Manifesteren is als toveren ♥ Luc van Ewijk ♥ Lichtwerkers Nederland

Het universum is magisch en dat mogen we ons gaan inzien.

Ik was aan het wandelen langs de bloeiende frambozen struiken en vond dat ik te weinig geld had voor mijn vakantie. Een paar honderd euro is wel lekker, dacht ik. Dan hoef ik nergens meer naar te kijken. 

Toen ik thuis kwam opende ik een belegprogramma voor wisselgeld en blijkt daar ineens 333 euro in te zitten. En zo snel gaan je manifestaties in deze tijd. 

En als je het nog niet weet? Dan is het nog onderweg. Die grote onrust die je voelt is de grote verandering die voor jou bezorgt gaat worden. 

Geloof er maar in. Geloof maar in de magie van het universum. En je zult wonderen gaan zien. Alleen het nu. Alleen zien we het niet altijd nu

We willen maar aankomen en snel gaan. Maar missen zo al het plezier. Doe maar eens een tandje terug. Maak het maar lekker rustig in je binnenwereld. En ervaar het volop in verbinding zijn. Brand maar door al je afval heen. Maak jezelf maar schoon. En pas het toe in heel jezelf tot het manifesteren als toveren gaat. 

Dat is waar de nieuwe tijd over gaat. Zo leven we weer in het paradijs zoals de aarde bedoelt was. Vele zullen je wellicht niet geloven. Maar als jij dadelijk ineens je droom leeft, zullen ze vragen gaan stellen. Laat ze maar lekker kritisch blijven. De muur die de verandering tegen komt is niet bestand tegen de tsunami van de nieuwe tijd. 

Er is een epidemie aan ontevreden mensen wat met de dag groeit. De leeuw groeit met de dag. En dat maakt dat je door je eigen blokkades heen gaat brullen. We vergeten alleen dat de leeuw 20 uur per dag slaapt. Dus hard werken, daar doet de leeuw niet aan. Alleen op piekmomenten zoals een sprinter dat op de 100 meter doet. En zo zal dat ook bij ons gaan. 

Het gaat erom dat je op gevoel manifesteert, vanuit je hart. Dat is het moment wanneer er wonderen gebeuren. En die gebeuren steeds meer en uiteindelijk gaat alles vanzelf. Wanneer het einde is? Wanneer jij gelooft dat je heel bent. 

Het is alleen niet een eindbestemming. Want we kunnen zo licht worden als we willen. Je zult nog sterker verbindingen hebben. En telepathisch contacten maken met je vrienden. Daarom hoeven we geen 5G. Onze verbinding is al veel sneller dan dat hele systeem. 

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl

Doe je mee met de  gratis online 3 daagse?

 

Grote veranderingen aanbrengen in je leven begint altijd met het maken van een kleine stap of meerdere kleine stapjes. Om meer in jezelf aanwezig te kunnen zijn, is het eerst belangrijk om hiervoor elke dag tijd vrij te maken.  Als jij dieper verbonden bent met jezelf, kan jij het leven gaan leiden dat voor jou bedoeld is. Pas dan kan jij jouw talenten ten volle delen met de wereld.  Elk aspect van je leven wordt lichter als jij leeft vanuit aanwezig zijn in jezelf. Sterker nog: de hele wereld wordt mooier als ieder mens meer gaat leven vanuit de verbinding met zijn ware zelf. Soms heb je net even een duwtje nodig en is het fijn als er steun en begeleiding wordt aangereikt. Daarom nodig ik je uit om, samen met vele anderen, mee te doen met de GRATIS online 3-daagse 'Leven vanuit meer aanwezig zijn in jezelf'.

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

De herfst Equinox Lichtactivatie ❥ Zondag 20 september  Lea van der Eem


Incarnatiepijn in lichtwerkers
 
❥ Zondag 4 oktober  Pamela channelt Jeshua


Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom
 
❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland