VOLLE MAAN: geloof in jouzelf, je kunt het aan! ♥ Avalon ♥ Lichtwerkers Nederland

Deze Volle Maan is de tijd gekomen, van het in actie omzetten van jouw goede voornemens en jouw dromen.

Van het oogsten van de wijsheid, die jij de afgelopen tijd over jouzelf en jouw buitenwereld hebt opgedaan.

Tijd om in verbinding met jouw Ware Zelf te staan.

Alles wat jij daarvoor dient te veranderen en om moet gooien in jouw leven, daar dien jij NU de volle focus en prioriteit aan te geven!

Want wanneer jij denkt of verwacht dat het doorbreken van oude patronen vanzelf gaat, zul jij van een koude kermis thuiskomen. En kun je het op je buik schrijven, het uitkomen van jouw dromen. Jij moet daar zélf actie voor ondernemen, moeite voor doen en het werk daarvoor verrichten. Om jezelf elke dag opnieuw vrij te maken van zorgen en zwaarte door jezelf te verlichten.

Je kunt daardoor voor jezelf een ritueel maken, waarmee je gedurende jouw dag jouw momenten neemt om terug bij jouzelf te raken. Denk daarbij aan het gebruik van salie, edelstenen en bidden tijdens jouw moment(en) van mediteren, waarin jij telkens weer hulp van Spirit vraagt om jou te helpen jouw leven te transformeren.

Verbinding maken met jouzelf gebeurt namelijk door je naar binnen te keren. Daar waar jij jouw gedachten en jouw geest kunt kalmeren.

Daarnaast is het van uiterst belang dat jij meerdere keren gedurende jouw dag naar buiten gaat, om ervoor te zorgen, dat alle energie die jij gedurende jouw dag van jouw omgeving hebt opgedaan, weer jouw energieveld verlaat. Het is deze Maan erop of eronder, het is een kruising waar jij nu op staat.

Doe jij moeite voor de relatie met jouzelf en kies je voor jouw zelfliefde en jouw éigen geluk? Dat betekent loslaten, veranderen, doorzetten, discipline, misschien lopen daardoor zelfs relaties in jouw buitenwereld stuk. Dat gebeurt namelijk, wanneer jij voor jouzelf kiest, kan dat ervoor zorgen dat jij anderen daarmee verliest.

Alles gebeurt zoals het op dat moment voor jou zou moeten gebeuren, zet je schouders eronder en stop met zeuren. Of je moet willen kiezen voor de gemakkelijke weg, die van de minste weerstand, zodat je weinig moeite hoeft te doen en je niet voor jezelf hoeft in te zetten, de weg waarbij jij je door jouw innerlijke criticus laat beletten.

Lieve Ziel, de keuze is geheel aan jou.. Blijf jij aan jouzelf trouw? Tijd om voor jouzelf te kiezen! Zeg nou zelf, wat heb je nou werkelijk te verliezen? Neem jouw besluit, dat oude geschiedenis boek waarin je maar steeds blijft bladeren, heb je nu toch echt wel uit!

Tijd om jouw oude leven loslaten te gaan. Tijd om in jouw éigen kracht te staan!!

Gebed

 

''Lieve Spirit,

Ik beloof hierbij plechtig dat ik er alles aan zal doen om mijn nieuwe begin voor mijzelf waar te maken. Ik doe er alles aan om niet met mezelf uit verbinding te raken. Ik ga daarvoor over lijken, alles wat nodig is zal ik doen om mijn leven positief te verrijken. Ik doe er alles aan om mijn hart open te houden en de liefde toe te laten, ik ben klaar met mijn verslavingen, afleidingen en het opvullen van mijn gaten.

Laat de dood van de oude delen in mij maar komen, ik kies ervoor om de liefde onvoorwaardelijk te laten stromen.

Spirit, help mij om mijn dromen waar te maken en te genieten van het leven, ik breng mijn aandacht telkens weer terug naar mijzelf om mezelf liefde te geven. Er is namelijk maar één ding belangrijk en dat is dat ik mij gezond en fit zal voelen, vervuld van energie, want dat heb ik nodig voor krachtige manifestatie.

Zelf krachtig en sterk van lichaam, ziel en geest te zijn, in plaats van te blijven hangen in mijn verleden en de daarmee gepaarde pijn. Ik leef in het heden en kijk naar mijn toekomst: ik wil mijn dromen uit laten komen! Spirit, toon mij wat onvoorwaardelijke liefde is! Laat de energie door mij heen stromen!

Ik zal er alles aan doen om mijzelf niet langer te saboteren, het is tijd dat ik mijn tij doe keren! Spirit, help mij te transformeren!! Versterk mijn manifestatiekracht! Help mij de controle los te laten en dat ik een bepaalde uitkomst verwacht.

Zolang ik nog oordeel over dat ik niet mag genieten, dromen, verlangen of perfect moet zijn, blijf ik het in stand houden, mijn oude overtuigingen en pijn.

Lieve Spirit, ik ben klaar om mijzelf aan de liefde over te geven. Begeleid mij naar mijn mooiste leven!''

Liefs,

Avalon
vindjouwspirit.nl

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

Incarnatiepijn in Lichtwerkers


❥ Zondag 4 oktober
  Pamela channelt Jeshua

 

Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom


❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem

 


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland