Fase Leeuwenpoort: tijd van helen ♥ Lea van der Eem ♥ Lichtwerkers Nederland

De afgelopen weken is er een enorme opschudding van energie geweest. Bij veel mensen zijn heftige gevoelens van angst en pijn naar boven gekomen. Vaak waarvan je je niet eens bewust was, dat je deze (nog) met je meedroeg.

Vooral in het hart zijn er pijnen getriggerd, met een diepere oorsprong dan alleen van jou of alleen in dit leven.

Dit was nodig voor het proces van opschonen en ruimte maken voor de nieuwe licht-, liefde- en bewustzijnsfrequenties die tijdens de Leeuwenpoort beschikbaar worden gesteld. 

Want pas als je het oude loslaat, komt er ruimte voor het nieuwe.

 

Met de angst en pijn, kwam je ook in een oud stuk van onmacht, je klein en onzeker voelen, niet-weten, terecht. Het leek of de vaste grond onder je voeten vandaan werd geslagen. De houvast en het innerlijke weten, die er daarvoor wel waren, kon je opeens niet meer vinden. Dat maakt wiebelig. 

Ook dit was de bedoeling en onderdeel van het grote zuiveringsproces. 

 

Voor sommigen van jullie waren het regelrechte energetische stormen waar je in terecht kwam. Hier in Zuid-Frankrijk, waar ik op dit moment ben, kwam dit ook fysiek tot uiting in flinke onweersbuien.

 

Hoe bewust je ook bent, soms wordt je er even IN getrokken. Dat is lastig, maar ook nodig, om je  opnieuw los te maken van wat je als waarheid had aangenomen en weer diepere lagen van het oude los te laten. 

 

Er is voor nu even genoeg omgewoeld en uit de diepte naar boven gehaald. 

 

De storm is gaan liggen. 

 

Dit is het moment om bij te komen, uit te rusten. En om voorzichtig de nieuwe vaste grond onder je voeten te gaan zoeken en voelen. Dit vraagt om een zeer fijngevoelige afstemming. Maar het nieuwe is er al wel en vormt zich steeds steviger. 

 

Ook mag je de ‘brokstukken’ gaan bezien.

In al die angst en pijn die naar boven is gekomen, zitten namelijk wijze lessen verborgen. Nu pas, achteraf, kun je je opnieuw verbinden met jezelf en je innerlijk weten en stapje voor stapje, vanuit liefde en bewustzijn, je openstellen voor de lessen die je worden aangereikt. Iets dat midden in de storm nog niet mogelijk was. 

 

Wat is er aangeraakt in jou?

Wat kan jij leren van alle ervaringen die samenhangen met deze gevoelens?

Want pas als jij je lessen hebt doorleefd en doorzien, kan je loslaten en komt er ruimte voor groei. In de vrijgekomen ruimte kunnen meer licht, liefde en bewustzijn hun plek krijgen. 

 

Dat is helen. Zo word je heler. 

Daarvoor is deze tijd, de opening van de Leeuwenpoort, bedoeld.

 

Jij mag je aandacht naar binnen richten en voelen wat jij nodig hebt om verder te helen. Wat heb jij nodig hebt om meer licht, liefde en bewustzijn, dat wat jij in wezen bent, in jezelf toe te laten?

Hoe kan jij jezelf laten rusten en ontspannen, zodat je de heling die voor jou beschikbaar is ook kan toelaten en ontvangen?

 

Een van de belangrijke voorwaarden om te kunnen helen is tijd. Elk proces van heel worden is uniek en vraagt haar eigen tijd. 

Als een bot is gebroken, vraagt dat tijd om te helen. Je kan niets forceren, afdwingen of haasten. Druk uitoefenen zal het proces eerder vertragen dan versnellen.

Zo is het ook met een innerlijke wond of emotionele pijn.

Er is vooral tijd, liefde, ruimte geven, geduld en vertrouwen nodig. 

 

Ook voor het kunnen ‘zien’ van je lessen is tijd nodig. Belangrijke lessen zijn nu eenmaal omvangrijk, gelaagd en bevatten vele aspecten. Die kan je onmogelijk ineens bevatten. Als het in 1 keer tot je zou komen, word je overweldigd. Daarom komen antwoorden en begrip in stukjes. 

Als je bewust en opmerkzaam bent, zal je merken dat je telkens de puzzelstukjes krijgt aangereikt, die jouw plaatje heler en completer maken. Jouw waarheid kan zich verdiepen en bevat steeds meer licht en bewustzijn. 

 

Heel worden heeft alles te maken met het meer indalen van de energie van jouw wezen. Als jij er meer bent met jouw wezensenergie ben je meer compleet, meer ‘heel’.

 

Om in te kunnen dalen, op aarde te kunnen komen in jouw lichaam, heeft jouw wezen ruimte nodig (vandaar dat er eerste opschoning nodig is). Daarbij dient hij/zij zich welkom geheten te voelen in hoge frequenties van rust, vertrouwen, liefde en bewustzijn. 

 

Hoe hoger de frequenties die jij hier al kan dragen in je lichaam, hoe hoger de nieuwe frequenties die verder in jou kunnen worden geaard. 

 

Soms ook heeft helen te maken met zijn in de leegte. Geen angst, geen pijn, geen lessen, geen antwoorden, geen nieuwe lichtfrequenties. Soms is er even niets, zonder dat je iets hoeft op te vullen. Dat is ook goed en heilzaam.

 

Voel maar vooral heel zuiver waar jij op dit moment staat en eer jezelf om het pad dat je bewandelt.  Met alle ups en downs. Er wordt veel geschreven over alle energetische ontwikkelingen. Als je hierin steun en herkenning vindt, dan kan je dit ontvangen en meenemen. 

Maar volg vooral je eigen proces en laat je niet afleiden door dat van anderen....

 

Lea van der Eem

www.leavandereem.nl

Wil je je tijdens de leeuwenpoort op 8-8-2019 verbinden met vele andere lichtdragers om zo een omvangrijke poort te vormen voor de nieuwe lichtfrequenties?

 

Op 8 augustus is de online leeuwenpoortactivatie.

Meer info / aanmelden:

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required


 www.gaia.com ❥ Klaar voor een volgende stap?Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland