Nieuwe maan in Leeuw: ontwaak de leeuw in jou ♥ Avalon ♥ Lichtwerkers Nederland

Nieuwe Maan, de leeuw in jou zal wakker worden gaan!

Wauw, wat een krachtig nieuw begin met deze Nieuwe Maan in Leeuw. Geen gefluister meer van ons Hart, maar geschreeuw!

Kijk eens kritisch naar jouw leven, aan wie of wat doe jij jouw eigen kracht nog weggeven?

Mag jij van jezelf ook weleens lekker positief egoïstisch zijn? Of moet je van jezelf constant klaar staan voor anderen en hun pijn?

Laat jij jouw leven door anderen, jouw verleden en externe gebeurtenissen bepalen?

Of zorg jij ervoor dat jij zelf de leiding neemt, zodat jij voor jouzelf alles uit jóuw leven kunt halen?

Heb jij dit inzicht al verkregen? Waar werk jij jouzelf nog tegen? Voor ons allemaal geldt: word jouw eigen held!

Jij bent de enige die jouzelf kunt redden en wakker maken, richt de aandacht op jouw eigen proces zodat jóuw hart open kan raken. Richt jouw aandacht op dat jouw intuïtie kan versterken, zodat jij naar jouzelf leert luisteren en vanuit die liefde voor jouzelf met jouw licht kunt gaan werken.

Want wanneer jij plezier hebt en doet stralen, zullen anderen ook het beste uit hun leven willen gaan halen.

Laat jezelf een voorbeeld zijn, spreek over jouw reis en jouw pijn.

Door vanuit een kwetsbaar hart met anderen te delen, zul je anderen pas écht helpen helen. Daar hoef jij actief geen enkel werk voor te verrichten, dat jij van jouzelf jezelf mag zijn, zal anderen helpen verlichten. Je hoeft alleen maar jouw aandacht naar binnen te keren, het is namelijk daar, waar jouw innerlijke leider tegen jou spreekt die jou alles over jouw eigen kracht zal leren.

Jouw eigen kracht, de leeuw in jou, de leider in jou, die jij even was vergeten. Maar jou nu steeds meer en meer doet laten weten: ''Jij creëert jouw eigen leven! Houd op met jouw kracht weg te geven! ''

Keer naar binnen om met jouw verbeeldingskracht jouw leven te creëren, alleen van binnen kun jij jouw tij doen keren.

Richt jouw aandacht op daar waar jij de controle over hebt en richting aan kunt geven. Step up your game! Tijd om co-creator te worden van jouw eigen leven!''.

Op 26 juli begon voor ons het Egyptische Nieuwe Jaar. Wat betekent: die oude patronen zijn nu klaar!

We staan nu voor een geheel nieuw begin in ons leven. Een nieuw begin van ontwaken, waarbij wij de aandacht meer aan onze binnenwereld zullen geven. De aarde is immers begin juni naar de 5e dimensie gegaan, wat betekent dat wij beter in verbinding met onze binnenwereld komen te staan.

Waar wij ons nu nog tussen 2 werelden in bevinden, van het afhalen van de aandacht van jouw buitenwereld naar jouw gevoelsleven van de 5e dimensie, zul jij grote verandering kunnen merken bij jouzelf, met de aankomende shifts in energie.

Zo hebben we niet alleen de Nieuwe Maan, maar ook nog Supermanen en opening van de Leeuwenpoort (8-8). Reken maar van yes, dat het innerlijk leiderschap bij jou niet meer zal worden verstoord.

Door die eeuwige ruis van jouw geest. Nee, lieve Ziel. Jouw leven zal worden zoals het nog nooit is geweest.

Waar de Afnemende Maan nog gericht is op loslaten, is de Nieuwe Maan ervoor om affirmerend tegen jezelf te praten. Zodat jij jouw innerlijk leiderschap versterken zult gaan. Om vol van eigen kracht in het leven te komen staan.

Lieve Ziel, onthoud: jij creëert jouw eigen leven. Tijd om er de richting die JIJ wilt, aan te geven! Laat je niet langer door jouw buitenwereld leiden. Tijd om jezelf van alle externe bevestiging en afhankelijkheid te bevrijden.

Misschien heb jij getal 11:11 of 99(9)(9) de laatste tijd vaak voorbij zien komen. Dat betekent een oproep van de Engelen aan alle lichtwerkers om wakker te worden en het leven te manifesteren van hun dromen!

GEBED

 

''Grootmoeder Nieuwe Maan, Alles wat mijn eigen kracht nog doet aantasten wil ik loslaten gaan, zodat de Leeuw in mij kan gaan versterken. En ik als koning van de jungle, met mijn licht kan gaan werken.

Pas wanneer ik mijzelf leer leiden, kan ik anderen ook helpen bevrijden.

Door enkel en alleen een voorbeeld voor anderen te zijn, help ik anderen zichzelf te accepteren, inclusief hun pijn.

Ik weet dat ik zelf mijn eigen leven kan keren, ik sta er open voor om dit te leren.

Lieve Spirit: versterk de leeuw in mij.

Lieve Spirit: maak mijn geest vrij!

Want zodra ik weer helder kan kijken. Kan ik vanuit mijn verbeeldingskracht mijn leven gaan verrijken. Alles waarvan ik droom zal bij mij neerstrijken.

Wanneer ik geduld heb dat het op het juiste moment bij mij aan zal komen, want net als het bouwen van Rome, bouw ik aan het leven van mijn dromen.

Het belangrijkste is dat ik op Spirit doe vertrouwen. Ze hebben Rome ook niet in één dag doen bouwen.

Wat ik heb gewenst zal waarheid worden en zich in mijn buitenwereld manifesteren gaan. Wanneer ik de verantwoordelijkheid neem voor mijn éigen leven en mezelf niet langer in de kou laat staan.

De controle over mijn buitenwereld mag ik loslaten, alsook mijn neiging om steeds over mijn verleden en ''fouten'' te blijven praten.

Ik laat de buitenwereld los, zodat ik mijn aandacht aan het versterken van mijn intuïtie kan geven. Want enkel en alleen door te luisteren naar mijn Hart, creëer ik mijn mooiste leven.

Spirit, ik ben klaar om het leven te gaan manifesteren van mijn dromen! Laat de inzichten en wijsheden daarover maar tot mij komen! Laat de Liefde stromen!

Ik heb gevoeld, gewenst, mijn plannen bedacht en heb nu geduld en laat alles op z'n beloop. Ik creëer actief in mijn geest, ik geloof, ik vertrouw en ik hoop.

Wanneer ik er klaar voor ben, zal mijn leven steeds meer gaan keren, stap voor stap, met het nodige geduld, zal ik transformeren!''

Liefs,

Avalon
vindjouwspirit.nl


Wil jij je op deze bijzondere dag verbinden met een grote groep lichtdragers om samen een omvangrijke poort te vormen voor de lichtfrequenties? Op 8-8 om 8 uur (’s ochtends) is er een extra online activatie zodat jij open bent om de nieuwe frequenties te kunnen ontvangen, kanaliseren en aarden.

Je ontvangt voor deze activatie een audio opname die jou begeleidt in dit proces.

Wil je graag meedoen, maar kan je niet om 8 uur, dan kan je de opname op een later moment luisteren. De energie staat de hele dag en ook nog de dagen daarna ‘aan’.

Door: Lea van der Eem, Spiritueel Psycholoog & Gids bij ontwaken in de nieuwe tijd.

Bijdrage: € 15,-.

Te ontvangen vanaf je eigen fijne plek.

Meer info / aanmelden:


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

Maanspecial ★ Channeling ARJUN ★ Zaterdag 27 februari 20:00 uur


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 
Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland