij er in of er in mee hoeft te gaan. Je mag uit de verhalen, analyses en oplossingen blijven, terwijl je zo bewust en aanwezig mogelijk in je lichaam bent. Al valt dat soms niet mee in de intensiteit.

Er komt een moment dat je ‘er doorheen’ bent. Je hebt getransformeerd, kan je weer losmaken en hebt opgeruimd. Het is weer licht, schoon en fris. Er komt helderheid over wat je precies hebt gedaan en welke stappen je weer vooruit kan nemen. Met hernieuwde kracht en inzichten kan je je pad vervolgen. Ga maar met de stroom mee, die tijd komt vanzelf weer.

Er wordt van je gehouden tijdens ELK gevoel dat je doormaakt. Oneindig veel meer dan je misschien toe kan laten om te beseffen. Je wordt ondersteund en begeleid.

Niet omdat je klein of zielig bent of omdat je het niet kan, maar om je te herinneren aan je innerlijke kracht. Die je nodig hebt bij de uitdagende weg die je aflegt, waarbij alle steun vanaf de zijlijn welkom is.

Lea van der Eem
www.leavandereem.nl

Jij bent niet wat je voelt, jij bent het bewustzijn dat dit allemaal omvat.

Wil je ondersteuning ontvangen tijdens dit proces? De audio opname 'Jij bent groter dan wat je voelt' is nu met korting. Jouw bijdrage is dan € 12,50 i.p.v € 17,50. 

 

Nieuwe Healing


Op donderdag 26 september is de healing: Het losmaken uit karmische (familie)velden, collectieve pijnvelden & zielscontracten. Deze healing is het vervolg op 'het helen van familiekarma'.

 

Ook nodigen wij je uit...


... om mee te doen met het gratis online healingstraject op dinsdag 3, woensdag 4 en donderdag 5 september. Tijdens deze drie dagen is er elke ochtend én elke avond een online groepshealing van ongeveer 15 minuten. Meer informatie:

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

Incarnatiepijn in Lichtwerkers


❥ Zondag 4 oktober
  Pamela channelt Jeshua

 

Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom


❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem

 


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland