Ook jij mag geld ontvangen. Je hebt tenslotte recht op overvloed ♥ Luc van Ewijk ♥ Lichtwerkers Nederland

Jij mag om geld vragen. Er kleven nog zoveel oordelen aan geld. Vanuit jezelf vooral en vanuit de maatschappij.

We zouden hard moeten werken voor geld. Het gaat veel tijd kosten om geld te verdienen. 

Geld is een ruilmiddel. Een papiertje waar we waarde aan hebben gegeven. Geef jij jezelf ook eens waarde. Vraag maar om geld. Je mag er om vragen. Plaats maar die donatieknop op je site. Je mag het jezelf zo makkelijk mogelijk maken. 

Je hoeft niet perse iets te produceren om geld te verdienen.

Hoeveel geef je nu eigenlijk al aan de wereld? Al die teksten en artikelen en die wijsheden van je? Je geeft zoveel, soms teveel. Vraag er maar geld voor met een open hart.

Stel jezelf maar open om te ontvangen. Want je bent de overvloed meer dan waard. We maken het zo moeilijk omdat we het nog proberen vanuit de oude manier. 

Dit kwam zomaar aanvliegen bij mij. Na de 888 weer gezien te hebben toen ik onderweg was op de fiets. En dat extra vakantiegeld. Want we doen het niet alleen. We worden gesteund. 

Je hoeft niks meer te bedenken. Het komt aanwaaien. Als je in overgave bent. Schrijf het idee maar op. 

Je hoeft het niet meer voor een bepaalde tijd af te hebben. Verlichting is ook geen race wie de snelste is. De haast is er nu wel uitgehaald. Daarom gaan we zo in retrogrades. Om volop in onszelf te komen. 

Om volop het nieuwe licht en de energieën in ons een plek te gaan geven. Zodat de blokkades eindelijk mogen helen. En dit soort geweldige ingevingen op je afgestuurd worden. Die je leven beetje bij beetje al aan het veranderen zijn, als jij het toe laat.

Verbonden met het universum. En al die koffie’s zijn allemaal makkelijk te betalen. Net of het universum weet dat je aan sparen doet. Een les van vertrouwen. Want je hebt altijd genoeg. 

Het universum laat je niet stranden in Egypte. En ook niet in IJsland. Waar ik weer een vlucht gemist had. Wel een dag langer daar. Dat was heerlijk, wat een overvloed.

En zo ben je veel rijker dan je denkt. En is er zoveel meer mogelijk dan we voor ogen houden. Wat meer geduld en meer overgave. Dan ga je met de stroom mee. En dan zul je als een speer gaan. 

Geen idee hoe de uitkomst is. Of waar je schip gaat stranden. Voel je maar rijk en geliefd. En de overvloed gaat deel van je leven uitmaken. 

De stroom, dat is meegaan met de flow. Met de nieuwe energie. In verbinding met jezelf. Vaar je naar je nieuwste avonturen toe. Je bagage is gevuld met al je talenten. Die één voor één naar buiten komen. En zo de wereld een leukere plek maken.

Creëren is als spelen. Zonder verwachtingen, vrij als een kind. Want dan is het zo vrij als een vogel. En zal het groeien als een kool. 

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl


Het universum wil niets liever dan dat jij je op steeds dieper niveau met jezelf verbindt en van daaruit gaat leven. Zij zal jou hierbij op alle mogelijke manieren ondersteunen en je de bevestiging geven dat het goed is wat je doet.

Wil jij voelen hoe je de oude energie van moeten en hard werken loslaat, zodat je kan ontspannen, je over kan geven, de verbinding met jezelf kan verdiepen en weer in jouw natuurlijke stroom komt?

Zodat jouw te nemen acties en stappen voorwaarts vanzelf gaan, niet vanuit moeten en hard werken (wat energie kost), maar vanuit plezier, gemak en verbinding met jezelf (wat energie geeft)?

Dan is de audio opname ‘Overgave en laten stromen van energie' waarschijnlijk iets voor jou.

Op deze opname ontvang je korting tot en met eind juli. De bijdrage is dan € 11,- i.p.v. € 15,-.


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

Lichtactivatie Leeuwenpoort

 Zaterdag 08 - 08 om 20:00 uur ❥ Lea van der Eem

 www.gaia.com ❥ Klaar voor een volgende stap?Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland