Het Liefdeswerk van de Apostelen van Maria Magdalena en Jezus ♥ Babette Gijsen ♥ Lichtwerkers Nederland

De apostelen! 16 zijn het er nu al! 11 vrouwen en 5 mannen! Opgewekt uit hun 2000 jaar lange winterslaap en wat een frisse tegenzin hebben de meesten om er nu in deze tijd helemaal voor te gaan staan! Voor de missie die Maria Magdalena en Jezus ooit startten! Ze moeten zich ontdoen van hun beletsels en hun verwondingen. Sommigen van de vele valpartijen die ze maakten bij het keer op keer neerzetten van hun missie in de jaren dat niemand daar op zat te wachten, onveranderlijk eindigend in de dood. Anderen, veelal de mannen, moeten herstellen van de schuld en schaamte van het niet kunnen of niet willen uitdragen van hun missie in verleden levens.

Allemaal mogen we op onze eigen unieke wijze nu, zonder leringen, religie of andere kaders onze missie gaan uitdragen. Dat is een pad van vallen en opstaan en het manifesteren van magisch mooie nieuwe ervaringen. Om het goddelijke weer in verbinding te brengen met de mens, met ons hart! Want het is ons hart wat ons onvermoeibaar voort doet drijven op deze onbekende, weergaloos mooie weg.

Je vraagt je misschien af: waarom duiken al die apostelen juist weer op in Nederland? Ik heb daar ook over nagedacht en het is logisch. Alle landen op aarde hebben een eigen functie. Nederland heeft de functie van het brengen van onvoorwaardelijke liefde in de wereld. We zijn al van zo ver terug echte reizigers, die op pad gaan om de liefde onder de mensen te brengen. En merk dan ook op dat Nederland juist de meest duistere dingen heeft gedaan op wereldschaal in het verleden en nòg.

Momenteel ligt ons land onder de dikste laag elektrosmog van de héle wereld verborgen. Omdat we persé voorop willen lopen in de ontwikkelingen van de draadloze communicatie. De communicatievorm die onze zielen lostrekt van ons lichaam, zodat we als robots leven, met geen seconde ruimte om na te denken over wie we zijn en waar ons hart nou echt naar uit gaat. Toeval? Nee, natuurlijk. We ontdekken onze goddelijkheid pas als we door de diepste dalen van de dualiteit zijn heengegaan. De apostelen moeten dus in Nederland zijn!

Herken je onze missie? We zijn als Nederlanders een beetje verdwaald nog, maar owieieie! als we ons deze taak allemaal weer gaan herinneren! Dan komen we weer in actie en hebben weer volop energie!! Goddelijke liefdesenergie die we doorgeven en vermeerderen …en als het vuur eenmaal ontstoken is, is er is geen houden meer aan. Er is al geen houden meer aan! Dit zal eindigen in Vrede op Aarde…Lieve, mooie mensen. Geloof in ons. Geloof in jezelf. Ieder initiatief, hoe klein ook, een liefdevol gebaar of een glimlach is al voldoende..en we verspreiden onze liefdesfrequentie, het kan snel gaan.

Wat lichtwerkers weleens vergeten. Het gaat erom dat we de liefde in de stof brengen. In de kleine aardse dingen. Daar ligt onze grootste uitdaging in de weg terug naar God. Ik geef een voorbeeld, wat voor mij ook een struikelpad is geweest en waar ik zojuist het resultaat van mocht beleven.

Bij mij zijn heel wat klussers afgelopen half jaar langs geweest voor een blokhut die maar niet de juiste vorm wilde vinden.( Is er soms een gelijkenis met mij?). Iedere keer was ik nauw betrokken bij het project en iedere keer moest ik me met hun lagere energieën verbinden om over hun werkzaamheden te kunnen communiceren. En tegelijkertijd in mijn eigen frequentie blijven. Iedere keer vroeg ik me af hoe ik dat beter kon doen en in hoeverre ik me moest aanpassen om mijn doel te bereiken.

Uiteindelijk verscheen Arie op mijn pad, de vader van één van de klussers. Hij werd me aanbevolen door de anderen als degene die er het meest verstand van had. Hij bleek ook de grootste uitdaging voor mij. Arie is al wat ouder, heeft 6 kinderen en een heleboel kleinkinderen en hij uitte zich zeer cynisch aangaande de mens en zijn verworvenheden. Het kwam hierop neer: de boel gaat naar de verdommenis en wat doe je eraan. Hij nam veel tijd voor zijn analyses van de zielig aandoende blokhut en dronk graag koffie om van allerlei beklagenswaardige zaken op het park te vertellen. De vorderingen aan het hutje gingen langzaam en soms helemaal niet. Soms verbeet ik me, maar meestal wist ik te vertrouwen. Over een viertal maanden kwam Arie een stuk of tien keer langs voor steeds weer nieuwe inzichten en veranderingen, ook de kunstzinnige die ik hem ging voorschotelen, want het hutje werd me dierbaar.

Ik besloot vanaf het begin om met hem de discussie aan te gaan. Maar Arie, wat laat jij nou voor een wereld voor je kleinkinderen na? Het onveranderlijke antwoord was: dat doet de overheid, daar doe je niks aan. Maar Arie, wij kunnen toch allemaal iets bijdragen aan verandering? Het antwoord: nou, een ander doet het toch ook niet, waarom zou ik het dan doen? Arie, ben jij gelukkig? Morrend: dat zal toch wel? Ik confronteer Arie ook met zijn grote hart, wat hij inzet voor het praktisch helpen van mensen.

Er ontstaat verandering bij Arie. Arie wil me nou eens vertellen wat jij voor vergoeding wenst voor jouw werk? Je hebt me enorm uit de brand geholpen. Ik weet van Arie dat hij gebruikelijk zijn werk laat betalen. Hij doet mijn vraag nu steeds met een glimlach af. Hij is er steeds vaker als ik aan hem denk en hij overvalt me niet meer op ongelegen momenten. De laatste keren ontving ik een zachte blik van zijn ogen als hij kwamen ik krijg geen vervelende grappen meer naar mijn hoofd.

Tijdens het schrijven van dit artikel staat hij daarnet weer aan mijn deur, met een twinkeling in zijn ogen. Hij komt zeer gelegen want de kraan in de keuken heeft een mankement! Ik besluit om uitgebreid met hem aan de koffie te zitten en mijn drang om dit artikel te schrijven te laten voor wat het is. Hij spreekt rustiger nu en maakt goed oogcontact met me. Hij luistert beter en laat steeds iets toe van wat ik vertel over een betere wereld. Het is fijn om er even voor hem te zijn. En ik verheug me op wat dat doet in zijn omgeving!

Oh ja! Door alle aandacht en betrokkenheid heeft mijn blokhut nu al een ziel!

Dit nummer zit in mijn hoofd: ”They say I’m a dreamer, but I’m not the only one. Some day you join us, and the world will be as one”.- John Lennon, the Beatles

Tot slot: Mag ik aan u voorstellen, de vrouwelijke apostelen, waarvan er nu 11 herontdekt zijn!

Alaina, Mirjam (zus van Jezus), Maria Kleopas, Rebecca, Maria, Johanna, Perpetua, Aleiah (dochter van Jezus en Maria M), Ella Ischa (zus van Jezus), Simone en Martha (zus van Maria M).

De 12e vrouwelijke apostel meldde zich dezelfde avond van dit schrijven. Martha, de zus van Maria Magdalena!

Met Liefde, Babette Gijsen
www.praktijkdenieuwemens.nl

Dit was deel vier in een organisch ontstane reeks over Maria Magdalena en Jezus en hun 24 apostelen.


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

 Zondag 6 december om 20:00 uur


Channelings van Atlantisch naar christusbewustzijn: Deze keer gaat Jeshua in op het dadertrauma en slachtoffertrauma in lichtwerkers, hoe deze te herkennen en hoe ervan los te komen.

 Zaterdag 12 december ( 12 - 12 ) om 20:00 uur


Door het goud van jouw lessen en ervaringen te zien, voelen en diep in je op te nemen, kunnen de processen van 2020 tot een afronding worden gebracht.Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland