De voorbereiding naar 08-08: Totaal in het Licht gezet ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland

De universele energieën en onze hogere Zelven zijn bezig om ons voor te bereiden voor de grote initiaties die op 8 augustus aanstaande zullen plaatsvinden. Wat fijn dat dit allemaal binnen de zomervakantie valt, nu velen van ons wat minder aardse ‘verplichtingen’ hebben.

Het is heel wat, wat er gebeurt! Vanuit het hogere perspectief bezien krijgen we (zonne-)goud in handen.

Dit goud maakt dat we de ogen en het hart nog meer naar onsZelf kunnen openen. Met een warm hart boordevol liefde kunnen we ons oude, zich klein-houdende en minder waard voelende zelf zien, dat niet gelooft en niet vertrouwt. In ons hoofd ontdekken we beperkende woorden, die vaak niet overeen komen met wat Liefde zou zeggen. 

Al het dagelijkse zonlicht en alle intense, nachtelijke lichtactivaties openen ons naar wie we werkelijk zijn en naar alles wat nog niet durft te vertrouwen op de levensstroom.

We zijn er rijp voor om a la minute om te keren wat niet meer klopt. Wat is oud, wat houdt je nog vast in de beklemmingen van 3D; wat is onvoorwaardelijk, waar en zuiver en ondersteunt je gang naar 5D? In de naaktheid van radicale eerlijkheid zien we alle angsten, oordelen en de 'waarom, wanneer en hoe-'vragen die ons bij ons innerlijke, goddelijke weten vandaan houden.

Per dag nemen de lichtkrachten toe, neemt ook onze draagkracht toe, en daarmee het verlangen naar waarheid. Niets van het weten van het Hart wil nog ontkend worden! Gaan we de hogere waarheden en het goddelijke plan leven, of laten we onszelf nog in de steek in vernauwde bewustzijnskaders en in oud slavengedrag? Hebben we de patronen van wegstoppen, uitstellen, bagatelliseren, vechten of vluchten ècht nog nodig?

Neeee, zul je voelen bij de laatste vraag. Toch zijn er dagelijks nog verleidingen en ‘stoorzenders’ uit de derde dimensie in ons, en om ons heen, die dwaalwegen aanbieden. Ons oude, kleine zelfbeeld zit diep verankerd. Het is niet moeilijk om daar in te blijven hangen. Maar in plaats daarvan kun je je verlangen volgen naar verLICHTing, naar weer volop leven in volledige Liefde, naar vertrouwen, naar onbekommerd en vreugdevol zijn, naar het erkennen en omarmen van alle Goddelijke aspecten in jezelf.

Velen van ons staan midden in de grote ommekeer. Het is zo de tijd om je zegeningen op je weg bewust te maken en het Licht en de Liefde te gaan vieren! Een focus op persoonlijke delen die zichzelf nog buiten de Bronverbinding wanen blijft nodig, die zal ons bij tijd en wijle weer in een proces brengen, maar neem daarna weer je plek in het licht in! Je geest en je lichaam streven een nieuwe balans na, die het manifesteren van het goddelijke in jouw leven zal ondersteunen.

Er is een toenemende instroom van hulp uit allerlei delen van het universum. Planeten- en sterrenvolkeren volgen onze ontwikkelingen. Zij bieden ons allerlei inzichten en energieën die ons willen laten ontspannen, verteren, afvoeren, herinneren, ontvangen en helen.

We weven individueel, collectief en universeel mee aan een onverwoestbaar Tapijt van onvoorwaardelijke Liefde. Daarop kunnen we onszelf gedragen voelen door alles wat de Aarde en de Hemel ons te bieden hebben bij ons opklimmen naar hogere lagen van bewustzijn. Daarop kunnen we elkaar omarmen, uitrusten, genieten van alles wat we al verworven hebben en ontvangen wat ons van binnen gegeven wil worden. Gun jezelf alle rust en tijd om op dat Liefdestapijt te relaxen, jezelf te laten resetten en de nieuwe, hogere en verfijndere coderingen te incorporeren. 

Let your God & Goddes inside embrace all of you.

Ik kom over een paar dagen (op facebook en ook via de Nieuwsbrief, aan te vragen via mijn website: www.miekevulink.nl) met een aanbod van meditatie, channeling en/of begeleiding voor de komende tijd naar de zeer essentiële Leeuwenpoort van 08-08 toe. Er is me innerlijk gevraagd om te gaan staan voor dit deel van mijn levensopdracht. Mijn levensopdrachtgetal is een acht, die me uitnodigt om uit iedere vorm van misplaatste bescheidenheid te stappen. Ik dien mijn oude verlegenheid voorgoed aan de wilgen te hangen, en te erkennen dat de begeleiding vanuit de Lichtwereld door me heen wil spreken (net als bij zo veel anderen van jullie!). Vol in de stroom gaan staan dus!

Één dezer dagen, op het 'door God gegeven' goede moment zal ik jullie uitnodigen om jouw plaats in te nemen op dat collectieve, onvoorwaardelijke Liefdestapijt. Onze harten willen zich weer bewust verbonden kunnen voelen. Onze lichtkrachten willen gebundeld worden, waardoor hun werking als een beschermend schild van Licht verveelvoudigt, en we met zo veel mogelijk mensen op 8 augustus heel bewust door de Poort kunnen gaan. Daarbij wil ik graag als boodschapper met jullie delen wat er vanuit hogere dimensies zo liefdevol aangereikt wordt.

Een goede week gewenst, vol vertrouwen en overgave. Deze week leert ons niets te moeten, niets te forceren. Gun jezelf per moment waar je hart van open gaat en je ziel ruimte van krijgt.

Mieke Vulink
www.miekevulink.nl


De leeuwenpoort op 8-8-2019 is een bijzondere dag. Op deze dag zijn hoge lichtfrequenties beschikbaar om geaard te worden. Zo maken we weer een grote stap in het brengen van meer licht en bewustzijn op aarde.

 

De weken voorafgaand aan deze datum worden wij flink door elkaar geschud. Met als doel het omhoog halen van oude, vastzittende, onbewuste energie, zodat deze losgelaten kan worden. Dit opschoningsproces zorgt ervoor dat jij klaar bent voor de volgende stap in bewustzijnsgroei. 

De online leeuwenpoort activatie ondersteunt en begeleidt jou bij het ontvangen, kanaliseren en aarden van deze nieuwe energiefrequenties.

 

Door ons met veel mensen te verbinden, vormen we een stevige, ruime poort en ontvangstkanaal.

 

 Donderdag 08-08-2019 om 08.00 uur - 08.30/08.45 uur

 Thuis op je eigen fijne plek.

 Lea van der Eem, Spiritueel Psycholoog, Gids bij ontwaken in de nieuwe tijd.

 

  Bijdrage: € 15,-  


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.