Wassende Maan: kwetsbaarheid is de sleutel tot liefde ♥ Avalon ♥ Lichtwerkers Nederland

Tijdens deze Wassende Maan is het belangrijk dat jij doet kijken, naar hoe jij het leven van anderen helpt te verrijken.

Sluit jij jouzelf vaak nog af, of trek jij jezelf overmatig terug,

is de mensheid je soms teveel en wil je wel naar dat familielid of die vriend(in) luisteren, maar praat dan wel even vlug.

En wanneer er teveel mensen op jou leunen, stort het in jouw brug?

Deze Maan mag jij jouzelf afvragen, wiens lasten jij allemaal nog op jouw schouders doet meedragen. Waardoor jij zelf steeds tekort komt aan liefde, aan energie in jouw leven. Omdat je dit maar telkens weg blijft geven.

Het leven van anderen verrijk jij niet door hen actief steeds helpen te gaan. Zo leren anderen toch niet op hun EIGEN benen staan?Wanneer jij telkens voor anderen de moeder- of vaderrol blijft vervullen, kan Spirit aan jou niet wat goed is voor jóu onthullen. Want jij bent dan te druk om te luisteren, om jouw eigen innerlijke stem te kunnen horen. De energie van anderen waar jij zo mee bezig bent, doet jouw eigen innerlijke leider verstoren.

Jij helpt anderen door enkel en alleen jezelf te zijn en hen een voorbeeld van een open en kwetsbaar hart te geven, de frequentie die jij daarmee uitstraalt helpt anderen pas écht in hun leven. Dus houd jouzelf niet langer klein, door telkens maar weer anderen te helpen met hun pijn. Dat hoef jij helemaal niet te doen om geliefd te zijn.

Het is tijd deze Wassende Maan, om op eigen benen te staan. Jouw eigen vader en moeder te zijn, jouw éigen innerlijke kind te zien en horen in al jouw emoties en pijn. Want zolang jij jouw aandacht nog telkens op anderen doet richten, kun jij jouzelf niet helpen verlichten.

Lieve Ziel, schijn! Zó help jij anderen met hun pijn, jij hoeft alleen maar jezelf te zijn. Verantwoordelijkheden voor anderen mag je loslaten, jij hoeft ze niet langer proberen ''om'' te praten, of negatief of treurend met hen mee te praten. Want de woorden die jij spreekt vullen niet hun lege gaten.

Jij mag jouzelf, jouw licht, laten zien, en al is dat voor sommigen wat intimiderend misschien, zij zullen daar uiteindelijk van leren,

dat ook zíj hun eigen leven kunnen keren.

Wees met jouw licht een voorbeeld voor velen. Laat de mening van anderen je niks kunnen schelen. Laat je zien en spreek je uit, zo help je anderen te helen. Laat de Leeuw in jou de waarheid brullen, wees een leider, laat dat klein-zijn deze Maan en Leeuwenpoort (8-8) maar los, wees jouw eigen bevrijder!

Vorm een voorbeeld voor zovelen, door enkel en alleen jouw levensweg en jouw prachtige zelf met hen te delen.

DAILY MORNING PRAYER

 

''O holy Spirit,

Het mooiste geschenk dat mij is gegeven in dit leven, is het leven dat U mij heeft gegeven. Het leven dat ik zo ontzettend doe waarderen. Het leven dat ik geheel naar mijn eigen hand kan keren. Ik weet dat ik Uw liefde niet hoef te verdienen, maar toch zal ik U bedienen. Om de mensheid en Moeder Aarde te helpen helen, zal ik mijn licht onvoorwaardelijk delen. Ik zal daarvoor Uw wil opvolgen gaan, zodat ik eraan bijdraag dat de mensheid weer in verbinding met zichzelf en elkaar kan komen te staan.

O holy Spirit, begeleid mij naar de plekken waar ik met mijn licht mag zijn, om anderen te verlichten in hun pijn. Door enkel en alleen mijn licht te schijnen, help ik het menselijk lijden bij anderen te laten verdwijnen. O holy Spirit, breng de mensen op mijn pad die ik mag helpen helen, zodat ik mijn liefde, licht en wijsheid met hen kan delen. Waardoor de wereld meer vreugdevol en een betere plek zal raken, doordat meer zielen elke dag hun hart meer openmaken, en ontwaken.

Zodat de liefde rijkelijk en overvloedig kan stromen, en wij als één volk weer nader tot elkaar kunnen komen. En elkaar weer zullen ontmoeten in de wereld van de dromen''.

Lieve Lichtwerker, het is tijd voor jou om aan het werk te gaan. Zorg jij ervoor dat jij in jouw éigen kracht komt te staan? En twijfel niet: je kunt het aan!

Liefs,

Avalon
vindjouwspirit.nl


De lichtwerkers leeuwenpoort online activatie, is geweest. Mensen die vanochtend niet mee konden doen, doen deze deze healing gezamenlijk vanavond om 20:00 uur. Natuurlijk kun je de opname op elk gewenst moment luisteren. De energie staat gewoon 'aan'.


De opname duurt 37 minuten, is speciaal gemaakt voor deze activatie en is het best te luisteren via je 'oortjes'.

De opname begeleidt je om dieper in je lichaam te gaan, zodat jij de energie makkelijker kan ontvangen en door laten stromen. De activatie zelf vindt plaats op energieniveau en bestaat uit meerdere energetische lagen. Jij zal precies dat ontvangen wat aansluit bij jou en jouw proces.

Het kan zijn dat je veel voelt, het kan zijn dat je weinig voelt. Alles wat gebeurt of niet gebeurt is goed en welkom. Je kan het niet goed of fout doen. Je mag zoveel mogelijk zonder oordeel en zonder verwachtingen aanwezig zijn. 


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

Jeshua channeling

Arjun channeling

Channeling


 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise Diekstra


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland