De Leeuwenpoort, de doorgang van verleden naar toekomst ♥ Martha Krul ♥ Lichtwerkers Nederland

Onze instelling is volledig aan het veranderen.

Wij zijn er vol van. De Leeuwenpoort met zijn krachtige energie. Die energie brengt ons weer naar nieuwe mogelijkheden. Niet alleen verandert er weer veel in het universum, maar er verandert ook heel veel in onszelf.

Het visualiseren en manifesteren, wordt steeds duidelijker. Wij willen verandering. Wij willen vernieuwing. Wij zijn er klaar voor. Ons huis en de kasten zijn leeg. De oude spullen zijn weggedaan, die worden toch niet meer gebruikt. Een leeg huis, geeft een leeg hoofd.

Prikkels genoeg.

Wij zijn nu nog meer op onszelf gericht. Wij voelen de sterke verbinding met het universum en onze begeleiders. Wij voelen dat WIJ niet afwachtend hoeven te zijn, maar juist naar actie “moeten”.

De poort is de deur naar een nieuw tijdperk. Wij worden uitgenodigd door die deur naar de volgende fase van de vernieuwing te gaan. De vernieuwingen in onszelf die verbonden zijn met alle veranderingen in het universum. Wij voelen ons gedragen en ondersteund. Wij worden onderwezen en bijgelicht vanuit het universum. Wij worden nu uitgenodigd ons klaar te maken om weer een drempel over te stappen. Op weg naar een nieuwe periode, waarin wij als mens meer op onze toekomst gericht zijn. Gericht op de toekomst door die zelf te manifesteren. Het loslaten van het verleden.

Je hebt je huis immers opgeruimd. Zie je de verandering van deze geweldige Leeuwenpoort. Niet het verleden houdt je nog bezig, maar je blik wordt gericht naar de toekomst. Welkom in de nieuwe dimensie. Stap door de LEEUWENPOORT en voel je vrij.

De Leeuwenpoort is open en wij zijn er klaar voor…..

Ons hevige proces heeft ons in hoog tempo veranderd. Wij zijn heel intensief bezig geweest met het verwerken van ons verleden.

Levens lang hebben wij die informatie met ons meegenomen. Het verleden was generaties lang een sterke stempel op de nieuwe zielen die naar de aarde kwamen. Steeds werden er emoties van generatie op generatie doorgegeven. Het ego speelde daar een belangrijke rol in.

Nu staat de Leeuwenpoort wagenwijd open. De nieuwe energie nodigt ons uit. Wij zijn er klaar voor om ons met die nieuwe energie te verbinden. Je wordt uitgenodigd.Je bent uitgenodigd. Je hebt alles doorlopen wat er tot dit moment te doorlopen was. Wat heb je gestreden met jezelf.

Alle vragen die je kon vinden ben je mee aan de slag gegaan.Steeds was er iets opgelost en daar lag de volgende vraag. Nu mag het ego zich naar de achter grond begeven. Het ego gaat niet weg. Je bent een mens die leeft op de aarde. Maar alles komt in balans. Je hart is nu de “smaakmaker”. Je hart heeft nu de leidende rol. Verstand en ego zijn er op alles met liefde te zien en te verbinden.

Je gaat meer in beelden denken. Die beelden zijn er niet voor niets. Dat is je verbinding met het universum. Je bent zo transparant en gevoelig geworden dat je je tekens snel gaat begrijpen. Je voelt en je weet. De verbindingen met het universum liggen open. Je mogelijkheden zijn onbegrensd. Door met de kristallijne energie, jouw energie, te werken gaat alles in hoog tempo, terwijl je dat niet hetzelfde ervaart als in de 3D.

Nu zweef je van punt naar punt en vind het heerlijk om dat te doen. Je voelt je blij en plezierig. Je bent als een kind in de speeltuin. Het plezier kan niet op. Je enthousiasme wordt door de snelheid aangewakkerd. Je wordt blijer en vrolijker. Deze energie geeft je zoveel. De deur staat wagenwijd open. Open je hart en maak de verbinding. Neem de uitnodiging aan en stap door de Leeuwenpoort. Laat het verleden achter je en stap naar je nieuwe-mensen-toekomst.

Dit licht zal je vervullen in al je cellen. Jij bent een kind van het licht. Welkom in de nieuwe tijd.

Namasté

Martha Krul
spiritualroseofsilence.blogspot.com


Wil je je tijdens de leeuwenpoort op 8-8-2019 verbinden met vele andere lichtdragers om zo een omvangrijke poort te vormen voor de nieuwe lichtfrequenties?

 

Op 8 augustus is de online leeuwenpoortactivatie.

Meer info / aanmelden:


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Zaterdag 22 - 2 -2020 is weer een bijzondere energiedag. Daarom organiseren wij samen met Lea van der Eem de Lichtactivatie voor het tweede chakra.

Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy & Denise Diekstra 

 

Weversland 65

2211 TX

Noordwijkerhout 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 

Bezoek aan de praktijk uitsluitend op afspraak


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland