De energie van augustus ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Augustus is met zijn 11-trilling de laatste van de drie powermaanden van 2019 (de vorige waren januari en maart), en biedt je dus alle kansen op snelle groei en vernieuwing. Je wordt als het ware gedragen door je Hoogste Licht.  De Nieuwe Maan in Leeuw zette op 1 augustus de toon, door je aan te zetten om je leven in handen te nemen en aan het stuur van jouw wagen te gaan zitten.

De vraag is deze maand of je bereid bent je Hoger Zelf het stuur te laten overnemen, om oude cycli te beëindigen en uit karmische verstrikkingen van het lager zelf te stappen.

 

De 11 moedigt je aan om drempels over te gaan, om inspanningen te leveren om jezelf op te tillen boven oude beperkingen, en om te midden van je eigen duisternis telkens weer het Licht te vinden. Je wordt deze maand sterk geleid om vooruit te gaan, wat dat voor jou ook moge betekenen. Daar waar je voordien de neiging had om je hoofd te laten hangen en te berusten in oude spiralen en patronen, zal je nu - als je dat wil tenminste – de kracht vinden om die oude patronen te doorbreken en zo nieuwe horizonten te gaan verkennen. Om uit je comfortzone te komen, en te ontdekken dat je het wél kan, dat je wél wijs genoeg bent om jouw weg te gaan, en dat je het zeker zélf kan.

 

Er ligt deze maand veel nadruk op relaties. Je zal bepaalde relaties meer gaan appreciëren, en dankbaar zijn dat je elkaar mag kennen, en een stuk van je weg samen kan gaan. Je zou kunnen merken dat bepaalde relaties zullen gaan opbloeien, en dat je veel zal delen de komende jaren. Je zal ook merken dat dingen in andere relaties moeten worden opgeschud en herschikt, omdat je voelt dat je de oude structuur en visies bent ontgroeid. Dat zal je zeker ervaren in groepen zoals familie, vriendengroepen of werksituaties. De noodzaak tot vernieuwing laat zich steeds duidelijker voelen, en is een uiterlijke manifestatie van jouw innerlijke aflijning van de voorbije maanden en jaren.

 

Op 11 augustus loopt Jupiter opnieuw direct, zodat het zou kunnen dat processen, die werden afgeremd sinds 10 april, opnieuw in beweging komen. Dezelfde dag gaat Uranus retrograde, waardoor de golf van en de noodzaak tot vernieuwing sterker wordt gevoeld. Augustus biedt je dus een preview op grote veranderingen die er in je leven en in de maatschappij aankomen in 2020.

 

De Volle Maan in Waterman kan je bewuster maken van waar jijzelf jouw verruiming en vernieuwing in de weg zit. Je kan je weerstanden opruimen, en hierdoor signalen krijgen van vooruitgang. Je kan medestanders ontmoeten, waardoor je duidelijker beseft dat je samen met zovele anderen deel uitmaakt van een groot netwerk van Licht, en dat je allen samen hard aan het werk bent om de Nieuwe Tijd neer te zetten. Deels door vernieuwing aan te brengen in je eigen energieveld en leven, en deels door dingen samen te doen, en daar veel vreugde in te vinden. Je kan moed, inspiratie en hoop voelen opborrelen.

 

Uranus is sterk aanwezig de tweede helft van de maand – vooral de laatste week - waardoor beweging, verrassingen en doorbraken je een gevoel van vooruitgang en vernieuwing kunnen geven. Wanneer je vernieuwing omarmt tenminste, en wanneer je bereid bent de nog aanwezige weerstanden en blokkades verder op te ruimen. De sterke trilling van deze maand zal je weerstanden steeds opnieuw tegen je innerlijke muur opwerpen, tot je je eindelijk overgeeft aan jouw stroom, en aan de wil van je Hogere Zelf, en je zo weer vooruit kan.

 

Je innerlijke leiding is deze maand duidelijker dan anders. Het loont dus de moeite om regelmatig jezelf tot stilte te brengen, en te luisteren. Je weet dat luisteren veel makkelijker gaat met een opgeschoonde aura, waardoor versluieringen van energetisch afval je telepathisch contact met je gids/beschermengel niet in de weg staan. Die momenten van stilte zijn ook pure genezing voor je cellen, pure recuperatie van je lichaam, en dat kan je lichaam na zo’n turbulente maand juli echt wel gebruiken.

 

Extra aarding heb je ook wel nodig met zo’n hoge trilling. In alle voorafgaande jaren weet je nu vast wat jou helpt te aarden, dus dat kan je deze maand dan zeker toepassen. Vergeet bij al die innerlijke processen zeker het gewone leven niet. Koester de kleine momenten van elke dag, zie Spirit in alles, en geniet via je zintuigen van deze mooie Aarde. Door te genieten stuur je ook positieve vibraties uit rondom je, en breng je rust in ‘het veld’. En dat is nu zeker nodig.

 

Keep the faith

 

Fran Tielemans
www.maitreya.be


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.