De toekomst van de mensheid: HET KOMT GOED! Maar wanneer? Dat hangt af van jou ♥ Robert Bridgeman ♥ Lichtwerkers Nederland

Uiteindelijk komt het goed… De mensheid maakt een kwantumsprong. Van de derde naar de vierde dimensie en verder.

Wanneer we dat doen, is er in eerste instantie chaos en paniek. Daarna gaan we één voor één de nieuwe werkelijkheid in. Alles wat synthetisch is, wat is gemaakt door de mens, en verdwijnt dan. Alleen het natuurlijke blijft over. Nieuwe vormen en kleuren openbaren zich en veel van onze fouten worden in één klap weggevaagd.

De mensheid gaat dan… van angst naar liefde. Van onwetendheid naar wijsheid. Van het afgescheiden van elkaar leven naar verbinding. Van duister naar licht.

De mensheid wordt weer één met alles. Eén met het Universum. Na 13.000 jaar niet te zijn verbonden.

Eindelijk zullen we weer begrijpen wie we in werkelijkheid zijn. Eindelijk weer snappen wij dan wat onze plaats is binnen het geheel. We zullen eindelijk weer in flow leven met al wat er is.

We zullen gelukkig zijn op de nieuwe aarde; TERRA NOVA. Maar tot die tijd is er nog genoeg te doen. Vanuit de illusie waarin wij leven, de illusie van de derde dimensie, is er nog zoveel lijden…

We vernietigen de natuur in hoog tempo. We roeien diersoorten uit. We brengen onherstelbare schade toe aan oerwouden en oceanen.

Mensenhandel, kinderprostitutie, moderne slavernij… Nog nooit is het zo heftig geweest. Maar dat kan stoppen.

Als 10% van de mensheid ontwaakt in de 5e dimensie vindt de kwantumsprong plaats, vandaag nog als we dat echt willen.

Daarom is ons werk als Lichtwerker zo ongelooflijk belangrijk. Maar hoe je weet dat je Lichtwerker bent? Hoe je weet wat je te doen hebt? Simpel: dat vraag je jouw hart. Je voelt het.

Zijn Lichtwerkers dan meer waard, of hoger dan anderen? Nee, uiteindelijk zijn we allemaal Lichtwerkers. Ieder op onze eigen tijd.

Als moderne Lichtwerkers is het onze taak om die 10% in Nederland te te helpen ontwaken. Andere landen hebben hun eigen Lichtwerkers. Die doen allemaal in grote lijnen hetzelfde: mensen helpen ontwaken in het nieuwe bewustzijn van liefde en wijsheid. Mensen helpen ontwaken door ze het pad te wijzen. Door ze te coachen naar wie ze in werkelijkheid zijn en hun duisternis te transformeren naar licht. Door ze te inspireren om anders te gaan leven. Door hun blokkades en beperkingen te transformeren.

Wacht dus niet meer, maar sta op. Twijfel niet meer: ja, je bent Lichtwerker!

Ga en doe je Lichtwerk. Je bent niet alleen: wij zijn met velen.

Het is mijn levenstaak Lichtwerkers te helpen ontwaken en hun missie te gaan leven. En ik doe wat ik predik. Ik laat je zien dat het echt kan. Ik leef het je voor. En ik ben er als je support nodig hebt in je proces, om jou te adviseren.

Dus, sta op en neem je rol. De wereld heeft niet meer succesvolle mensen nodig, maar genezers, verbinders, boodschappers, moderne yogis, sjamanen, spiritueel leraren. Lichtwerkers.

Word transformatiecoach. Word therapeut. Word healer, sjamaan, yogi, bewustwordingstrainer, spreker, blogger of auteur. Word een verbinder, een spiritueel leraar.

Of word dat allemaal, net als ik dat allemaal werd. Kies je weg, maar laat je oude gehechtheden los. Laat je zekerheden los. Net zoals ik dat deed jaren geleden.

Je kunt het. Ik weet dat je het kunt. Laat de angst los. Ga ervoor. Voor de toekomst van de mensheid.

De nieuwe werkelijkheid is er een van liefde en compassie. Leef alsof het al zover is.

Dus raap je moed bij elkaar, want er is oh zoveel moed nodig om in je Lichtwerkerschap te treden. Het gaat in tegen alles wat je denkt te weten. Alles wat je geleerd hebt.

Vraag je eens af: waarom werd me dat verteld? Waarom werd me geleerd mijn kracht weg te geven aan anderen? Aan een systeem?

Precies… Om je klein te houden, al vanaf het moment dat je verwekt werd. Er bestaan krachten die je klein willen houden en het liefst alles zo willen houden als het momenteel is.

Het is te laat voor deze krachten. Ze hebben geen vat meer op je als jij in je meesterschap gaat staan. Je leest het goed: Jouw meesterschap… Want je bent een meester. Misschien ben je een slapende meester, misschien ben je een twijfelende meester. Maar nu niet meer!

Dit is het moment.

Hoe langer je wacht, hoe meer mensen en kinderen te lijden hebben. Hoe meer diersoorten er voorgoed uitsterven en hoe meer bossen er verdwijnen, oceanen en lucht vervuilen.

Uiteindelijk komt het goed… De mensheid maakt een kwantumsprong. Van de derde naar de vierde dimensie en verder. Maar dat kan nog wel 200 jaar duren… En jij hebt de macht om het te versnellen naar morgen.

Als meester en als Lichtwerker. Sta op voor de toekomst van de mensheid:. Er is werk te doen.

Robert Bridgeman
www.bridgeman.nl

Breng magie in je leven

Vakantie Retraite met Robert Bridgeman in Gran Canaria 4 t/m 11 januari 2020.

Wil jij je persoonlijk blijven ontwikkelen?  Wil jij graag magisch leven en zou je meer magie in je leven willen?  Wil jij een hoger bewustzijn ervaren?   Wil je, kortom, een leven leiden waarin je blijdschap, (zelf)liefde, energie en verbinding met jezelf en anderen ervaart? En wil je, terwijl je dit doet, genieten van je welverdiende rust tijdens een heerlijke, luxe vijfsterrenvakantie? Dat kan.

Speciaal om jou te begeleiden in jouw volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling, ontwikkelde Robert Bridgeman deze retraite met Lichtwerkers Nederland.

 

Jij wordt tijdens deze retraite door Robert Bridgeman begeleid, geïnspireerd en gefaciliteerd in jouw transformatieprocessen om je verder op weg te helpen in jouw reis naar meer (innerlijke) vrijheid.

Daarbij kom je in alle rust tot jezelf door je heerlijk te laten verwennen in een vijfsterrenresort.

Ontdek hoe jij spiritueel kunt leven, met beide benen op de grond.

De wereld heeft krachtige lichtwerkers nodig! Ben jij erbij?

Robert Bridgeman Breakthrough Event


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

Reactie schrijven

Commentaren: 0